Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dom w szeregowce |
hej mam takie pytanie ile moze kosztowac dom w zabudowaniu szeregowym za info z gory dzieki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dom w szeregowce |
dziwne pytanie dlatego dziwna odpowiedz dostaniesz od 250tys do 600tys sprecyzuj , wykończona , do remontu , z ogródeczkiem , bez , na jakiej ul, itd 2 piętrowa , piętrowa,
|
|
Napewno mniej niż wolnostojący... Co do reszty czytaj wyżej :)
|
|
ogolnie to ma byc domek pietrowy z małym ogrodkiem moze byc od razu do zamieszkania chociaz do remontu rowniez a interesuja mnie takie ulice jak lipowa łukasinskiego korczaka i tamte obok ogolnie chodzi mi o zabudowe szeregowai i jak to sie prezentuje cenowo z gory dzieki
|
|
W tamtych okolicach za mniej jak 350tys.zl to nic nie kupisz.
|
|
a na jakich ulicach by byklo taniej moze znacie jakies namiary na jakies agencje nieruchomosci strasznie malo jest takich domow w łomży do kupienia gdzie szukac ogloszen
|
|
Ile chcesz wydać na szeregówkę, możne się skusze i sprzedam swoja :)
|
|
MR.Y INTERESUJE MNIE CZY ZMIESZCZE SIE W 200TYS MOZE WIECIE CZY KTOS MA DO SPRZEDANIA TAKI DOM
|
|
za 200tys to ty sobie 50 metrów kupisz w bloku ;-))))
|
|
moze nie 50 ale 70 m2 by sie w takiej cenie miesciło :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
w lutym zostala sprzedana szeregowka za 250 tys cala do remontu , tzn do wykończenia stan surowy zamknięty, jezeli interesowałoby Cie to ,to na jednej jest nr telefonu, gościu ma do sprzedania ale ile chce ??, musiałbyś sam juz zadzwonić
|
|
a gdzie jest ta szeregówka na której jest numer telefonu?
|
|
Na Marii jest fajna chałupka nie wymaga remontu i dobra ale trzeba by zapłacić ok 350. angella
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |