sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kolej w łomży

popierasz pomysł kolei w łomży ??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kolej w łomży

popieram! jestem za :))

chyba nie ma ludzi, którzy tego nie popierają. Chyba tylko pksy nie

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

tak!

ja to bym był za szybkim połączeniem z warszawą, wtedy można by poszukać lepiej płatnej pracy
założę się, że wtedy i pensję w łomży poszłyby w górę :)

jak najbardziej za!! doczekac sie juz nie moge:)

i jest fajnie

jestem za.
Jestem też realistą. Lokalny "biznes" nie pozwoli na kolej. Kolej w Łomży to drastyczny wzrost zainteresowania się firm (nie tylko krajowych, ale i zagranicznych) naszym miastem. Wzrost konkurencji, wzrost kosztów (w tym kosztów pracy), mniejszy wpływ na lokalne władze.... itp. Wzrost znaczenia Łomży nie leży w interesie Białegostoku. Stąd mamy w mieście władze lokalne jakie mamy (wg. Prezydenta w Łomży jest 3 km torów i na tym się nie dojedzie do Białegostoku, a co mówić do Warszawy), itp. itd. szkoda słów i nadziei.
Gwarantuję, władze miasta nie ruszą małym palcem w sprawie kolei (są zależne zarówno od lokalnego biznesu jak i Białegostoku).

No cóż, pomarzyć jest pięknie. Też lubię marzenia.

Jestem Na Tak!

cS ;d

To prawda, Białystok niszczy każdy pomysł rozwoju Łomży.
Szkoda, że jesteśmy od nich uzależnieni finansowo.
Trzeba liczyć na to, że prezydent i rada pokażą klasę a w wyborach do parlamentu europejskiego nie wygra nikt z Białegostoku.

Na uruchomienie tej kolejki "czerwcowej" potrzebne było ok. 9 tyś zł , marszałek województwa nie wyraził zgody na jej sfinansowanie.
Prezydent Łomży mógł wziąć sprawy w swoje ręce i oddać na ten cel swoją miesięczną pensję.

To był by dopiero gest.

TAK TAK !

Łomża leży na Mazowszu !

POPIERAM :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org