Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wesele koszty |
Witam. Chciałabym sie dowiedzieć jakie są koszty od osoby na weselu w takich lokalach jak Kasztelan Wiski, Baranowski, Korona badz też Retro. Interesuje mnie także ile kosztuje dobry zespól i fotograf, np. Serafiński. Z góry dziękuje za pomocne posty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wesele koszty |
Retro z 115 zł od osoby plus własny tort, alkohol, ciasto lub owoce :-P
|
|
KORONA JESZCE W TAMTYM ROKU BYLO PO 100 TERAZ OK 120 CIACTO MOZESZ ZAMOWIC U NICH I DOSTANIESZ MALY RABAT ALKOCHOL SWOJ RESZTY DOWIESZ SIE U NICH
|
|
NA ZESPOL TRZEBA SZYKOWAC TAK OK 2500 NAWET MOZE I WIECEJ NA FOTOGRAFA TO ZALEZY ILE CHCESZ ZDJEC CHOCIAZ TEN PAN O KTORYM WSPOMNIALES TROSZKE SOBIE ZAZYCZY
|
|
w kasztelanie 140 i jest fajnie
|
|
madzia mialas tam miec te nieudane wesele :( ? Łomża leży na Mazowszu !
|
|
apropo fotografa Serafinski ma ladne zdjecia na swojej stronie ale robil zdjecia na mojej studniowce i nikt nie byl z nich zadowolony tak jakby robil je amator, niektore to nawet nie wiadomo komu robione, porozmazywane nic nadzwyczajnego
|
|
jakie 140 w kasztelanie ja mam gtam za 3 miesiace i jest 130zl w tym 6 dan i wszystko oprocz alkoholu, rok temu w koronie bylo 110, a zespol to 2500 to juz full wypas i w dodatku 5-osobowy, do 2 000 sie juz znajdzie, a co do serafinskiego to tez u mnie na 100-dniowce lipe odwalil ale reportaze weselne pierwsza klasa, ja polecam adama babiela -zloty pakiet 1200, kamerzysta tez cos ok 1500
|
|
Zespół 5-osobowy za 2500? Jaki? W Łomży średnia cena za "zespół" 3-osobowy to 2500... Baranowski 130 za osobę. Przynajmniej tak jest w maju br.
|
|
Dobry zespół jak np. TOP czy Robins bierze 3 tysiace.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |