wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dzialka rekreacyjna

witam wszystkich
czy ktos moze mi powiedziec ile w okolicach lomzy moze kosztowac mala dzialeczka rekreacyjna dzieki za info

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dzialka rekreacyjna

To zależy, w którym ogrodzie działkowym (jeśli o takie ci chodzi). Najtańsze są na Grobli Jednoczewskiej.

a nie przypadkiem Grobli Jednaczewskiej ?

cS ;d

w takim razie ile taka na grobli jednaczewskiej może kosztować?;-)

a ile masz ochotę wydać, mam taką działeczkę na sprzedaż

drodzy koledzy i kolezanki a moze ktos sie skusi i poda jakas cene , bo gdzie ogrodki sa to wie prawie kazdy sorki

Z tego co wiem ostatnio działka na Grobli kosztowała prawie 6000 zł. Działka 500 m2, domek, zadbana. Znajomy w tamtym roku kupił za 3500 zł, również z domkiem, ale działka była bardzo zaniedbana. Z tego co się orientowałem, na Zawadach za samą działkę (bez domku) chciano prawie 10 000 zł. Ale słyszałem tylko o tym jednym przypadku, może można znaleźć taniej. Fakt, że na Grobli nie ma ani wody, ani prądu.

na Janowie 3 ary 5000-6000 z domkiem, prąd o woda

Tak jest, na Zawadach około 10 tys.

a w Lomży koło pomu ok 16 000 zagospodarowana z domkiem.

angella

Zawady działka z domkiem 15000pln znajomy kupił w 2008 r

100 krotne dzieki wszystkim za info pozdrowienia bamato03

hehe no to niezle 15000zł na Zawadacha no niezle ale potwierdzam. Może ktoś ma pojęcie dla czego te działki tak ida w górę i to w czasach kiedy mówi sie o rozwiązywaniu ogródków działkowych.

jestem ciekawy jaka powierzchnia tej działki za 15 tys. i jaki domek, to dużo zwłaszcza że nie masz żadnego prawa własności

ale będziesz miał, ewentualnie prawo pierwokupu chociaż powinni to przekazać bo okres użytkownia na to zezwala.

angella

Na Zawadach jest dzierzawa 100letnia i można założyć księgi wieczyste, dla tego są ceny wyższe niż na innych ogrodach. Cena 10000-13000 bez domku to jest cena exstra. Ceny rosną bo jest zapotrzebowanie. Słyszałem o działkach które po 15000 chodzą na policyjnych ogrodach bez domków i się sprzedają bezproblemu. Na fortach za 24000 z domkiem sprzedana w tydzień. Są tańsze ogrody np. grobla jednaczewska, za 2000 masz działeczkę z domkiem zalanym co roku, za fadomem za 8000 z domkiem co roku obrabowanym i rozszabrowanym i dzierzawa 30letnia jak dobrze pamiętam. A likwidacja ogrodów nie będzie tak prędko po pierwsze a po drugie wypłacają pieniądze za likwidację. A taka działeczka cieszy. Można fajnie spędzić czas :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org