wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Fragmenty z imprez w Amnesia Maxx.

Witajcie.

Na stronie http://www.amnesiamaxx.pl znajdują się fragmenty filmu z koncertów Libera i Sylwii Grzeszczak, Sokoła i Pono.

Zapraszamy do obejrzenia, czekamy na opinie i ewentualne uwagi.

Pozdrawiamy

Ekipa techniczna

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Fragmenty z imprez w Amnesia Maxx.

I *** sie prujesz won do domu

Łomżyńskie forum ;-)

o ja pierdole ;/ hehehe

;)

Na fragmentach z Sokoła znalazłem jedną znajomą... A na Liberze.... ;-) Zdjęcia wprost rozwodowe ;-)

aż mnie naszło żebym napisała z anonimowego prawie loginu
...

jeden wielki żal i zmartwienie, transmisje wyglądają jak film z jeziorka, strona jakby gimnazjalista robił ją za 10zł, a w lokalu akustyka (poza głośnym łup łup) nie wnosi nic nowego

dla mnie atom pozostanie atomem

......... a na stronie zaproszenie - przyjdź na otwarcie klubu...

Amnesia Maxx TV wczoraj w programie była Sokół i Pono.
Dziś w programie:
Jay Delano
Zapraszamy

############## do właścicieli: kiedy otwieracie ten klub hehe

.................... dobrze więcej nie szargam sobie nerwów, normalni ludzie omijają takie lokale z daleka ; ]]]]

i do wszystkich którzy to czytają, dla was jestem konkurencją z yamy, rampy czy innych "dyskotek" haha

dobre AMNESIAMINI hehehehehehe

heheh filmiki niezłe , nawet sporo znajomych twarzy jak się ogląda

amnessiamini:

Aniu... Nie będę tego komentował :-) Ale zawiść takich ludzi jak Ty mnie zwyczajnie rozbraja.... Tobie dziewczyno dopiero alko zaczęli sprzedawać i już masz tyle do powiedzenia? ;-)

Aha... dodam jeszcze Aniu.... że skąd możesz wiedzieć jak było w Atomie, skoro nie miałaś jeszcze 18 lat jak zamknęli Atom :-) Ahhhh no to właśnie ta różnica, że wtedy wpuszczali dzieci na imprezę :-)

Ta był sokól i pono i zesrali sie do mnie ze mam za szerokie spodnie i koszulke wypuszczona i mnie nie wpuszcza... przeciez to jakis zal jest..

co Ty pieprzysz jak wpuszczali tak ubranych kolesi

Hmm strona trochę uboga.
Na stępnym razem jak będziecie nagrywać jakiś filmik to weźcie porządną kamerę i nie kamerujcie jakiejś słodkiej lalki ;) tylko całą imprezę.
pozdro.

BiggBobo - z tego co zauważyłem, to wchodziły osoby tak ubrane. Tego dnia selekcja wyglądała nieco inaczej.

Biernaczento - to jest wersja testowa strony. Właściwa strona będzie uruchomiona lada dzień. Sprawdzamy "zwyczaje" użytkowników na obecnej stronie. Bierzemy pod uwagę sugestie użytkowników. Na tej bazie jest tworzona nowa, zupełnie inna strona.
Sprawa kamery wygląda następująco - używana była bardzo dobra kamera, natomiast jakość została celowo pogorszona, aby płynnie mogły oglądać osoby z wolniejszymi łączami. Jakość nagrania to 256 kbps, czy aby płynnie oglądać należy mieć przynajmniej takie łącze. Kolejną rzeczą jest to, że w bardzo krótkim czasie ponad pół tysiąca osób oglądało nagrania, co może zaowocować skutecznym zapchaniem łącz. Gdyby umieścić filmy w pełnej jakości to z pewnością serwer po kilku minutach zostałby zablokowany.
Zostały nagrane całe dwie imprezy, czyli ok 60gb danych. Na odtwarzaczu automatycznie uruchamiają się kolejne, krótsze wersje plików. Możesz przeskakiwać szybko między filmikami używając "guzików" w odtwarzaczu.

Zawsze wszelkie sugestie można pisać na techniczne@amnesiamaxx.pl. Każda wiadomość jest czytana i na każdą wiadomość odpisujemy. Wszystkie uwagi są dla nas bardzo cenne.

Pozdrawiamy

Ekipa techniczna

LIPA

Ze mną to jak z dzieckiem za rękę i do baru... :-)

Chyba lepiej wiem czy mnie wpuszczono czy nie

BYŁEM NA TYM SOKOLE I JAKOS MI SIE TO NAGRANIE NIE ZGADZA

TAM BYLO ZE 30 OSOB A TU JAKBY WIECEJ

kxxn: ale z Ciebie bystry chłopak, normalnie mnie zadziwiasz;p
Znasz się jak świnie na gwiazdach;p moze bardziej mnie zadziwisz?? -tym razem czyms prawdziwym?

do amnesii max techniczne czy tam co.... skoro macie takom dobra frekfencje to dlaczego sa rozruby pod lokalem?!?!?! az zal jak patrzylam na tych podpitych ludzi burzacych sie do siebie... zrobcie cos z tym bo zaczniecie przypominac yame - o ktorej wolalabym nie mowic nic. Zostały nagrane całe dwie imprezy, czyli ok 60gb danych wow to nieźle ale co mi to mowi kotku?

i jakim cudem z muzyki ktora u Was jest jest jedno wielkie lub lup...

kxxn: spocisz sie

cieszcie sie ze w ogóle cos sie dzieje , jesli wam nie odpowiada ten lokal to po co tam chodzicie ???? omijac z daleka poprostu najlepiej jest sie bawic cała noc a potem jak wóda i driny odejda i bedzie zwała to zgonic na dyskoteke hehe bo nogi sie przylepiały no nie moge poprostu hahaha ,

dno

jedyny prawdziwy jasio :}

Najgorsze jest to pseudo cieszenie, bo ludzie podniecaja sie czymś zwykłym i banalnym.
Żal w doope murzynowi;/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org