Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sobowtóry w Łomży |
Ciekawi mnie bardzo, czy widzieliście na ulicach Łomży kogoś przypominającego wyglądem jakiegoś aktora czy inną postać z TV czy internetu? Chcę zobaczyć, czy ktoś widział te same postacie co ja :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sobowtóry w Łomży |
omg i jest fajnie
|
|
Krzysztof Cugowski niewątpliwie porusza się po Łomży:D Kojarzy ktoś faceta?
|
|
9 maja będzie Doda Elektroda...
|
|
Jeden z taksówkarzy przypomina Laskowskiego tego co spiewa: Miałem sen piekny sen....coś tam cos tam ;-D
|
|
szrama miprzypomina madziusmadziuske stara obciagare z budowy za cwiare starogardzkiej !!!!
|
|
|
FIN: a znasz "madziuśmadziuś", że tak mówisz????
|
|
hahaha..... nie wiem czy ktos z was uczy sie w mechaniaku?albo uczył sie? otóż tam jest: - lenin -jaś fasola niegdys jeszcze pracował tam gość podobny do "atrakcyjnego kazimierza" (piosenka-jako mąż i nie mąż) teraz pracuje w łsm. fajny temat.pozdro!!!
|
|
A ja widziałem chyba dzisiaj Emanuela Olisadebe tylko nie jestem pewien czy to on bo ciemno było.
|
|
jeden typ podobny jest do Łukaszenki Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
A JA DO MROCZKA PODOBNO HAH
|
|
ja widziałem Mahone'a z Prison Breaka, Niko z GTA IV :P i Edzia z Kiepskich czyli Smolenia...
|
|
Autor: FIN (---.acn.waw.pl) Data: 30-04-09 21:31 szrama miprzypomina madziusmadziuske stara obciagare z budowy za cwiare starogardzkiej !!!! FIN przykro mi ale nie rozumiem co probujesz mi powiedziec, to ze matka Cie nie kochala? i jest fajnie
|
|
Madziusmadzius.... Fin próbuje Ci powiedzieć, że robił tydzień na budowie za ćwiartkę starogardzkiej ;-) To o to mu chodziło, także się nie przejmuj :-)
|
|
:) i jest fajnie
|
|
w McDonaldzie pracuje pani Basia z YouTuba :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
w amnesimaxx widzialam krystyne z gazowni XD Jeszcze tu wrócę
|
|
FIN: to chyba twoja stara to szrama i obciągała na starogrodzkiej:P PS.ZJEBANY JESTEŚ kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
Jak zobaczycie tego co kopie z polobrotu... to ponoc ja;)))
|
|
a ja widziałem w biedronce typa podobnego do Cześka z Grajewa ps. nie mam nic do Grajewa -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
ja widzialem siebje jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
ja mam kumpla co podobny jest do tego z serialu co ich 2 bliźniaków jest mroczek czy ki ****
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |