wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
amnesiamax

Jak wrażenia po dzisiejszej imprezie??
Ile było przekazów online na żywo??
Ile GB danych nagraliście??
Ile ludzi się popiło??
Ja wróciłam o 23 do domu...
Wszędzie pełno dymu, nigdzie przejść nie można, tylko palacze tam się szwędają...
Chłodzenia nie ma i wszędzie pełno smrodu

[B] Kiedy wreszcie otworzycie dyskotekę??
Kiedy zagra Liber i Doniu, bo czekam i czekam :)
[/B]

Na podłodze syf, cały czas się buty przyklejały. ;/
Powinni na bieżąco zmywać, a nie łaziłam po rozlanym piweie albo nawet sikach jakichś obszczymurków błeee
A na dodatek pełno pijanych 15-latek ;/

Arschloch

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: amnesiamax

1. Czyli normalne Łomżyńskie disco disco
2. Jak chamy przychodzą to po swojemu sie zachowuja ( czytaj leją na danceflor )
3. Smród tam był jest i bedzie
4. co do paleia to juz dawno powinien byc zakaz palenia , tylko w wyznaczonych dobrze wietrzonych miejscach

p.s - kto to ku...a jest - Liber i Doniu ????

Liber był na otwarciu a do Amnesii nie wpuszczają nieletnich.

nigdy sie nie dogodzi ludziom...... jesli nie odpowiada ci tam cos to po jakiego grzyba tam poszłas ?

jak ci zmrod przeszkadza Noł-nejm to sobie pod nos nie chuchaj...ale jak masz z 15 lat to dyskusji nie podejmuje

Do Amnesi Maxx: wpuśćcie wkońcu tą dziewczynę do klubu, bo siedzi przed wejściem z laptopem i zamiast się bawić na imprezie to fantazjuje na forum. Macie tutaj jej maila: aniusia1989@tlen.pl i poproście o zdjęcie, żeby ochrona wiedziała którą.... wpuścić do lokalu. Oprowadźcie ją chociaż po kiblach i dajcie siorbnąć z pisuaru. Przynajmniej stwierdzenie, że trafiła na jakieś szczyny będzie prawdziwe.

ciach - 15 LAT TO JA MIAŁEM 15 LAT TEMU....ŚMIERDZI BO JAKBYŚ NIE ZAUWAŻYŁ PEEPES JEST Z TYŁU WIEC TAM ZAWSZE BEDZIE ŚMIERDZIEĆ !! TO ŻE SYF TO WIADOMO BEZ WCHODZENIA TAM ,WYSTARCZY POPRZEBYWAĆ NA łOMZYŃSKICH POTAŃCÓWKACH ! POZATYM RODOWITYCH ŁOMŻYNIAKÓW TAM PEWNIE BYŁO Z 5 , RESZTA TO WIADOMO Z KĄD - OSIPY WANDZIN , TRUSKOLASY LACHY , KONOPKI MONETY , OSIPY LEPERTOWIZNA ITD

Znowu jakaś lambadziara założyła nowego nicka i się sra, bo dupcyngiel prosił, żeby na konkurencje popierdolić. Co za miasto.

hahahahahahahahahaha

osipy wandzin heheheheheheh

Fak same BLM-y...

ale kiedy bedzie ten Liber Sylwia i inni? Czekam dobre 2 tygodnie...
Jak podaje strona "W oczekiwaniu na imprezę polecamy obejrzeć fragmenty z koncertów: Libera i Sylwii Grzeszczak; Sokoła i Pono"

nie no żal na sali, przygotuje Wam drodzy forumowicze niedlugo galerie zdjec z tej imprezy jako klientka, bo ludzie w lomzy powinni nauczyc sie ze dyskoteki tak nie wygladaja!!!

oni już byli w Amnesii! Liber na otwarciu a Sokół i Pono chyba z tydzień temu!!!!

Ty tumanie az strace troche swojego cennego czasu zeby ci wytlumaczyc trzy kwestie. Pierwsza kwestia ze ty wiesniaro pewnie dobrze ciagniesz zeby cie byle jaki brudas przewiozl furmnka na blachach BLM. Druga kwestia naucz sie czytac i jeszcze raz zobacz ze tam jest napisane ze koncerty juz sie odbyly.

amnessiamini:
Cytat:

nie no żal na sali, przygotuje Wam drodzy forumowicze niedlugo galerie zdjec z tej imprezy jako klientka, bo ludzie w lomzy powinni nauczyc sie ze dyskoteki tak nie wygladaja!!!

ty sobie tam zgrywaj z telefonu te zdjecia w tym czasie zobaczymy sobie twoje imprezki

aniusia1989 - majowka nad morzem:

aniusia1989 - piknik na łonie natury:

aniusia1989 - swieto pracy:

aniusia1989 - wersja animals - paśnik dla zwierząt:

aniusia1989 - tu słucha sobie płyt......... chodnikowych

aniusia1989 - spiąca kurewna królewna

Chama ze wsi szybko wyciągniesz, ale wieś z chama już cieżej.

haha konam

i jest fajnie

licznik, dałeś popis
nic w tym śmiesznego, to żałosne zdjęcia żałosnych ludzi, którzy upadli nisko, niektóre po foto shopie zassane gdzieś z netu

pokasz swoje prawdziwe foto, to dopiero będzie ubaw

Łomża, Łomża, Łomża . . .

Jak się miały te koncerty odbyć jak na stronie cały czas jest że będą...
Nic nie rozumiem;/

brak aktualizacji strony

gdzieś z netu:

Amnesia Club mieści się w podziemiach świeżo odnowionej kamienicy przy ul. Sienkiewicza. Już na samym początku mamy wrażenie, że mamy do czynienia z miejscem jakiego w Łomży jeszcze nie było. Zanim dostaniemy się do wnętrza lokalu będziemy musieli przejść sito selekcji. Tu na wejściu konkretne zasady. Wiek minimum 21 lat, elegancki stój, o żadnych rozciągniętych dresach czy adidasach nie ma mowy. Goście mają się identyfikować z miejscem i pasować do niego pod każdym względem. Tu nie ma miejsca na przypadkowe osoby, każdy kto będzie chciał uczestniczyć w imprezach w Amnesii będzie musiał zaakceptować zasady panujące w klubie. We wnętrzu jak już wspominałem bardzo stylowo. Marmury łączą się z klasyczną cegłą, a to w połączeniu z wizualizacjami daje niesamowity efekt. Do dyspozycji gości oprócz sali klubowej będzie restauracja. Obiekt jest całkowicie monitorowany. Kilkanaście kamer rozmieszczonych na wewnątrz i na zewnątrz w połączeniu z fachową ochroną, daje poczucie pełnego bezpieczeństwa.

Jak podkreśla właściciel lokalu to nie jest miejsce na masowy spęd, a raczej na klimatyczną imprezę, gdzie każdy w przyjacielskiej atmosferze i przy najlepszych klubowych dźwiękach spędzi miło czas.

W Ostrołęce brakuje miejsc takich jak Amnesia Club, może z tego też powodu tz. starsza młodzież zamiast bawić się w klubach spędza sobotnie wieczory w pubach. Ostrołęckie kluby zdominowane są przez nastolatków, a poziom bezpieczeństwa na tych imprezach pozostawia wiele do życzenia. Miejmy nadzieję, że i Ostrołęka doczeka się lokalu o podobnym poziomie.

to prawda ?
trochę mi jeszcze brakuje do skończenia 21, na forach innych miast dużo pozytywów na temat tego klubu, fajnie.

Amnesia Club to naprawdę ciekawe miejsce (yama nie ma co nawet marzyć o kropli poziomu tego lokalu).

jak sobie chcecie poprawic cos w amnesi to ja sobie kupcie polecam heh niedrogo :D:D:D:D

http://www.allegro.pl/item628222820_dyskoteka_club_muzyczny_restauracja_lomza.html

hehe

jaka taniocha..

ja myślałem, że tam faktycznie jakaś poważna kasa poszła.a tu o zonk !

No to ładnie;)

Ciekawe czemu sprzedają skoro takie dobre recenzje po "regionie" krążą, są rozsiewane, czyżby wpływy były dużo mniejsze niż założone?:)

A kto tego trupa za taką kasę kupi? Chyba że jakiś głupi:) przy takim czynszu nikt nawet za darmo tego przybytku nie będzie chciał. Niestety amnesia pomimo szumnej reklamy na forum podzieli los Atlantika i temu podobnych lokali.

znalazłam to przez przypadek i w sumie cena nie jest az tak wygórowana , inny lokal podobny do tego był za cene 800 tys wiec czemu tak tanio ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org