Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LKS LOMZA - STOMIL OLSZTYN |
Jaki jest wynik meczu ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LKS LOMZA - STOMIL OLSZTYN |
Na razie dostajemy 10:0 , nasi juniorzy udowodnili ,że to nic niewarte dupy . Weźcie się lepiej za książki ,bo w piłce kariery nie zrobicie .
|
|
A co jeszcze się nie skonczyl mecz ?
|
|
ci bandyci z olsztyna prowadzeni jak skazancy jacys przed meczem byli......masakra mało coooooo aaaa zaczeli by sie lać na muszli....palanci
|
|
Ja też byłem nasi piłki nie dotkneli a rengersów pełno .....
|
|
To jaki jest ostateczny wynik bo kazdy mowi co innego
|
|
Teraz zalozcie kilkanascie tematow ze lks gral w sobote bilety byly po 7 zl 300 kibicow bylo z olsztyna i 10 goli straconych.
|
|
To jaki konkretnie był wynik?
|
|
10:0
|
|
Autor: ktoś-coś (---.introlan.pl) Data: 08-05-09 18:47 Czym się podniecacie ? Dokopią wam 10:0 K******a gdzie jest admin że pozwala na te śmieci co 2 temat to łks. Macie swoją stronę to się zwołujcie a nie w*********cie ludzi. A najlepiej zróbcie to co wam wczoraj poradziłem : Zgłoście się do proboszcza niech ogłosi z ambony moherowe berety posłuchają dobrodzieja i przyjdą ,wtedy będzie w was moc niepokonanych. Normarnie jak jasnowidz. Brawo ktoś-coś. A swoją drogą to by mu się łomot przydał za to że wykrakał.
|
|
taaaaa mają swoją stronę na którą nikt od lat nie wchodzi, a ostatnie aktualizacje były 3 lata temu. hehehe kibice Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
ŁKS przegrał 0:10. Ale jakby patrzeć na doping kibiców, to wyglądało to tak, jakby to oni przegrywali, a nie my. W drugiej połowie z naszej strony miazga na trybunach, a ze strony Stomilu miazga na boisku. Wie ktoś czemu mecz rozpoczął się z prawie godzinnym opóźnieniem? ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
10:0 w plecy Bubero
|
|
Cytat ze wspolczesnej: Mecz rozpocznie się z opóźnieniem (o ile się w ogóle rozpocznie). Na stadion nie dotarli ochroniarze! Firma domaga się wypłaty należnych zaległości finansowych. Gospodarze starają się zorganizować inną grupę ochroniarską, ale mają z tym duże kłopoty. Dodatkowo na stadionie zasiadła duża grupa kibiców z Olsztyna. Jednak piłkarze będą grali. Ochroniarze są na stadionie. Spotkanie rozpoczyna się z 45-minutowym opóźnieniem. papkarol heh smieszny jestes ;] Tylko ŁKS !! ...Łomżyński Klub Sportowy...
|
|
SD przed meczem napisał: "Wynik jest nie ważny , trzeba przyjść i kibicować . Pokazać mimo wszystko ,że ŁKS jest dla Łomżyniaków ważny . Kto może niech idzie , 7 zł za lokalny patriotyzm to dużo ??" SD po meczu napisał: "Na razie dostajemy 10:0 , nasi juniorzy udowodnili ,że to nic niewarte dupy . Weźcie się lepiej za książki ,bo w piłce kariery nie zrobicie." Oto prawdziwy kibic Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
Co tu dużo pisać,klęska i już.Sportowe dno...
|
|
a ja wam powiem jedno... wyszło nas dwoch przeciwko 300... scenas niczym z filmu heheh i ch... nie zajebali nawet barw ... Stomilu jebac was za ten watek przy Zjezdzie ... ŁKS
|
|
zamiast płakac, byście przyszli i popatrzyli jak Łomża sie bawi.. a nie 24 na dupe na 4lomza... he
|
|
papkarol ŁKS to nie piłkarze , działacze czy wyniki , ty tego nie zrozumiesz bo w dupie masz ŁKS i nie nie chce ci mówić czym jest dla mnie ŁKS ,bo nie zrozumiesz . Nie komentuj moich postów tylko znikaj z tematów o ŁKSie , bo i tak twój jedyny cel to podjudzanie .
|
|
Brawo chłopaki i dziewczyny w młynie-byliście wielcy.
|
|
SD: "ŁKS to nie piłkarze , działacze czy wyniki , ty tego nie zrozumiesz bo w dupie masz ŁKS i nie nie chce ci mówić czym jest dla mnie ŁKS ,bo nie zrozumiesz" Weź spróbuj to wytłumaczyć, bo myślę, że dużo osób nie rozumie, ja np. chętnie posłucham. z góry dzięki
|
|
ŁKS Łomża 0-10 OKS 1945 Olsztyn Wielki wstyd,jak zawsze ;] Powinni już dawno tego zabronić
|
|
OKS Stomil Olsztyn jak już coś:) Support Your Local Football Team.
|
|
Jaki Stomil, Bartók dobrze pisze OKS 1945 Olsztyn
|
|
oks 1945 olsztyn
|
|
stomilu nie ma juz od x lat
|
|
patrze ze chyba nie wiecie o czym piszecie :) OKS STOMIL OLSZTYN Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Weźcie się k***a ogarnijcie. Wy sami jak te 1945. Boże co za ludzie. Support Your Local Football Team.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |