Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
łks |
jak tam lks z pelikanem narazie wie ktos? ! co?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: łks |
Do przerwy 0-2 OHMYGOODNESS
|
|
sorry bardzo ale ja nie wiem po co to grac jak w co drugim meczu jest pow. 0;5, jaki to jest sens?? Wiem ze dobrze ze wogole graja, ALE po co? jak i tak takie baty dostaja. trzeba by sie zastanowic czy jest sens. PzDr.
|
|
Grają po to żeby ŁKS spadł o jedną lige w dół a nie o dwie jakby to było w przypadku wycofania klubu z rozgrywek . Wiadomo ,że te dzieciaki nawet bramki nie strzelą ,ale ważne że klub ŁKS Łomża istnieje .
|
|
7-0 koniec meczu Najwierniejsi Fanatycy ŁKS
|
|
Zielony smerf impossible is nothing. It's football. Remember that:D Support Your Local Football Team.
|
|
jak pozostałe mecze przegramy przynajmniej po 4-0, w sezonie stracimy ponad 100 bramek przy 8 zdobytych -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
No i? Interesuje Cię to? Bo mnie ani trochę. "Czy wygrywasz czy nie..." :) Support Your Local Football Team.
|
|
ŁKS Łomża- powinni tego zabronić!
|
|
Ciebie powinni dorobic rodzine :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
ok.no spoko zawsze lepiej ze spadna o jedna niz o dwie ligi ale do D****Z18 jak cie nie interesuje czy druzyna wygrywa czy nie to po co chodzisz (jesli chodzisz) na mecze?? i po co kibicujesz?? Kibic chodzi na mecze i jest bardzo zainteresowany wynikami swojej druzyny.
|
|
Nie zrozumiałeś mnie:) Spójrz na cytat z mojej wypowiedzi. Ja nie chodzę tam dla wyników choć takich jest najwięcej i nie sposób tego nie zauważyć:) Zostają najwierniejsi:) Ci którzy będą na dobre i na złe. Support Your Local Football Team.
|
|
dajta kasy to bedo grać
|
|
a jak z wigrami meczyk wie ktos? ! co?
|
|
Do przerwy 0:1
|
|
lks prowadzi ? : O ! co?
|
|
Wigry 2 - 0 ŁKS http://suwalskisport.pl/wigry_lks/ -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |