Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zenujacy dzieciecy konkurs recytatorski |
Dzisiejszy dzieciecy konkurs recytatorski,ktory odbyl sie w ODK ul.Malachowskiego,nie mial nic wspolnego z czysta,dziecieca rywalizacja.Po ogloszeniu werdyktu,wszyscy czuli niesmak.Niewiadomo czym kierowala sie komisja oceniajaca-bo napewno nie zdolnosciami dzieci ,skoro wyroznila osoby,ktore ledwo cwierkaly na scenie. Malo ,ze ledwo bylo je slychac to prezentowane utwory mowily jednym tchem.Tylko jeden chlopiec sposrod nagrodzonych rzeczywiscie mowil bardzo ladnie.Czy jurorzy rzeczywiscie oceniali dzieci...?Jesli zyrii z gory ma narzucona liste wyrozninych i laureatow to po co organizowac te konkursy?ZENADA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zenujacy dzieciecy konkurs recytatorski |
większych problemów nie masz?przecież wiadomo nie od dzisiaj że takie konkursiki są z góry ustawiane ;-]
|
|
a ktore miejsce zajela Twoja pociecha? i jest fajnie
|
|
Ja się nie zgadzam z tym ze wszystko było ustawione ponieważ moje dziecko brało udział w tym konkursie i sama byłam zdziwiona tym, że zostało wyróżnione a osoby będące w komisji widziałam pierwszy raz.
|
|
Zdecydowanie polecam "Sprawę dla reportera" ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Madi a ty się chwalisz czy sie nam żalisz? ludzie zakładacie takie tematy że normalnie żenua ;-|
|
|
Ani się chwale ani żale tylko stwierdzam swoje zdanie . Dzieci traktują to jak zabawe a rodzice jakby to był najważniejszy konkurs ich życia . Tylko tyle..............
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |