wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Truskawki w Niemczech

Czy mógłby mi ktoś napisać kiedy jest pierwszy wyjazd na zbiór truskawek w Niemczech i jak można sobie załatwić taki wyjazd??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Truskawki w Niemczech

zakladalam juz taki temat, poszukaj ,, praca w niemczech"

i jest fajnie

Dzięki właśnie znalazłam. Twoje forum odnosiło się bardziej do pieczarek a to już za późno. A mi chodzi o truskawki.
Ps. A ty pewnie tez za późno się obejrzałaś z ta pracą??

Na załatwianie wyjazdu na truskawki też raczej za późno,ale poszukaj w internecie stron o plantacjach,zgłoś swoją chęć pracy e-mailem,poczekaj na papiery,wypełnij i odeślij,może jeszcze się uda:)

emi bylam w ohp w polowie kwietnia, oni posrednicza w tych wyjazdach, u nich dowiedzialam sie ze oferty jeszcze nie wplynely. Podali mi adres ich stronki na ktorej sa akutalizowane www.mbp.ohp.pl i nr tel jak bys se cos znalazla 2163308

i jest fajnie

Z tego co sie orientuję to na truskawki jest już za pózno, a pieczarki są cały rok...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org