Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pseudotoples w Piątnicy |
W niedzielę wystąpi podróba zespołu Toples. Prawdziwy Toples to Marcin Siegieńczuk. www.toples.com.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pseudotoples w Piątnicy |
taa no wlasnie slyszalamm ;/;/ pinacolada
|
|
http://www.greenstar.pl/ tam poczytajcie o nowym Toplesie ...
|
|
myśleli ze zaprosili starego Toplesa a firma wsadziła im podróbke:D
|
|
a ja cos kiedys slyszalam o "drugich" toplesach, ciekawe czy boys tez prawdziwy bedzie
|
|
wy to macie problemy , nie prawdziwe toplesy przyjadą do Piątnicy hahaha
|
|
hehehehe
|
|
Boys i Diadem bedą prawdziwi a Toples podjeba bo firma Green Star to jakies rumuny i nic nie umieją zalatwic. Jakis głąb podaje sie za toplesa i hajs trzepie Bad DJs Team
|
|
WAŻNA INFORMACJA DLA ORGANIZATORÓW IMPREZ ORAZ FANÓW DOTYCZĄCA KONCERTÓW MARCINA TOPLES SIEGIEŃCZUKA Z przykrością zawiadamiam iż w dniach: 7 maja - Lublin FELINIADA 10 maja - Piątnica k. Łomży 16 maja - Radom WIOSNA STUDENCKA 2009 16 maja - Rzeszów JUWENALIA POLITECHNIKI RZESZOWSKIEJ- stadion RESOVII nie wystąpi Marcin Siegieńczuk. Zapewne organizatorzy nieświadomie korzystając z usług firmy GS zaprosili osobę podrabiającą MARCINA TOPLES SIEGIEŃCZUKA.
|
|
Cóś strasznego , chyba zbojkotuję tę imprezkę.
|
|
Dzaga zapomniałaś dodać, że info pochodzi ze strony Marcina Siegieńczuka
|
|
i tak jak ludzie sobie popija to ich uklady green stara nie beda obchodzili- a swoja droga chlopak sie wylamal bo ma dosc niewoli a nie ma praw do swoich znaczy napisanych dla niego utworow:) bigi2004
|
|
A myślicie że ktoś zauważy różnice czy to jakiś tam Marcin czy nie Marcin ?
|
|
Ooo Tak!!! Zauważy , gwarantuję!! Jak zobaczycie tego zioma z pseudotoplesa to będziecie wiedzieć o co biega! Proszę http://www.youtube.com/watch?v=e9t8sJh0S78
|
|
ja pitole jaki news , gówno gównem zamienili , normalnie masakra..!!
|
|
niewazne czy prawdziwy czy nie i tak wszyscy skoncza w Jeziorku ;D
|
|
Siegeńczuk kiedyś grał i śpiewał w zespole toples ale od nich odszedł to czego teraz narzeka że śpiewają teraz inni a nie on? angella
|
|
o czym wy w ogóle mówicie.i tak wszyscy pojedziecie, bo na pewno będzie tam dużo znajomych i co najmniej jakiś ogródek piwny. mnie to nie przeszkadza czy będą oryginały czy podróby i tak pojadę bo jak na razie to jedyna zorganizowana majówka, (po majówce).
|
|
a te całe jeziorko jeszcze jest? to się długo trzyma na tych potupajkach.ja ostatnio byłam tam na swoim półmetku,jakieś 9 lat temu. jest tam teraz coś ciekawszego czy nadal tylko przyjeżdżają dziołchy,miastowe, w kolorowych kiecuchnach i szukają wrażeń? i te wieśniaki co przyłążą w tych gumofilcach i mają nadzieję że zaliczą jakoś miastową?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |