Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gry i Programy roku 2004. |
Jaka waszym zdaniem jest najlepsza gra roku 2004 ?? Jaki waszym zdaniem jest najlepszy program ?? Czy często korzystacie z programów i gracie w gry na PC lub na PS2 ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gry i Programy roku 2004. |
Pytasz czy często ?.... praktycznie każde włączenie komputera łączy się z używaniem oprogramowania, bo już sam Windows czy Linuks to programy. Co do programów roku 2004 to moje typy: 1. Total Commander 2. Opera 3. Nero a z gier to nie wiem... nie gram. Ave
|
|
1. WinRAR 2. Photoshop 3. Firefox Reszta jak wyżej. Też nie gram. Ale swojego czasu traciłem godziny na Counter-Strike i Quake 3, jak i F22 Raptor, Mortal Combat 3 :). -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Oczywiście grą roku zostanie Half Life 2, a ja nominuję w kategorii programów Firefoxa. PS. Jeśli ktoś gra w Counter Strike: Source i jest chętny założyć klan to proszę o wpis tutaj.
|
|
Moim zdaniem 2 pozycje: 1.Mozilla Firefox 2.Adobe Audition 1.5 ------------------------------------- Jak zwykle pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |