Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bardzo ważna informacja...... |
...na stronie urzędu miasta.... http://www.um.lomza.pl/index.php?wiad=108 _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bardzo ważna informacja...... |
kto z kogo robi se jaja?
|
|
uuuu ktos sie dopatrzył i usunieto wiadomosc .... :D zdarza sie ...
|
|
...lepiej późno niż wcale... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
A co tam było?
|
|
: ) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Proszę Państwa. Mój błąd. Poprostu na szkoleniu dodałem , może niezbyt ambitny tekst, i nie usunąłem zaraz. Ale cieszę się, że to zauważono. MarekM
|
|
hmmmm...... .....to znaczy że speed i 4lomza zostały zauważone w UM ...? ....wow....! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Dalej nie wiem o co chodzi:)
|
|
Ja też nie wiem o co chodzi a bardzo chciałbym sie dowiedzieć
|
|
był wpisany text typu : ewrvewc wecftewvyfc5wqredxrv`2cfq wcqxqwe :D no wiec wygladało to na bardzo ciekawą infomacje :P
|
|
.......zaiste bardzo ciekawe a tak nawiasem mówiąc to po ilu piwkach można tak po klawiaturze błądzić ? ;)
|
|
Drodzy koledzy w tym temacie zrzeszeni:P Rozpatrujac sprawe z czysto teoretyczngo punktu widzenia, bladzenie po klawiaturze przy 5-7 piw wygladac mogloby mniej wiecej tak: "naapiss teeesdtoowuy" po spozyciu od 8 do 11 powedzmy tak: "naaoisss rree+stowyyuyy" no i ostatnia kategoria , powyzej 11 wlasnie tak "wecftewvyfc5wqredxrv`2cfq" :PPP °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |