Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Logopeda |
Mam prośbę o namiary do dobrego logopedy w Łomży (adres, telefon, itp). Potrzebna pomoc dla dziecka w wieku przedszkolnym. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Logopeda |
ja pare lat temu chodzilam do poradni psychologiczno-pedagogicznej w budynku bursy na kopernika, dobrego mieli logopede, niestety nie pamietam nazwiska. jesli dziecko ma problem powinni go tam skierowac z przedszkola i jest fajnie
|
|
ja z synem chodze do szpitala tam przyjmuje logopeda na nfz tylko trzeba miec skierowanie jest dosyc dobra i ma mile podejscie do dziecka
|
|
Witam!!! Podaję nr tel do logopedy który z pewnością profesjonalnie podejdzie do sprawy tel. 663-054-736. Z tego co wiem to ta pani jest teraz na szkoleniu ale wraca w czwartek, moje dziecko jest właśnie umówione na czwartek po południu. Musze powiedzieć że efekty są widoczne już po kilku spotkaniach, dziecko chodzi chętnie na zajęcia i równie chętnie ćwiczy później w domu. Polecam serdecznie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |