wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Statoil zbieranie punktów na kartach

Wchodzicie do statoil obsługa pyta o kartę na punkty jeżeli nie macie to dają formularz. Tankujecie ich przesadnie drogie paliwo a punktów nie ma bo lecą dopiero od zalogowania karty w internecie. Ale zalogować karty w internecie nie można bo trzeba czekać 2 tygodnie aż "managier" albo inne coś w tym stylu wyślę wasz formularz do wawy. Ja cierpliwie odczekałem cały miesiąc i próbuję się zalogować a na stronie pokazuje się komunikat że muszę czekać 2 tygodnie bo jeszcze konto nie jest aktywne.
Był podobno kiedyś taki facet co rok u nich tankował i robił zakupy bo upatrzył sobie jakąś nagrodę w katalogu i mało co nie sszedł na zawał jak się dowiedział że punkty na jego kartę nie dotarły i powiedziano że musi się zalogować. A mi mówią że punkty i tak się zbierają pfffffffffff

POLECAM BP BO JEST KORZYSTNIEJSZY PRZELICZNIK PUNKTÓW I NIE ROBIĄ LUDZI W BALONA. POZDRAWIAM KIEROWCÓW

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Statoil zbieranie punktów na kartach

ale problem

jedyny prawdziwy jasio :}

jasiu śmietana pff w sumie to żaden problem i się tu za bardzo nie spinaj, ale jak ktoś zbiera punkty to dobrze by było żeby jednak coś z tego miał a nie na każdym kroku walenie w h.ja. Dotarło ?

drukują karteczki z punktami jak ktoś nie ma karty i potem można sobie nabić punktów

Kolejny oszołom który myśli że dostanie coś za darmo ;) Durny łbie zakuty lejąc DROŻSZE paliwo sam pokrywasz zakup tej "nagrody" wiec jak nie stać cię kupić coś za pieniądze w sklepie idź do żagla i weź na raty ;-)

pozdrawiam .....

Popieram.BP jest o niebo lepszą stacją xD

Pomysłowo.

Nie wiem co masz za problem ale w ten dzień co dostałem kartę to i odraz miałem ją aktywowaną.

w statoilu to chujnia... tankoiwalem bardzo dlugo... i moglem dwa hot dogi kupic i cole.. i ***** co mi z tego gowna?

HUGO TY KÓRWO NIEDOMYTA ZAMKNIJ PIZDE ALBO PRZECZYTAJ TEKST JESZCZE RAZ

***** to była twoja matka - wnioskuje to ze sposobu twojej wypowiedzi nie pogrążaj się !!! I poproś ojca jak go znasz aby w wolnym czasie dorobił cię wtedy twoje życie będzie znacznie prostsze ;) pozbawione tak wielkich problemów

hugo ty końska spierdolino twój stary spuścił się na gnój i słońce cie wychodowało :-) radze częściej wychodzić z za monitora

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org