Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolonie letnie |
Witam!! Proszę o info, gdzie mogłabym wykupić kolonie nad morze dla mojego 14 letniego syna. Za informacje z góry dziękuję a.b.c
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolonie letnie |
Cos tam na mickiewicza bylo, nie wiem czy jeszcze jest...idac od strony rynku ul. mickiewicza prosto w strone kosciola, zauwazysz nad jedna z klatek bloku szyld TPD i jako juz tam pojdzie:)
|
|
wbrew dofinansowaniu do kolonii przez samorządy lokalne i instytucje pozarządowe, TPD organizuje jedne z najdroższych kolonii w kraju. Przy czym standart tych kolonii jest poniżej krytyki. No i poskarżyć się nie ma jak (wczasy dofinansowane? dofinansowane. To o co pretensja, a że zapłacić trzeba do tych dofinansowanych jak za wczasy w Egipcie to już inna sprawa).
|
|
Organizuję kolonie letnie w Mikoszewie (nad morzem) z warsztatami plastycznymi (w warsztatach będą brały udział tylko chętne dzieci, pozostałe w tym czasie będą miały zorganizowane inne zajęcia), w terminie 25.07 - 05.08. Program kolonii jest bardzo bogaty i atrakcyjny. Ofertę mogę przesłac na maila. Jeżeli jest Pani zainteresowana, proszę o kontakt. Mój nr 695856955.
|
|
ziomex proszę o konkrety odnośnie TPD, bo jestem zainteresowany. ________ Malachit
|
|
właśnie wysyłam dziecko swoje na kolonie z tpd nad morzem mam nadzieję ze będzie wszystko ok nie mam żadnych porównań bo będą to nasze pierwsze kolonie
|
|
Dobre i w miarę tanie kolonie organizuje TPD. Moje dzieci jeżdziły przez kilka lat i nigdy nie było narzekania, były nad morzem i w górach a także jeżdziły z TPD na Słowację, gdyż kolonie w Tatrach miały wycieczkę na Słowację. Uważam, że jest to sprawdzony organizator, wszystkie kolonie ma zgłaszane w Kuratoriach Oświaty, bo często to sprawdzałam. W tym roku mój syn wyjeżdza z TPD do Władysławowa.
|
|
Są jeszcze wolne miejsca w TPD? Pomysłowo.
|
|
W ubiegłym roku byłam w Mikoszewie na koloniach Caritas i wszystkim niezdecydowanym polecam tą miejscowość. To jest ok. 5 km od Jantaru, do morza około 800 metrów, plaże z ratownikami WOPR, burszytnów dużo...Pojechałabym jeszcze :D
|
|
Jeśli chodzi o TPD to swoich lat jezdziłam na te kolonie i naprawdę z czystym sumieniem mogę je polecic. Jeśli ktoś nie był, lub nie było jego dziecko to nie powinno brac pod uwagę opinii osób które gdzieś coś słyszały. W tym roku miałam jechać z TPD jako opiekun lecz praca zawodowa mi na to nie pozwoliła. Gdybym miała wysłać swoje dzieci na kolonie to tylko z TPD. ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |