Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co na komunie ??? |
Myśle że na prezent przeznacze ok 500 zł.Dzieciak chce komóre ,to może ktoś by coś polecił ? : ) I gdzie brac allegro.pl czy jakiś salon ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co na komunie ??? |
Jesli komórke to Nokia 6300. W Komisie Sympatia nóweczka kosztuje ok 450zl. Jest to bardzo atrakcyjna cena jak za ten model i w 100% polecam go. Osobiscie takiej uzywam. Pozdrawiam ...czesuaw...
|
|
Masz szczęście, że komórkę nie quada. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
chlopiec czy dziewczynka? jesli dziewczynka, to widzialam fajne telefony hello kity na www.orange.pl i jest fajnie
|
|
juz moze bez hello kity hah mężczyzna xD Nokie 6300 bralem pod uwagę.. więcej pomysłów proszę :)
|
|
rower napewno bedzie zadowolony
|
|
Ja mam SE w660i telefon spisuje sie swietnie :) głosno gra robi dobre zdjecia cena nie przekracza 500 w komisach :) cS ;d
|
|
rower ma ze stanów taki zajebiaszczy więc nie potrzebuje.. A prezent musi być nowy
|
|
jezeli juz chcesz kupic telefon... to wez pod uwage to ze dziecko moze dosc szybko zgubić,zapodziać, wyrzucić...zniszczyc taki telefon. Tez moze zostac okradziony jezeli to bedzie jakis taki fatamatastyczny model itd... wiec jezeli to jego pierwszy telefon, to nie szalej... kup jakis tanszy azebys pozniej nie zalowal:) tak od siebie, polecam nokie 6630, dosc duza i troszke wolna w menu... ale ogolnie ode mnie + :))
|
|
zgadzam się z poprzednikiem. Komórka w takim wieku to przesada...ale każdy sam decyduje.... może mp4??? :)
|
|
no taa ale nie kupie szajsu bo wstyd dać przeciez..a moze SN G502 ?
|
|
I on ma 3 braci w wieku 18-21 lat i komórki,mp4,aparaty cyfrowe to dla niego codzienność wiec po co kupić mu mp4 jak lezy na szafce .. Z komorkami tez ma do czynienia wiec mysle ze nie rozwali jej czy tam cos podobnego..hmm tylko do kogo bedzie pisal/dzwonil :P ale jak chce to niech ma.
|
|
Cóż... sie przekonasz sam jak to bedzie:) mimo wszystko w koncu to dziecko, poszpanuje poszpanuje a potem bedzie bek i brak telefonu:)) no ale... sam przemysl:))
|
|
No może i ... ale co ja mu kupie jak on liczy na komórke.. To wkońcu on nie bedzie jej mial jak zgubi. :) Powiedzcie lepiej jaką kupić zeby byla dobra ale bez przesady :PP
|
|
zazwyczaj najprostsze pomysły są najlepsze więc nie szukaj dziury w całym NOKIA 6300 to całkiem przyzwoity prezent moje pokolenie jak dostało zegarek "MONTANA" i "WIGRY 3" to była pełnia szczęścia... pozdro
|
|
hehe tez taki zegarek dostalem montana łał noramlnie super był i melodyjek ile ale rower lepszy bo składak z przerzutkami hehe super
|
|
6630 sam mam i polecam ale nie dla dziecka ,które chce super aparat miliardy mpix i głośniki jak w wieży.Kup mu jakiegoś SE bo są tańsze niż Nokie fakt ,że gorsze ale dla dzieciaka nie są ważne takie kwestie jak symbian ,czyli nie ograniczone możliwości ;) tylko szpanowanie super charczącymi głośniczkami ;P.Polecam SE k800i lub coś nowszego z wersji Walkman albo "k".Możesz mu kupić jeszcze N73 ale dzieciak 8 letni się nie połapie w systemie operacyjnym jakim jest symbian ,więc bierz jakieś tanie SE i już ...;P Módlta sie...
|
|
Jahwe taki model SE tez bedzie dobry G502 ?? :)
|
|
Ja bym polecał żebyś mu kupił PSP (Play Station Portable) cena 500-700 w media expert jest PSP za 649 + 2 Gry (Oni wybierają jakie te gry) a w Avansie 600 zł! Bo PSP nie musi brać do szkoły ":) i mu nie ukradną ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS
|
|
SE F305 na allegro są nowiutkie i maja duuuzo gier np. http://www.allegro.pl/item623084505_nowiutki_sony_ericsson_f305_okazja.html
|
|
Do czego to doszło...mnie uszczęśliwiło Pismo Święte, nawet zegarka nie dostałam...To trzeba komunii, żeby telefon dostać? ;/ Komunia to ma być przeżycie religijne, jakieś wewnętrzne...a teraz to nawet i tutaj komercja i pieniądz... Dobrze, że nie quad albo skuter... A do telefonu od razu trzeba jakąś kaskę na konto...I zapewne liczyć się z tym, że dzieciaczek przyjdzie i powie nie raz :"Ciociu daj na kartę..."
|
|
Takie czasy :) ja polecam SE k800i,dla dziecka wystarczy ma wystarczająco dużo bajerów,ładny wyświetlacz itp,z symbianem także odradzam bo po co to dziecku? Wybierz coś ze stajni SE..
|
|
komórka na komunie ? was pogieło? Za rok tej komórki gówniarz nie będzi miał .a jak będzi to za dwa lata będzi się wstydził że ma model przedpotopowy . Za dziesięc lat po komunii zostanie mu tylko wspomnienie że jakiś wujek dał mu jakiś gówniany telefon którego nie pamięta a z którym się wstydził pokazać. Komórke daj mu na gwiazdkę w końcu to tylko pół roku a i telefony tanieją . No i co ma to wspólnego z istotą tego święta > Przecież to komunia. Zakładam że tak jak wszyscy po iluś latach będzie ją kojarzył z przeżyciem religijnym . wg mnie złoto . za tę cene coś wybierzesz. Za 500 zł można kupić coś co za rok nie będzię przeżytkiem
|
|
Wiadomo, że komunia to komunia i to jest zadanie dla rodziców żeby tak poukładać w głowie dzieciakowi, żeby wiedziało co w tym dniu jest najważniejsze (zresztą nie tylko w tym dniu) ale czasów nie zmienicie przez to że dacie dziecku tylko biblie, a tylko i wyłącznie sprawicie, że będzie mu przykro- szczególnie gdy znajdzie się wśród kolegów opowiadających o tym co dostali... jeszcze raz- czasów nie zmienimy...niestety
|
|
*Benia* do mnie to on "ciociu" nie powie heh ja mu dam kartą nie na karte :) Mi chodzi o to zeby sie cieszyl.. Wiem po sobie bo dostałem samą kase którą przebimbali ojcy.Ja chce dać coś dla niego a nie dla jego ojców,a jaką ucieche bedzie mial z lancuszka?zadnej podejrzewam.. Myśle ze z telefonem za 400 czy 500 zl nie bedzie sie wstydzil pokazac,sam mam gorszy :)
|
|
Może telefon muzyczny? Nokie Xpress Music? http://allegro.pl/item618821610_nokia_5220_xpress_music_z_nokia_poland_gwar_24mie.html ija ija hop sa sa
|
|
Paulinko nie jestem milionerem :) Telefon do 500 zł :P
|
|
zdecydowanie rower, zadnyh telefonuw, morze i czasy sie zmieniajo, ale trohe ruhu dzieciakowi nie zaszkodzi jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
ma rower ..
|
|
A tobie Jasiu_smietana nie zaszkodzi zapoznanie się ze słownikiem ortograficznym. A wracając do tematu to może warto zainteresować się np. SE C702.
|
|
jasiu a dlaczego zakładasz że ten chłopiec się nie rusza...?
|
|
a co sądzicie o PSP na komunię, czy warto? czy może lepiej zacisnąć zęby i PSP3 kupić dla chrześniaka?
|
|
gdzie pisalem rze nie rusza sie wcale? to morze rolki, badminton, rakiety tenisowe, pilka, zabierz go w urodziny na Mazury i niech poplywa motorowka lub slizgaczem - nie za pomni do konca rzycia, zaraz pewnie annad. zapyta sie mnie ze glupi jestem kazac tym prowadzic - ale tego pszeciez nie pisalem. bendonc pasarzerem bedzie tez ciekawie ;P maciejet: bawisz mnie jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
na głupotę może tu jedynie wskazywać styl wypowiedzi Jasiu... i liczba byków niemalże w każdym wyrazie.
|
|
Jasiu te byki robi specialnie,chce sie wyrozniac...ale raz przylapalem go na kilku zdaniach z zerową liczbą blędów ..oj nieładnie :P
|
|
annad. wytykasz innym, a interpunkcja... zapomnialas o tym? ortografia nie jest jedynym warunkiem, by muwic o sobie: "umiem pisac po polskiemu" jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Może samochód mu kup ?? malucha w dobrym stanie znajdziesz jeszcze :-] Kiedyś się dostało krzyżyk złoty ,rower ,radio i był bajer a nawet jak się piłke oryginalną dostało to ile było frajdy ;) a teraz ? porażka.
|
|
kup mu kilka butli Johnny Walker z perspektywy czasu przyzna że to najlepszy prezent ;)
|
|
Gdzie on tam do malucha;D Tylko ja w wieku 7 lat odbylem pierwszą samodzielna przejazdzke maluchem xD Uwazacie ze jak chce komórke to mam mu kupic krzyzyk czy tam lancuszek?heh nie bulwersujta sie ale to musi byc komórka ;D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |