Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawko =) |
Hej ! Mam prośbę do was, chce sie zapisać na prawko i chce usłyszeć wasze opinie na temat ośrodków szkoleniowych.. I nie odsylac do poprzednich tematow jesli takie byly a jak ktos ma cos glupiego do powiedzenia niech zachowa to dla siebie... ! :)) pzdr. i czekam na wasze opinie.. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawko =) |
także tego no ale że Dudka na mudnial nie wzieli ...... Zdetronizowany
|
|
Ja akurat chodzę na kurs, część teoretyczną już zakonczyłam, drugi tydzień jeżdżę z instruktorem i jestem zadowolona - Pan Marek Darmetko, ośrodek szkolenia na Mazowieckiej przy pizzerii Dangelo. Dzień bez przekrętu, to dzień stracony :-)
|
|
Na dmowskiego Górski sam robiłem tam B i dobrze uczą tam Ze mną to jak z dzieckiem za rękę i do baru... :-)
|
|
Ja również polecam ośrodek na Mazowieckiej 1, bardzo fajna atmosfera i według mnie dobrze przygotowują, zdałem za 1 razem.
|
|
Tych tematow bylo BARDZO WIELE !! Tak trudno poszukac ? Po co wiecznie zakladac te same tematy ? Jak chcesz sie nauczyc jezdzic skoro nie umiesz odszukac tego co ciebie interesuje. Tym bardziej ze jest tematow o prawkach od ... Naiwnie sadzisz ze poleca ci kogos innego?
|
|
ul. Bernatowicza, OSK Mariusz Gruszfeld Napisałem, żeby nikt nie powiedział, że daję głupie odpowiedzi, a teraz do rzeczy ... Gdzie jest Admin???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Idź do Kamińskiego i nie marnuj kasy na innych.Jak widzę jak z innych ośrodków instruktorzy uczą jeździć to aż.Nie dawno jedzie L z Łomży oczywiście bez świateł.Jadą pod zakaz.Wogóle szkoda gadać.
|
|
Osobiście mogę Ci polecić Pana Arkadiusza Baczewskiego jeżeli chcesz się na prawdę nauczyć jeżdzić a i kurs minie Ci w milej atmosferze bo z nim rozmawia się jak z kolegą :):):) . Teraz jeżdzi pomaranczowym grande punto ktore czesto widze na Shellu jak jedziesz do Konarzyc to przykmiń numer albo zajdz na stacje i sie zapytaj. Na pewno nie będziesz żałował !
|
|
Ja robiłam kurs u Daniela. Ma ośrodek na Wojska Polskiego. Bardzo polecam: ma dużo cierpliwości a i jeździ się miło. Wszystko wytłumaczy, nawet po 20 razy:P
|
|
Ja też polecam u Daniela
|
|
OSK Kazimierz Borawski ul Mickiewicza naprzeciwko SP7 koszt 900 zł (taniej chyba nigdzie nie ma) bez zbędnych formalnosci i niepotrzebnych rzeczy, dobrzy instruktorzy ZDALEM ZA 1 RAZEM Łomża leży na Mazowszu !
|
|
a słyszał kto o abc jazdy?
|
|
mnie uczył facet co sam nie potrafił jeżdzić, ijakoś zdałem
|