Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kajakiem po Narwi |
jak w temacie: czy jest taka możlwiość? czy ktoś wypożycza jakieś "tratwy" w łomży? coś ktoś organiuzuje? może ktoś z was ma jakieś namiary na kogoś
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kajakiem po Narwi |
100 km od Łomży w niejakim Augustowie masz wspaniałe warunki do pływania Czarna Hańcza, Rospuda, Kanał Augustowski; szkoda czasu na jakąś amatorkę w Łomży.
|
|
Dobrze, że napisałeś, że jest to 100 km.
|
|
tez polecam augustuw, polecam tam Kamionke, Hancze, Rospude i lub z Necka przez Biale na plaze tzw Patelnie. jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Mazury, mazurami, tam to akurat żaglem się pływa:] a mi chodziło konkretnie o nasza rodzimą rzeczkę... widizało się inne a czas docenić swoją
|
|
Mira to ty pewnie jesteś zawodowcem. Ciekaw jestem, chciałbym zobaczyć jakbyś sobie radziła w niektórych miejscach u nas. Znam mistrzów którzy nie gardzą Narwią.
|
|
Ja płynąłem z Wizny do Krzewa. Piękna trasa i całkiem niedrogo. Z tego co wiem z właścicielem można się umówić na różne trasy np. z Krzewa do Łomży czy odwrotnie czy jak tam kto chce. Nie mam namiarów do niego ale chodzi tu o pole namiotowe i wynajem kajaków w Krzewie(za Drozdowem 6km.) pozdrawiam!
|
|
Brak jakiejkolwiek infrastruktury do tego typu przedsięwzięcia czysta amatorka szkoda czasu, nerwów i pieniędzy. Polecam również miejscowość Koczek, niedaleko Spychowa; świetny sprzęt, profesjonalne podejście do klienta no i oczywiście niezapomniany widoki.
|
|
http://www.pttklomza.civ.pl/ wlasciwie to znalazlem to czego szukalem, podaje go wyzej jakby ktos sie tematem interesowal:D za "krzewo" dzieki, adresu tez poszukam, zobaczymy gdzie co zaproponuja
|
|
nie utopcie się tylko
|
|
Z tego co pamiętam w ubiegłym roku ktoś reklamował się na portalu w sprawie spływów kajakowych. Jeśli chodzi o tratwę to gość w Jeziorku robi takie usługi, wybierasz sobie odcinek za który jest stawka, tratwę (mówię tu o wielkości i śmigasz). Ja osobiście wolę spędzać czas na większych jeziorach, lecz może w tym roku śmignę sobie na wycieczkę jednodniową choćby do Ostrołęki, tak z synkiem na lody i popodziwiać krajobrazy, na weekend to chyba propozycja w sam raz.
|
|
łomżyskie pttk ma kajaki, 16zł za calą dobe-cena miodzio
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |