Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nauka jazdy |
dzisiaj 20.04.2009 jeden ,,nauczyciel jazdy" z firmy Kamiński ( podaję tylko nr rejestracyjny bez liter 26252) uczył parkowania parkując z uczniem w miejscu niedozwolonym, czy wszyscy łomżyńscy nauczyciele jazdy to tacy fachowcy?chcę zdac bez łapówki, którą naukę jazdy w Łomży byście mi polecili?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nauka jazdy |
osrodek lok na przeciwko wordu , ewentualnie borawski na mickiwicza , 2 najlepsze jak dla mnie loki
|
|
Też kiedyś chciałem napisać podobny temat również o jednym z pracowników Kamińskiego, kiedy to ów "instruktor" wyprzedził mnie i inny samochód na torach przy Piłsudskiego, a potem z pasa do skrętu na Orlen poleciał prosto. Co do ośrodków, polecam szczerze OSK Gruszfeld przy ul. Bernatowicza, zdawałem u nich prawko, i wielu moich znajomych, bez problemów. Ehhh kiedy to było :)
|
|
a ja mam pytanie dotyczące zawracania na skrzyżowaniu ulic przy dworcu PKS i ulicy bodajże Mickiewicza (tam gdzie mieści się SP 7). Dozwolone czy nie?
|
|
Ja uczyłam się u Daniela. Ma ośrodek na Wojska Polskiego. Bardzo polecam, mam miłe wspomnienia no i zdałam za 1 razem:) A i nie jest najdrożej. Pozdrawiam.
|
|
Ja z własnego doświadczenia polecam Zieloną Budkę na przeciwko Awansu. Zdałam za 1szym razem. Instruktor Tomek, świetny człowiek, podejście do ludzi i bardzo dobrze przygotuje do egzaminu.
|
|
Jechalem dzis Legionow od ronda w strone dworca. Na przejsciu na wysokosci szkoly muzycznej, jadaca prawym pasem L-ka egzaminacyjna zatrzymala sie w celu przepuszczenia pieszych. Gdy piesi tylko weszli na pasy, druga L-ka bezceremonialnie wyprzedzila lewym pasem te stojaca przed samym przejsciem i minela przechodzacych juz ludzi!!. Instruktor chyba sie zorientowal i przychamowal ale juz za przejsciem. Jakby tego bylo malo za "niefortunna" L-ka pojechal wyluzowany taksiarz majac gdzies fakt ze, na pasach znajduja sie juz ludzie. Pomijam juz gapiostwo i kulture jazdy ale gdzie ci ludzie maja zdrowy rozsadek?
|
|
Można w tamtym miejscu zwaracać Jeżeli nie ma zielonej strzałki na sygnalizatorze nakazujacej jazde w lewo można zawrócic ten niebieski znak obok światła to znak INFORMACYJNY!!! a jesli chodzi o miejsce do parkowania też czasem podpuszczam qrsanta zeby zaparkował i jak to zrobi dostaje zjebe,że nie zobaczył ów zakazu,ale to w rzadkich przypadkach i stosownych okolicznościach...poza tym nie ma takiego instruktora żeby wiedział wszystko!
|
|
lunatyk... napisałeś tak, jakbym słyszała swojego instruktora :D
|
|
a ja polecam pana Karola Ruckiego (małachowskiego) :) świetny człowiek, miły, uprzejmy, pogodny a przede wszystkim dobrze uczy ;)
|
|
A co to było za miejsce gdzie nie wolno parkować? Domyślam się, że chodzi o parkowanie równoległe..
|
|
taka lomza moze pare lat tem tam nie bylo zakazu ucza na pamiec na luku to samo jeden obrot kierownica potem odbijasz i takie brednie;/ a prawda taka ze caly system chory zamiast uczyc kierowcow uczy sie ludzi na zdanie egzaminu wsiadzie potem ktos kto tylko jezdzil fiatem punto za kierownice innego auta i te wszystkie parkowania i inne brednie nie maja odbicia w zderzeniu z przykra rzeczywistoscia;/ cos chyba jest nie tak skoro ELEK coraz wiecej na drogach i firm ,ktore prowadza jazdy doszkalajace;/ bigi2004
|
|
ja uczyłam się u FERENCA NO I ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM tak mnie wyszkolił ze zaraz po odebraniu prawka wsiadłam i pojechałam azaxxx
|
|
ja polecam Daniela który ma nauke jazdy na Wojska Polskiego, sympatyczny i cierpliwy potrafi dokładnie wszystko wytłumaczyć. Zdałam prawko za pierwszym razem
|
|
ja również polecam Daniela, bardzo mili i sympatyczni instruktorzy, zdałam za pierwszym razem. Podaje numer telefonu 507164544
|
|
polecam ferenc! taki mlody "misiowaty" pan; jezdzilam z nim tylko 2 godziny ale nauczyl mnie wiecej niz istruktor u ktorego robilam prawko przez caly kurs! no i egzamin zdany za pierwszym razem
|
|
*Benia* a kto był Twoim instruktorem?
|
|
ty alfa1 a od kiedy to jest zakaz parkowania pod kwiaciarnio na Wyszyńskiego ???? bo ty tam mieszkasz ??? śmieszny jesteś i nie znasz przepisów ruchu drogowego.
|
|
a jak ktos jest odrobine bystry do nauczy się jezdzic i zda łopato nikomu do głowy nienakładziesz. uczy sie u fereca , nie zda i... tam jest że zle uczą itp , idzie do gruszfelda bierze 4 godziny i zdaje gruszfeld to super uczy. uczy sie u gruszfelda , nie zda i... tam zle uczą itp , idzie do ferenca bierze 4 godziny i zdaje ferenc to super uczy. rozumiecie to ?????????????????????? wszystko zalezy od was
|
|
alfa 1 współczuje twoim sąsiadom nigdy takiego w moim bloku dobrze za ja nie mieszkam na Wyszynskiego dzieci z pod klatki też wyganiasz ? bo tam nie można " parkowac" widziałem całą te sytuacje . ten instruktor powinien wezwac policje i oskarzyc cie o obraze a oni wyjasnili by ci czy mozna parkowac.
|
|
Pozdrawiam wszystkich INTELIGENTNYCH I MYŚLĄCYCH odezwę się jak znowu ktoś będzie głupio pisał.
|
|
alan123 zgadzam sie z twoją wypowiedzią
|
|
Rozporządzenie ministra Infrastruktury z dn.12.04.2002 w sprawie warunków technicznych , jakim powinny podlegac budynki i ich usytuowanie-rozdział 3 ,,Miejsca postojowe dla samochodów osobowych"-paragraf 19.1 cytuję w skrócie ,,przy 5-60 miejscach postojowych odległośc od okien musi wynosic co najmniej 10 metrów"
|
|
No to jaki przepis ruchu drogowego złamał ten intruktor??? Budowlany? Te przepisy są od lokalizacji parkingów. Żałosne pieniactwo...
|
|
No to jaki przepis ruchu drogowego złamał ten instruktor??? Budowlany? Te przepisy są od lokalizacji parkingów. Żałosne pieniactwo...
|
|
HAHAHA ALFA1 Pokazałes ze niemasz pojecia co mówisz i co robisz złóz skarge do budowlańców ze za blisko twoich okien parking zrobili policja by cie wyśmiała , przepis budowlany haha tam są lokale usługowe i parkingi dla wszystkich.Nie wypowiadaj sie jak nie wiesz co piszesz ośmieszasz sie.
|
|
Lunatyk: wciąż mam instruktora...najlepsze (egzaminy) jeszcze przede mną ;) I stąd też było moje pytanie, co do zawracania przy dworcu, bo ja tam zawracałam ze dwa razy, a jedna mądra głowa, co ma prawo jazdy od kilku lat, mówiła mi, że tam nie wolno zawracać, bo coś tam, i że mnie instruktor źle uczy :P Ale rozwiałeś moje wątpliwości Lunatyku...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |