Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Britney Spears w Łomży !? |
Na oficjalnej stronie Britney Spears pojawiła się informacja o koncercie jednej z największych gwiazd popu w Polsce. Może warto zaprosić ją do modnego ostanio na forum klubu, który jak wieść niesie ciągle nie może się doczekać gości ? Ja tam bym przyszedł, włożył białe skarpety i białe "laczki" (chyba na topie wg Ferdka Kiepskiego). A może aktywna konkurencja podejmie wyzwanie i zamiast nawzajem obrzucać się na forum błotem wykona coś konstruktywnego ? więcej ---------------------->>>>>>>>>>>>>>>>> http://muzyka.onet.pl/0,1961796,newsy.html ADALL
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Britney Spears w Łomży !? |
Chyba cię powaliło z takim tematem. Chyba szaleju się najadłeś lub procenty zaszkodziły.
|
|
ADALL: po pierwsze to Britney do POLSKI nie chciała przyjechać... a do Łomży? Myślę, że milionem zł ciężko byłoby przekonać. Po drugie - ciekawe ilu Łomżyniaków byłoby w stanie wyładować tyle kasy na bilet na jej koncert, bo tani by nie był. Pogadać jest fajnie, tylko później za wejściówkę zapłacić to się ręka trzęsie ;-P
|
|
Britney Spears Była 2 tygodnie temu pod pg3, miała takie fajne wlosy cS ;d
|
|
W Radiu Eska Wawa niedawno mówili, że w lipcu w stolicy będzie :P ale w Łomży?!! EeeeEeee chyba nie :P
|
|
chyba na pewno nie i jest fajnie
|
|
Ale się uśmiałam, dzięki za poprawę nastoju ! :D ...
|
|
zaprosiłem ją na stary rynek żeby po kręciła dupą troche dla nas łomżyniaków :-)
|
|
hahahaha Pomysłowo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |