Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
posłuchaj!! oto jak sie pracuje w ZUS i zapewne w innych państwowych firmach.. |
http://www.youtube.com/watch?v=6ioYx02K0Fo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: posłuchaj!! oto jak sie pracuje w ZUS i zapewne w innych państwowych firmach |
|
Re: posłuchaj!! oto jak sie pracuje w ZUS i zapewne w innych państwowych firmach.. |
wygladaja mi bardziej na ludzi HGwaltz
|
|
Re: posłuchaj!! oto jak sie pracuje w ZUS i zapewne w innych państwowych firmach.. |
hehehe dobre ,a końcówka najlepsza !!!
|
|
Po co szukać na youtube , idz do biura podawczego w UM i jak będziesz miał szczęście to możesz byc świadkiem ciekawych rozmów telefonicznych. Ja np usłyszłem jaka wódka będzie na weselu /Finlandia/ ,ile jej kupić na głowę i ile i jakiej "zapojki "Rozmowa w mojej obecności trwała z 5 min Skandal !!! DiDi
|
|
i za to ciągną chajs od nas można powiedzieć ! niech te proce idą do roboty do prywaciarza to zobaczą czy sobie pomalują paznokcie Ze mną to jak z dzieckiem za rękę i do baru... :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |