wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prawko =)

Hej !

Mam prośbę do was, chce sie zapisać na prawko i chce usłyszeć wasze opinie na temat ośrodków szkoleniowych..

I nie odsylac do poprzednich tematow jesli takie byly a jak ktos ma cos glupiego do powiedzenia niech zachowa to dla siebie... ! :))

pzdr. i czekam na wasze opinie.. :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prawko =)

także tego no ale że Dudka na mudnial nie wzieli ......

Zdetronizowany

Ja akurat chodzę na kurs, część teoretyczną już zakonczyłam, drugi tydzień jeżdżę z instruktorem i jestem zadowolona - Pan Marek Darmetko, ośrodek szkolenia na Mazowieckiej przy pizzerii Dangelo.

Dzień bez przekrętu, to dzień stracony :-)

Na dmowskiego Górski sam robiłem tam B i dobrze uczą tam

Ze mną to jak z dzieckiem za rękę i do baru... :-)

Ja również polecam ośrodek na Mazowieckiej 1, bardzo fajna atmosfera i według mnie dobrze przygotowują, zdałem za 1 razem.

Tych tematow bylo BARDZO WIELE !! Tak trudno poszukac ? Po co wiecznie zakladac te same tematy ? Jak chcesz sie nauczyc jezdzic skoro nie umiesz odszukac tego co ciebie interesuje. Tym bardziej ze jest tematow o prawkach od ... Naiwnie sadzisz ze poleca ci kogos innego?

ul. Bernatowicza, OSK Mariusz Gruszfeld

Napisałem, żeby nikt nie powiedział, że daję głupie odpowiedzi, a teraz do rzeczy ... Gdzie jest Admin???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idź do Kamińskiego i nie marnuj kasy na innych.Jak widzę jak z innych ośrodków instruktorzy uczą jeździć to aż.Nie dawno jedzie L z Łomży oczywiście bez świateł.Jadą pod zakaz.Wogóle szkoda gadać.

Osobiście mogę Ci polecić Pana Arkadiusza Baczewskiego jeżeli chcesz się na prawdę nauczyć jeżdzić a i kurs minie Ci w milej atmosferze bo z nim rozmawia się jak z kolegą :):):) . Teraz jeżdzi pomaranczowym grande punto ktore czesto widze na Shellu jak jedziesz do Konarzyc to przykmiń numer albo zajdz na stacje i sie zapytaj. Na pewno nie będziesz żałował !

Ja robiłam kurs u Daniela. Ma ośrodek na Wojska Polskiego. Bardzo polecam: ma dużo cierpliwości a i jeździ się miło. Wszystko wytłumaczy, nawet po 20 razy:P

Ja też polecam u Daniela

OSK Kazimierz Borawski ul Mickiewicza naprzeciwko SP7
koszt 900 zł (taniej chyba nigdzie nie ma) bez zbędnych formalnosci i niepotrzebnych rzeczy, dobrzy instruktorzy
ZDALEM ZA 1 RAZEM

Łomża leży na Mazowszu !

a słyszał kto o abc jazdy?

mnie uczył facet co sam nie potrafił jeżdzić, ijakoś zdałem

ja również polecam Daniela, super gośc;) nr do niego 507164544

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org