Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobry Fryzjer .! |
kurde mam pecha co do fryzjerow ;/ nigdy nie ścinają tak jak chcee ;/ moze ktos zna dobre miejcee ?? cos poleca? pinacolada
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobry Fryzjer .! |
znam dobrego fryzjera sama tam chodze i jestem zadowolona.Aga Art na Mickiewicza obok kwiaciarni.POLECAM
|
|
salon fryzjerski emilia. kojarzysz?? ja tam mam praktyki;) i mogę polecic z czystym sumieniem ten salon bardzo wielu klientow jest zadowolonych i co najwazniejsze wracaja za kazdym razem;) ja tez tam scinam wlosy i naprawde jest dobrze jp;)
|
|
chyba kazdy łomżyniak, ktory sie troche orientuje, wie, ze w salonie "Amelia" na Alei Legionow(nad Eurobankiem) są najlepsze specjalistki w swej dziedzinie w calej okolicy. Bardzo Mila obsluga i przede wszystkim perfekcyjnie robione wlosy. Z czystym sumieniem polecam ten salon.
|
|
nie narzekam na fryzjera na Długiej, niedaleko skrzyżowania z Krótką. moi znajomi też tam chodzą i wychodzą zadowoleni. ŁKS ŁOMŻA !!! !!! !!!
|
|
na dmowskiego za darmo powiedz ze do pani Mileny ona za darmo bo ma staż ale dobrze robi SPRAWDZONE
|
|
Jak dobrze robi i w dodatku za darmo , to nie jeden zechce.
|
|
Milena robi za darmo bo jest praktykantką ale Pani Ania jest zawsze obok i wszystko nadzoruje :)) Ja sama strzygłam włosy u Mileny i jestem bardzo zadowolona, a jeśli ktoś obawia się praktykantki (jest tak już jakieś 2 mies) to zawsze może pójść pod nożyce do Pani Ani która naprawdę zna się na rzeczy :)) Osobiście nie znam lepszej :) cena to 30-45zł w zależności od rodzaju ścięcia i włosów ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
a jak z bayelage na dmowskiego bo chodziłam i pytałam to brzmi zachwycajaco ale chciałabym poznac opinie tych co tam robili sobie koloryzacje zwłaszcza chodzi mi o nakładanie tacz czy to sie szybko nie zmywa wielkie dzieki za opinie i bardzo prosze bez zbednych komentarzy
|
|
Ja osobiscie chodze do dziewczyna w salonie Finezja, jestem zadowolona niedrogo biora i dziewczyny naprawde dobrze robią , a tak samo niebyłam bardzo zadowolona z całej reszty wiec polecam Fineje- Polowa nad Varab Super Saloniki Aniag.
|
|
Hmm na Dmowskie w A&K we wrześniu kuzynka malowała sobie włosy...Dobrze zrobili, kolory się nie zmyły za szybko, efekt super...Ale czas jaki poświęcili na zrobienie to...4 godziny :D Oni farb nie mają w salonie, ale jadą po nie dopiero w momencie gdy zostanie wybrany kolor. Drogo też nie wzięli-90 złotych z modelowaniem i strzyżeniem.
|
|
wielkie dzięki za informacje ale już sama niewiem na jaki salon sie zdecydowac jedni zachwalaja a drudzy gania mi powiedzieli ze bedzie kosztowac 120zl niby wszedzie jest podobnie jeszcze mam troche czasu moze ktos cos jeszcze napisze wszystko rozwaze i napewno napisze czy jestem zadowolona
|
|
Polecam pania Monike to jest salon na ul.Broniewskiego przy Farmerze.Za kazdym razem wychodze z tamtad zadowolona.Malowanie,strzyzenie,zawsze jest ok.Mila i profesjonalna obsluga.Pozdrawiam madzius
|
|
Ja miałam robić taczem u Pani Ani na Dmowskiego, cena to okolo 90zł trzyma się do roku ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Milena robi za darmo bo jest praktykantką ale Pani Ania jest zawsze obok i wszystko nadzoruje :)) Ja sama strzygłam włosy u Mileny i jestem bardzo zadowolona, a jeśli ktoś obawia się praktykantki (jest tak już jakieś 2 mies) to zawsze może pójść pod nożyce do Pani Ani która naprawdę zna się na rzeczy :)) Osobiście nie znam lepszej :) cena to 30-45zł w zależności od rodzaju ścięcia i włosów no i co że praktykantka ale dziury ci nie wytnie umie juz troche i myje nakłąda odżywki zna sie już troche
|
|
Ja ścinałam włosy u Mileny i wyszłam tak samo zadowolona jak spod ręki Pani Ani :) ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Jeśli F.ryzjer, to tylko Ryszard F. Ale on dostał 3,5 roku. Siedzi
|
|
"Modik" Zakład Fryzjerski Iwona Szuchniewicz to ten.?? pinacolada
|