wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wesele koszty

Witam. Chciałabym sie dowiedzieć jakie są koszty od osoby na weselu w takich lokalach jak Kasztelan Wiski, Baranowski, Korona badz też Retro. Interesuje mnie także ile kosztuje dobry zespól i fotograf, np. Serafiński. Z góry dziękuje za pomocne posty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wesele koszty

Retro z 115 zł od osoby plus własny tort, alkohol, ciasto lub owoce :-P

KORONA JESZCE W TAMTYM ROKU BYLO PO 100 TERAZ OK 120 CIACTO MOZESZ ZAMOWIC U NICH I DOSTANIESZ MALY RABAT ALKOCHOL SWOJ RESZTY DOWIESZ SIE U NICH

NA ZESPOL TRZEBA SZYKOWAC TAK OK 2500 NAWET MOZE I WIECEJ NA FOTOGRAFA TO ZALEZY ILE CHCESZ ZDJEC CHOCIAZ TEN PAN O KTORYM WSPOMNIALES TROSZKE SOBIE ZAZYCZY

w kasztelanie 140

i jest fajnie

madzia mialas tam miec te nieudane wesele :( ?

Łomża leży na Mazowszu !

apropo fotografa Serafinski ma ladne zdjecia na swojej stronie ale robil zdjecia na mojej studniowce i nikt nie byl z nich zadowolony tak jakby robil je amator, niektore to nawet nie wiadomo komu robione, porozmazywane nic nadzwyczajnego

jakie 140 w kasztelanie ja mam gtam za 3 miesiace i jest 130zl w tym 6 dan i wszystko oprocz alkoholu, rok temu w koronie bylo 110, a zespol to 2500 to juz full wypas i w dodatku 5-osobowy, do 2 000 sie juz znajdzie, a co do serafinskiego to tez u mnie na 100-dniowce lipe odwalil ale reportaze weselne pierwsza klasa, ja polecam adama babiela -zloty pakiet 1200, kamerzysta tez cos ok 1500

Zespół 5-osobowy za 2500? Jaki? W Łomży średnia cena za "zespół" 3-osobowy to 2500...
Baranowski 130 za osobę. Przynajmniej tak jest w maju br.

Dobry zespół jak np. TOP czy Robins bierze 3 tysiace.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org