Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Studio Lato, Disco Polo, Piątnica, niedziela... |
Hehehe hihihi hahaha I tak to zaczyna powstawać Łomża koło Piątnicy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Studio Lato, Disco Polo, Piątnica, niedziela... |
taaaa..... to ta Lomza miedzy Piatnica i Zambrowem ______________________________- ... & vice versa!
|
|
Nie wiem czy się śmiać czy płakać. Co wy tu próbujecie przyrównać, jakiś podrzędny festyn z pseudo gwiazdami "disco z pola" ma być jakimś wyznacznikiem rangi danego miasta? I potem narzekamy że śledzie się z Łomży śmieją, czytając takie posty. Żal.
|
|
To żadne porównanie...to fakt niestey... nie dość że nie zorganizowano żadnej majówki w Łomży to jeszcze cos musi być nie tak skoro Lato z Radiem jest akurat w Piątnicy. a co do "gwiazd" które wystapia to "leprzy rydz niz niz" :) Karo
|
|
ktokolwiek by nie gral - grunt ze cos zorganizowano, i tak polowa lomzyniakuw zleci sie na koncerciki "znienawidzonych gwiazd desko w polo" trzeba chyba przepisac sie do innej skarbuwki... gdzie indziej moje pieniondze moze lepiej bendo wydawac jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
ja sbie wypraszam obrażanie połowy łomżyniaków. Jacy mieszkańcy takie miasto. Do książek tumany
|
|
nie wiem czy ksiozki cokolwiek pomoga. z wykuta encyklopedio tuman pozostanie tumanem. to sie ma we krwi, a w lomzy malo dawcuw jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
palbo 4.Se zważaj kogo nazywasz tumanem !!! BO sam lepszy nie jesteś za forum a kozaka każdy by umiał udac .
|
|
jasiu skarbuwki pisze się f- skarbufki tak lepiej wyglonda.:)
|
|
hej MIASTOWI!!!, przestańcie się kłócić, bo i tak pójdziecie na ten spęd. Ja osobiście się wybieram, bo i tak nie będę miała co robić, to chociaż wyjdę do ludzi. znudziło mi się siedzieć w domu.
|
|
Gosik zgodzę się z tobą .Jak ktoś woli siedziec w domu to nie siedzi i dupę kisi a jak ktoś chcę spedzic miło czas na świeżym powietrzu .
|
|
Benny popieram twoją wypowiedź. Śledzie sie z nas nabijają bo mają powody,wystarczy wejść tu na forum i przeczytać co napisał np.ktoś-coś PS.z takim nikiem to przypał wogóle na neta wejść. Pomysłowo.
|
|
no to widzimy sie na festynie ;P
|
|
i tak nie lubie dipolo.hehehe jacy mieszkancy takie miasto to dobre.wiec mi tu panowie i panie z piątnicy prosze nie przyjezdżać tylko do białegostoku zapierd.... bo jak złapie to pozabijam. A i kozak to kozy ru....
|
|
Autor: Dobromil (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 07-05-09 15:00 Benny popieram twoją wypowiedź. Śledzie sie z nas nabijają bo mają powody,wystarczy wejść tu na forum i przeczytać co napisał np.ktoś-coś PS.z takim nikiem to przypał wogóle na neta wejść. Pomysłowo :D Dobromilku mój słodziutki Mnie to lotto czy się śledzie śmieją. Najważniejsze jest to że ty,i tobie podobni bierzecie do siebie wszystko. :):):):):):):):):):):):) A łomża i tak leży między Stawiskami a Zambrowem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |