Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolonie |
W dniach 25 lipca - 5 sierpnia odbędą się kolonie nad morzem w cenie 1000zł. W kwotę wliczona jest wycieczka do Gdyni, pielęgniarka, ratownik, wyżywienie jak i podróż w jedną i drugą stronę. Pokoje z pełnym wyposażeniem + łazienka. Kolonie te ukierunkowane są pod kątem plastycznym tj. dzieci malują, kleją, wycinają... ;) Poszukiwane są chętne dzieci od 9 do 16 roku życia. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o mail. Odpowiem na wszelkie pytania.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolonie |
za reklamę się płaci -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
a wychowawców nie potrzebujesz? :P bo ja chętnie ....
|
|
Wychowawców z forum im nie trzeba , zresztą ty to się nadajesz co najwyżej na pasterza owiec na Uralu .
|
|
sama będę opiekunką :) konkurencji mi nie trzeba;> no chyba że chcesz być wolontariuszką... to mogę spytać :)
|
|
gdzie jest pttk w łomży ??
|
|
SD co Ty możesz o mnie wiedzieć?Forum jest forum, a życie-życiem. Brooklynka -sama będziesz opeikunką?To jaka to kolonia? 15 -osobowa? :P
|
|
Dokładnie kolonie dla dzieci to są przede wszystkim fajne przeżycia dla nich i ja jestem zwolennikiem tego aby maluchy na takie wyjazdy jeździły. Od razu dobrze jest przeczytać wpis https://dzielnicarodzica.pl/kieszonkowe-dziecka-na-kolonii-czy-jest-potrzebne/ aby wiedzieć czy kieszonkowe dla dziecka jest akurat dobrą opcją na koloniach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |