sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WORD LOMZA

Witam jak to jest ze czesc egzaminatorow wymaga zeby od strony Ostroleki w kierunku Suwalk na pierwszym rondzie jezdzic z prawego pasa a inni oblewaja za jezdzenie z prawego pasa ??czy oni nie moga sie dogadac i egzaminowac jednakowo a nie z ludzi glupkow robic?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WORD LOMZA

U każdego egzaminatora jak przejezdzasz wiecej niż pół ronda trzeba jechac z lewego pasa. Zapisz sie na drugi egzamin i nie płacz.

jak objeżdzasz większą część ronda to musisz robić po wewnętrznej stronie. Takie są przepisy. Słyszałem o różnych absurdach w WORDZIE, więc nie ma co wybrzydzać tylko jeszcze raz spróbować. Aż do skutku :P

...

odsyłam do książki (Ustawy, Kodeksu, jak zwał, tak zwał). "Prawo o ruchu drogowym". Pouczająca lektura.

Zależy na jaką kat. zdajesz na C są dwie teorie jechania po rądzie jedna mówi z lewego, druga mówi z prawego pas dwie są słuszne pierwsza jest zgodna z przepisami ruchu drogowego, a druga z logiką przy jeździe z prawego pasa pojazdem ciężarowym odpada sytuacja martwego pola, gdzie możana niezauważyć małego pojazdu osobowego lub motorowerzysty

to dlaczego egzaminator wracajac ze mna po oblanym egzaminie na B wracal z prawego pasa czy te przepisy sa tylko dla uczacych sie?

Oj coś chyba krecisz. Za taki błąd egzaminator by sie z toba nie przesiadl ze nie z tego pasa pojechałeś. Zreszto jak juz zjechales z tego ronda z nie tego pasa w kierunku suwałk to egzaminator sie przesiadł i znów jechaliscie po tym rondzie w jakim celu ?

zdawalem kilka razy wtedy co egzaminator zjezdzal z prawego pasa niezdalem za co innego w miescie oczywiscie moj blad i musialem sie przesiasc nie mam za to pretensji chodzi o to jak jest prawidlowo na przyszlosc zebym wiedzial czy jak zjade z prawego pasa to obleje czy nie?

Zawsze musisz jechać z lewego akurat w tamtym miejscu co mowisz. Ja na ciężarowy i na osobowy tak jechałem i bylo dobrze :) A to że egzaminator tak pojechał widocznie źle pojechał ale nic im nie zrobisz. Po zdaniu egzaminu każdy i tak jeździ jak chce ale niestety na egzaminie nie moga pozwalać źle jezdzic.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org