wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
targowisko na torach

Mam pytanie? Co teraz stanie z tymi ludzmi co mieli swoje stoiska pod tymi tzw. plandekami? Przeciez nie mozna ich tak poprostu pozbawic pracy... A podobno trzeba walczyc z bezrobociem..!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: targowisko na torach

Z tego co wiem tam dalej będzie "rynek" tylko ma ładniej wygladać. Źródło pewne

Zdetronizowany

Od kiedy nasze władze tak bardzo chcą przestrzegać prawa a uchwały dotyczące Zielonej Dzielnicy, itp

Czytaj w ten sposób . Któryś z radnych np Gołaszewska ma sklep i wkurwia ja to że na rynku można kupić taniej więc ona i tym podobnni będa robic wszystko aby pod kazdym pretekstem wykurzyć tych którzy sprzedają taniej

CZYLI CO RYNEK GINIE?

Pomysłowo.

Ale na tym " rynku " rzeczy które chcemy kupić sa takie same, tylko tyle ze taniej... A taniej wcale nie znaczy ze to jest gorsze..! Watpie, zeby ktoś to uważał za konkurencjie, bo tzw. rynek zawsze był i bedzie, kto chce tam kupowac to bedzie i nikt go nie zmusi chodzic do sklepów...

nie zawsze jest taniej... zgodze sie co do warzyw...bo prosto od rolnika np moga byc..

przeczytajcie dokładnie artykuł, miejsca na miejskim targowisku starczy dla wszystkich, więc w czym problem...

Lubiłem tam chodzić i nie koniecznie, żeby cokolwiek kupić. Targowisko mimo, że obskurne miało swoją duszę. Można było spotkać znajomych, czasami długo nie widzianych, pospacerować bez przyczyny, posłuchać plotek. Może powstanie coś bezpieczniejszego......., może. Wszak ludzie kupowali tam naprawdę tanio. Nie wszystko było z górnej półki, ale "coś za coś".

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

To gdzie ja fajki kupie xDD .

PS. Powinni targowice przenieść w bardziej przyjemniejsze miejsce :) np. na Nowogrodzka albo gdzieś bliżej ale nie w takim miejscu tylko od warszawiaków co pks-em jadą na mazury słyszę że najbrzydszy przystanek po drodze ;]

złom

jak wskoczy temat szynobus, to pewnie rynku nie będzie.Swoją drogą słusznie.Wiocha w środku miasta.))))

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org