Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Geodeta |
Poszukuje geodety-rozgraniczenie dzialek.Prosze o jakies namiary.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Geodeta |
Prosze bardzo nr 086 2184714 ,pan Marek Kozłowski
|
|
Firma Geokart ulica Sadowa
|
|
Ja korzystałam z usług P.Polakowskiego 604276511.Byłam bardzo zadowolona.Polecam.
|
|
poczekajcie 2,5 lata, kończe technikum geod. hehe -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
mistrzu418 - a dodaj jeszcze 6 lat praktyki i zdaj egzamin na uprawnienia zawodowe. Do tego zarejestruj działalność gospodarczą i zainwestuj ok. 50 -100 tyś. zł. na sprzęt. Powodzenia!
|
|
Bardzo,bardzo dziekuje za pomoc.Pozdrawiam.
|
|
Takie koszty założenia to zwrócą się szybko biorąc pod uwagie jak dużo biorą za 3-4 godz. pracy ucz się floyd68 może Ty ukrócisz te wykorzystywanie zwykłych ludzi
|
|
ja współpracuję z A. Włostowskim tel. 508 244 820
|
|
Slu: Nie muszę się uczyć (chociaż chcę). Jestem geodetą od wielu lat. :DDDDD A Ty poucz się polskiego. Przyda się na pewno.
|
|
przypomniało mi sie jak ktos zapytał sie znajomego kolezki "kak twój zawód " a on twardo "gieodeta" xD oblej benzyną i podpal...
|
|
Pan Polakowski , juz ktoś podawał numer
|
|
Możesz również sprawdzić ofertę Pana Mikołaja Gepperta. Znajomy korzystał z jego usług i był bardzo zadowolony. http://www.poznan-geodeta.pl/oferta/uslugi-geodezyjne/
|
|
\"Mr.Jan\" reklamuj się u siebie na forum poznańskim nie tu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |