sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ZAKUPY za DOLARY !! $

Zakupy za dolary ciesza się dużym powodzeniem wobec taniego dolara. Moze ktos zna donre linki do stron sklepów gdzie mozna kupować za dolary chyba najlepiej w USA!!
A może jakieś polskie strony - ale zakupy za dolary?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ZAKUPY za DOLARY !! $

jeśli dolary zjade do 1,50zł to będzie rewelacja :D Amerykanie będą przyjeżdzali do nas do pracy

www.e-bay.com

--
tomek w.

\"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\"

\"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"

http://www.ebay.com

Sprzedam laptop HP 17" enterteinment pavilion nowy nieuzywany 2700zl

adrian

jakie parametry??

E-bay, to odpowiednik naszego allegro.pl, także nie jest to link sklepów, jak pyta Tomasz1960. Można tam kupić taniej, drożej, różnie, zależnie od sprzedającego. Jeśli ktoś chciałby zaczynać z e-bay, to proponuję polską stronę, tu podłączeni są z e-bay na całym świecie, a przy oszustwie będziesz miał choć symboliczne szanse na zablokowanie gościa, że nie będzie sprzedawał na e-bay, przynajmniej posługując się danymi, z którymi ci oszukał.

Jeśli chcesz kupować z USA to w znanych sieciach międzynarodowych, a nie na pełnych oszustów aukcjach, którzy po dostaniu wpłaty od gościa z Polski, czyli w ich myśleniu, gdzieś z Azji lub Afryki nie kiwną palcem, by gull’owi cokolwiek wysłać.

przylec do stanow i bedziesz kupowal za dolary jak je zarobisz no chyba ze jestes taki bogaty ze siedzac z Polsce mozesz sobie pozwolic na zakuoy w usa ehehehhe ale to jest malo prawdopodobne:D powidz chlopaku co ty sobie mozesz kupic ?? mama dala ci 100zl i chcesz teraz zakupy robic??? daj sobie spokuj . a mowiac o oszustach to raczej nie masz racji world ja czesto kupuje na ebay-u i tu nie ma takiego czegos jak oszustwo wiesz... wszystko placisz przez paypal i jak ci cos nie pasuje nie masz swojej zamowionej rzeczy po 7 dniach piszesz do paypal ze zostales oszukany i odrazu masz spowrotem hajs tu ludzie nie praktykuja oszustwa jak w polsce na allegro to nie to...

http://img479.imageshack.us/img479/9464/av134493su.gif

A co Ty taki złośliwy , teraz ludzie w Polsce mają coraz większe pieniądze i dużo kupują. Do Stanów naprawdę nie kalkuluje się jechać , sam wiesz po ile jest $. Mój znajomy kupował w U.S.A. na ebay-u i było wszystko Ok.

autochton> Z pewnoscia koszty przesylki sa rownie tanie jak dolar, czy tak?

Ja z kolei, w przeciwienstwie do Was, nie moge sie doczekac gwaltownego wzrostu kursu dolara. Zeby tak wrocily czasy z przed dzesieciu lat ;]

tomasz_wu, world>> Jaki od groma e-bay? Chodzi Wam o ebay? Co do wierzytelnosci - do tej pory przeprowadzilem 99 transakcji. Nigdy nie trafilem na oszusta, a jesli juz to ja moglem byc oszustem, kiedy kobieta wyslala mi telefon nie otrzymawszy jeszcze zaplaty za niego(zauwazyla, ze nie dostala pieniedzy po dwoch tygodniach) :) :)

halfik puknij się w głowę.

Chyba nie możesz się pogodzić z tym, że teraz dużo ludzi w Polsce zarabia więcej niz ty w USA. (bo myślę, że tam mieszkasz)
Nie stac nas np. na laptopa za 1000$? ... stać skoro kupujemy tutaj takie same za 5000zł.

Hp Pavilion 17" parametry
AMD Turion™ 64 X2 TL-58
• wireless 802.11a/b/g
• nagrywa DVDs i CDs• 160GB hard drive
• 1GB of DDR2 memory
• wmontowana kamerka

adrian

jakie podatki tzeba bylo by placic za sprowadzanie wiekszej ilosci laptopow? orietuje sie ktos moze? .................sorki za bledy :P

adrian

www.amazon.com

http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas

Halfik prostaku lec na azbesty i do kompa nie siadaj . Co Ty wiesz o zakupach w stanach, od młota pneumatycznego w głowie Ci sie kręci.
pojechałes na 'krzywkę " i siedzisz jak mysz pod miotłą , aby Cie nie zawineli do kraju.
Byłem kilka razy w stanach tylko i wyłacznie po zakupy.
Kilka rejsów, po karaibach mam też zaliczone, założe się , ze sam nie byłes , wielki wojowniku amerykański na takim rejsie. I to wszystko z pracy w Polsce. Jedyny problem , to koszty przelotów, ale od wiosny ma byc taniej. :)))))))

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

halfik, to jakis poj... robol. Naprawdę trzeba być niezłym cieniasem żeby oszukiwać samego siebie, 1000$ to teraz 2500zeta całe gówno, a ten pajac siedzi w azbestach albo po 14 godzin zapier... i myśli że złapał Pana boga za nogi:)))
Plazma taka jak w Polsce za 5 tyś zeta w stanach można kupić za 2,5 w złotych, jeszcze na bilet starczy w obie strony i fajna wycieczka będzie, plazme pod pachy i w drogę:)))
Naprawdę nigdy nie przestaną mnie zadziwiać takie buraki jak ten halfik...

Sprzęt elektroniczny w USA w porównaniu do Polski jest tani. Przykładowo bardzo popularny u nas kompakt Lumix FZ-18 kosztuje ok. 1300 zł, taki sam w USA w przypadkowo wybranym sklepie:

http://www.vanns.com/shop/servlet/item/features/495204219?v_c=Shopping

kosztuje 875 zł plus wysyłka do Europy ok. 80 $ to całość wyniesie 1075 zł. Policzyłem 1$ =2,5 zł. Więc nawet po dodaniu kosztów przesyłki dalej opłaci się kupować w Stanach.

Inna sprawa to kłopoty z gwarancją, bo nie wiem, czy jest coś takiego u nas uznawane jak "gwarancja światowa", czyli gdziekolwiek na świecie pójdziesz ze sprzętem na gwarancji to firma naprawia gratis. Druga sprawa to, że sprzęt w USA jest sprzedawany pod napięcie 120V, a u nas jest 230V. Ładowarki do akumularorków, zasilacze i inne ustrojstwo trzeba przerabiać lub kupić odpowiednie do naszego napięcia.

Czasami zamawiam sobie ciuchy np. Old Navy lub inne w USA. Wychodzi dużo taniej niż bym w Polsce kupowała, a i przy okazji mogę zakupić coś ciekawego, czego w naszych sklepach nie znajdę.

Sprzedam akwarium, sprzęt akw.
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka
Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków:
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013

Janek Serce pierwszy raz sie z Toba zgadzam.:)))))))
A od wiosny jeszcze tańsze przeloty będą- efekt podpisanych umów.

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

ej sram na to co sobie myslicie o mnie hehehe takich frajerow jak wy w Lomzy jebalem jak stare korwy ehehehhe napewno stac mnie na wiecej niz Ciebie lochu byles w stanach ehhehe na greenpoint i ze starym chyba bumowales ehhehehe ty janek z wielkim sercem wiesniaku spod Lomzy ehehhe zapierdalam mniej niz ty i nie martwie sie o jutro a ty cale zycie z krowami wcale sie tobie nie dziwie ze tak myslisz o mnie a stany to nie tylko azbest i zapierdalanie po 14 godzin idioto nigdy tyle nawet nie pracowalem musialbym byc gorszym debilem niz ty :) masz hektary pola ,swinie kurki to ********** do obory hahahahha twoja stara cie od malego uczyla jak sie swinie karmi i kury?? hamie ****** ze wsi hahahah stary z wiochy matka z wiochy a sym z miasta ham hahahahhaha a wracajac do moich zarobkow to chlopaku nie masz padjazdu musialbys byc napierdalac 2 miesiace w Lomzy zeby zarobic tyle co ja w tydzien hehehe no pojedz mnie ***** ehehhehe zobaczymy czy ci sie uda

o! kolejny pajac z kilkoma nickami halfik i NJ1984 to jedna osoba. Źle się zalogował robol...
Na taki wieśniacki post to mogę odpowiedzieć tylko że tam wyjeżdżają tylko cioty co sobie nie mogą poradzić tutaj, nie nadają się do stworzenia żadnego biznesu, a hameryka to dla ludzi z taką mentalnością raj na ziemi.

Szczerze mowiac, to halfik ,NJ, jan serce i reszta krytykantow sa rowni sobie. O co ta cala dyskusja? Autor tematu pyta sie o zakupy za dolary. Macie cos do odpowiedzenia w tym temacie?

kulig - o co chodzi z tymi kontraktami? Slyszalem o tym pare miesiecy temu ale poki co ceny biletow sie nie zmieniaja. Jak to ma sie zmienic?

floorek, ale się w temacie wypowiedziałeś, z azbestów już wróciłes...?:)

janek wiesniaku pracuje jak kazdy kto tutaj jest a w Polsce(Lomzy) bardzo dobrze dawalem sobie rade jesli chodzi Ci o moj powod wyjazdu to niech cie to lepiej nie interesuje bo kociej mordy dostaniesz ehehhehe "cioty" dobre sobie. jakbys mogl tu przyleciec to napewno bys to zrobil buraku ze wsi ale hamom wiz nie daja takze mozesz pomazyc musisz zapierdalac za te marne 1500 zl eheheh wspolczuje ci naprawde . i ty bys chcial tu zakupy robic bedac w Polsce???:|||| ehhehe oj chlopaku daleka droga.... a jesli chodzi o bilety to zapomnijcie hehehe cena 1 barylki ropy to juz 100$ co za tym idzie bezyna takze drozeje to napewno ceny biletow beda nizsze hehehe . w nj benzyna jest po 2.89 za galon a w polsce?? ile 5 zl za litr??? napewno beda tanie bilety lol ehhehehehe

wyobraź sobie że w wyniku spadku dolara benzyna utrzymuje się na tym samym poziomie już bardzo długo... Miesięcznie wydaje sam nie wiem na co w przeliczeniu jakieś 1500$, mimo że jeszcze nie mam rodziny, nie pisząc co odkładam. Powody twego wyjazdu mnie nie interesują, ale są oczywiste dla wszystkich, zapierdalać...:))) Do ambasady nigdy nie stawałem, bo akurat na wakacje jeździłem w inne kierunki, ale może jak dolar spadnie do 2 zeta to odwiedzę las vegas. Zauważyłem że ci co siedzą w hameryce już jakiś czas to nabierają takiej pojebanej mentalności że są w raju a w Polsce to bieda najprościej pisząc, tym czasem większość tych Polaków żyje tam bez żadnych perspektyw z miesiąca na miesiąc, wydając te marne tysiąc zielonych, a konto puste. Im już się tu nie opłaca wracać, bo przy takim kursie tylko by tu dziadowali, a na zwykłe mieszkanie w bloku trzeba tam zap... kilka lat, tak to się pozmieniało...

USA - Ujebany Spracowany Alkoholik

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

chlopaku mam 2 mieszkania wlasnosciowe i mam gdzie mieszkac jak wroce a ludzie ktory sa w stanach raczej wola sprobowac innego zycia niz w takiej Lomzy np. 1500$ ehehehheeheheheh wez bo z krzesla spadne chyba doliczyles zarobki mamy taty cioci i wujka :D. ja nie czuje sie jak w raju poprostu mam 23 lata a zarabiam tu jak w polsce bym nie zarabial to mnie tu trzyma .. ej jak jestes taki madry to powiedz niby po co mialbym wracac do Lomzy tam nie ma co robic miasto objedziesz samochodem w 10 min no 15...zarobki sa do bani jest maly popyt na wszystko takze wchodzac teraz z jakims malym biznesem bo na poczatek moj taki by byl to nie mam szans przebicia co nie to nawet nie warto zaczynac.. a tu ja nwet nie musze wychodzic z domu i zarabiac pieniadze :D bez kitu tu jest popyt na wszystko ladnie gowno zapakujesz to ludzie go kupia taki glupi narod a w polsce ludzie sie przejmuja codziennoscia czy starczy im do konca miesiaca i nie mow ze nie bo znam realia eheh nie jestem w stanach za dlugo ale jest napewno lepiej jak w Polsce pod kazdym wzgledem :) uwierz mi. wystarczy ze umiesz mowic po angielsku i i mozesz wszystko ..... no to pojdzie do gory bo ropa drozeje a na banzyne tez przyjdzie czas eheh ludzie beda rowerami w lomzy zapierdalac eheheheh bo na wache nie bedzie ich stac to kwestia czasu....nara

ale kretyn

haflik, czyli jesteś gówniarzem bez rozumu, co na życie w Łomży pomysłu nie miał i spier..., a mówisz o tych mieszkaniach rodziców?:)))

tak cie nazywali w szkole ???

janek nie rodzicow tylko moje :) pomyslow mialem po hujjjjju tylko za duzo pieniedzy bylo mi potrzebne do ich realizacji :) uwierz zebym mial ten hajs ktory mialbym na zainwestowanie to myslisz ze nie zrobilbym tego??????

halfik, co jak co, ale po Twoich postach widac jak na dloni, ze w zyciu to widziales Lomze i zmywak, czy co tam w NY.

eheheheh dobre dobre

Halfik dostał pierwszą wypłatę - jest w amoku - postarajcie sie go zrozumieć. )))))))
Halfik czorcie zrozum, wiele lat przed Tobą ludzie byli w Ameryce, nie Ty pierwszy i nie ostatni, dostałes zajoba po wypłacie

Lepiej aby mu pierwsze dymanko wyszło , bo inaczej wszystkie kobiety , to beda qurwy:)))))
Taki świat , takie halfiki :)))))))
Dobrze , ze chociaz kompa potrafi obsłuzyć

ehhehehehehe

haflik, jak pisałeś masz 23 lata, można wiedzieć jak w takim razie nabyłeś te 2 mieszkania w Łomży...? po co to ściemniać...

hmm mnie tylko ciekawi, jak to wyjaśniłeś w urzędzie skarbowym? Ludzie pracujący wiele lat nierzadko mają problem wyjaśnić skąd wzięli na mieszkanie. A 23 latek sam kupił 2??

A kto stwierdził (poza halfikiem), że halfik ma 2 mieszkania.
Może ma jeszcze helikopter ??
Własną wyspę , jacht. :)))))))))
spoko

jeśli zakupy za dolary to tylko w USA
jeśli marzysz o zakupach w $ to chyba i stać Cie i na bilet:>
bo chyba mówisz o poważnych zakupach
jeśli nie to odpuść
powiem krótko jesli ma się konkretną gotówkę to warto polecieć w okresie gdy bilety są tanie można kupic bilet nawet za 500$ (Chicago)zalezy jeszcze gdzie NEW York jeszcze taniej
a tam ostro poszaleć bo warto, towar zdecydowanie lepszy od naszego i za dużo mniejsze pieniądze(sprzęt szmatki itp mozna wyliczac bez konca)
i 100% satysfakcji
zyczę powodzenia:)

musialem je zostawic moja mila mialem je zanim wylecialem :)

a co do twojego pytania bo nie doczytalem.. mieszkania dostalem w tzw. spadku

ALE ŻEBY MIEĆ DOLARY NA ZAKUPY, WARTO BY BYŁO JE NAJPIERW ZAROBIĆ:)
OTO SPRAWDZONY SPOSÓB NA ZARABIANIE DOLARÓW.
WYSTARCZY 6 MIN DZIENNIE!
SAMA KORZYSTAM Z TEJ MOŻLIWOŚCI I ZARABIAM. DLATEGO TEZ SERDECZNIE POLECAM INNYM ZWOLENNIKOM DOLARÓW:)

1. Wchodzimy na paypal.pl , wciskamy "Załóż konto". Wybieramy Konto osobiste i wciskamy Kontynuuj. Następnie wypełniamy i zakładamy konto. (w drugim etapie rejestracji zapyta nas o nr karty kredytowej - omijamy ten moment nie wypełniając pól i wciskamy "Kontynuuj"). Rejestrację potwierdzamy linkiem, który nam przyjdzie na maila. I już mamy konto, na które będziemy wpłacali sobie pieniądze za oglądanie reklam.

2. Wchodzimy na

www.paypal.pl i zakładamy konto
potem wchodzimy na http://bux.to/?r=honeyflower

i tam się rejestrujemy. Strona jest w j. aangielskim więc dla ułatwienia podam poniżej co i jak:

Klikamy na Register i kolejno wypełniamy pola:

* Username (3 - 15 characters - no special characters)- Wybrany login
* Password (at least 6 characters)- Hasło (najmniej 6 znaków)
* Confirm Password- Potwierdzenie hasła
* Email Address- Adres E-mail
* Confirm Email Address- Potwierdzenie E-maila - 2gi raz ten sam
* PayPal E-mail Address For Payments- Wpisujesz tutaj ten E-mail, którego użyłeś przy rejestracji się na PayPal.
* Your Country (only PayPal allowed countries)- Kraj w jakim się znajdujesz.
* Referrer (if any)- Wpisujesz tutaj moj nick: honeyflower , dzieki temu dostaniesz 0,09$ na start
* Terms of Service- regulamin (przeczytałam cały , ostrzegaja tylko iż strona może czasami nie dzialas jak znieniaja na niej linki)
* Security code-przepisujemy kod z obrazka

I wciskamy Register

Logowanie się:
Klikamy Login

Username (Twoja nazwa):

Password (Hasło):

Security Code: (Kod zabezpieczający, który widzisz na obrazku)

A tu mały opis jak się zarabia na tej stronce:
Wciskamy Surf Ads

Tam znajdują się linki stron, które należy odwiedzić. Klikamy na pierwszy. Odczekujemy 30 sec, aż pojawi się w lewym górnym rogu napis Done z zielonym dziubkiem i klikamy na kolejny link.

(I tak każdy aż do końca. Każdą reklamę trzeba uruchamiać osobno i odczekać, w innym przypadku nie zalicza jako odwiedzoną)

*Jeżeli już wszystkie mamy zaznaczone jako obejrzane to czekamy do jutra aż ukażą się nowe linki do przeglądania i powtarzamy czynność.

Jak chcemy zobaczyć ile zarobiliśmy to wchodzimy na statystyki swojego konta wciskając: Members

Najważniejsze jest:
Balance Information
Tam podają ile $ aktualnie posiadasz. Jeżeli będzie powyżej 10$ to możesz je przerzucić na paypal wciskając cashout.
Pokazałam tutaj przykład na co można wydac zarobione pieniądze jednakże możecie je przeznaczyć na wszystko za co możecie zapłacić za pośrednictwem paypala.
Sposób ten jest całkowicie legalny

ciekawe ile osób po przeczytaniu tego zakłada konto na paypalu :)

Ja pisze odnośnie Ebay.
Mianowicie czy są takie same procedury jak na naszym allegro.
Jak jest z dostawą?

Pomysłowo.

2mm3 wciska wam bzdury, na was chce zarobic sobie pare centow jesli bylo by to oplacalne nikt z was nie chodzil by do roboty tylko klikal na reklamy :)

twójPsychiatra napisał(a):

> 2mm3 wciska wam bzdury, na was chce zarobic sobie pare centow
> jesli bylo by to oplacalne nikt z was nie chodzil by do roboty
> tylko klikal na reklamy :)

a ja skorzystałam, i nie interesuje mnie ze 2mm3 zarobi na mnie pare centów, bo tak samo ja poleciłam sie kilku moim znajomym i w chwili obecnej mam 24$. Oczywiście zbieram nadal.
Praca pracą, ale w wolnej chwili klikam. A 24$ piechotą nie chodzą. Zawsze można coś za to kupić!
Jak dają to trzeba korzystać:)

http://bux.to

Earnings Example
ť You click 10 ads per day = $0.10
bť 20 referrals click 10 ads per day = $2.00 kolega chce zarobić na was
ť Your daily earnings = $2.10
ť Your weekly earnings = $14.70
ť Your monthly earnings = $63.00

a ja zgadzam się z cloudy, też skorzystałem

Teraz pieniądz w cenie..

Pomysłowo.

Autor: 2mm3 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 09-04-09 15:04

ALE ŻEBY MIEĆ DOLARY NA ZAKUPY, WARTO BY BYŁO JE NAJPIERW ZAROBIĆ:)
OTO SPRAWDZONY SPOSÓB NA ZARABIANIE DOLARÓW.
WYSTARCZY 6 MIN DZIENNIE!
SAMA KORZYSTAM Z TEJ MOŻLIWOŚCI I ZARABIAM. DLATEGO TEZ SERDECZNIE POLECAM INNYM ZWOLENNIKOM DOLARÓW:)

1. Wchodzimy na paypal.pl , wciskamy "Załóż konto". Wybieramy Konto osobiste i wciskamy Kontynuuj. Następnie wypełniamy i zakładamy konto. (w drugim etapie rejestracji zapyta nas o nr karty kredytowej - omijamy ten moment nie wypełniając pól i wciskamy "Kontynuuj"). Rejestrację potwierdzamy linkiem, który nam przyjdzie na maila. I już mamy konto, na które będziemy wpłacali sobie pieniądze za oglądanie reklam.

2. Wchodzimy na

www.paypal.pl i zakładamy konto
potem wchodzimy na http://bux.to/?r=honeyflower

i tam się rejestrujemy. Strona jest w j. aangielskim więc dla ułatwienia podam poniżej co i jak:

Klikamy na Register i kolejno wypełniamy pola:

* Username (3 - 15 characters - no special characters)- Wybrany login
* Password (at least 6 characters)- Hasło (najmniej 6 znaków)
* Confirm Password- Potwierdzenie hasła
* Email Address- Adres E-mail
* Confirm Email Address- Potwierdzenie E-maila - 2gi raz ten sam
* PayPal E-mail Address For Payments- Wpisujesz tutaj ten E-mail, którego użyłeś przy rejestracji się na PayPal.
* Your Country (only PayPal allowed countries)- Kraj w jakim się znajdujesz.
* Referrer (if any)- Wpisujesz tutaj moj nick: honeyflower , dzieki temu dostaniesz 0,09$ na start
* Terms of Service- regulamin (przeczytałam cały , ostrzegaja tylko iż strona może czasami nie dzialas jak znieniaja na niej linki)
* Security code-przepisujemy kod z obrazka

I wciskamy Register

Logowanie się:
Klikamy Login

Username (Twoja nazwa):

Password (Hasło):

Security Code: (Kod zabezpieczający, który widzisz na obrazku)

A tu mały opis jak się zarabia na tej stronce:
Wciskamy Surf Ads

Tam znajdują się linki stron, które należy odwiedzić. Klikamy na pierwszy. Odczekujemy 30 sec, aż pojawi się w lewym górnym rogu napis Done z zielonym dziubkiem i klikamy na kolejny link.

(I tak każdy aż do końca. Każdą reklamę trzeba uruchamiać osobno i odczekać, w innym przypadku nie zalicza jako odwiedzoną)

*Jeżeli już wszystkie mamy zaznaczone jako obejrzane to czekamy do jutra aż ukażą się nowe linki do przeglądania i powtarzamy czynność.

Jak chcemy zobaczyć ile zarobiliśmy to wchodzimy na statystyki swojego konta wciskając: Members

Najważniejsze jest:
Balance Information
Tam podają ile $ aktualnie posiadasz. Jeżeli będzie powyżej 10$ to możesz je przerzucić na paypal wciskając cashout.
Pokazałam tutaj przykład na co można wydac zarobione pieniądze jednakże możecie je przeznaczyć na wszystko za co możecie zapłacić za pośrednictwem paypala.
Sposób ten jest całkowicie legalny

CZY KTOŚ SIĘ ORIENTUJE CZY NA TYM PAYPALU MOŻNA ZAMIENIC DOLARY NA ZŁOTE?

i ze niby da się pozniej coś za tę kase kupic?

da sie:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org