Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Amatorska liga piłki nożnej |
Otwarte zebranie dla kapitanów drużyn w dniu 30.04.2009r tj czwartek o godz. 19.00-20.00 na terenie obiektu piłkarskiego "orlik 2012" przy ul. Zawadzkiej(Ambroziak). Spotkanie ma charakter informacyjny. www.extraliga.etania.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Amatorska liga piłki nożnej |
słyszałem żeby liga wystartowała musi się zgłosić ok 8-10 drużyn, więc zgłaszać się...
|
|
mam pytanko po ile osob ma liczyc druzyna?
|
|
i W jakim przedziale wiekowym?
|
|
...dokladnie ile osob a mies druzyna?
|
|
własnie jaki przedzał wiekowy i ile w druzynie?
|
|
wszystkiego dowiecie się na spotkaniu, a drużyny 6-7 osobowe, jeszcze nie ustalone, o przedziale wiekowym nie wiem, więc zapraszam na spotkanie
|
|
Uważam że 6-7 osób w drużynie to za dużo , chyba ze 2 na rezerwie bo to małe boisko jest i po 5-4 grac najlepiej
|
|
Rozumiem że jak to liga to będziemy grać regularnie najlepiej w weekendy??
|
|
Jutro spotkanie, wiec wszystkiego się dowiecie... Wiek słyszałem że min. 16 lat... i żeby zgłosić drużynę trzeba będzie wpisowe zapłacić, ale tylko tak słyszałem... wszystkiego dowiemy się jutro.
|
|
Mało chętnych osób było na tym spotkaniu, kolejne w następnym tygodniu, już zapisy drużyn do rozgrywek, koszt zapisu drużyny do rozgrywek 500zł, może i dużo ale jak podzielicie to na 16 osób to koszt staje się minimalny. Druga opcja to znalezienie sponsora...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |