Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kurs opiekun kolonijny |
Zbiera sie grupa na wyzej wymieniony kurs. Zapisy w Osrodku Doszkonalenia Nauczycili. Im wieksza grupa tym mniejszy koszt.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kurs opiekun kolonijny |
:)
|
|
ile jest juz osob? jaki termin i ile beda trwac? kiedys bylo ogromne zaiteresowanie takimi kurasami w ostatnim roku chyba nawet grupa sie nie uzbierala tzn bylo zbyt malo chetnych i w zwiazku z tym zbyt wysokie koszta kursu:P
|
|
na razie jest zapisanych 5 osob, nie wiadomo jaki termin czekamy az uzbiera sie grupa
|
|
A od kiedy ten kurs by był?? Jaka jego cena?? Ile godzin??
|
|
może cos więcej na ten temat ?
|
|
koszt kursu to 2000 zl, suma ta podzielna jest na ilosc osob ktore by w nim uczestniczyly, kurs bedzie rozpoczety jesli zglosi sie odpowiednia liczba kandydatow, wiadomo zeby koszta byly nizsze.
|
|
A czy są jakies warunku które trzeba spełnic by brać w nim udział??
|
|
skonczone 18 lat
|
|
Tylko tyle?? anias
|
|
ukończone 18 lat, wyksz. średnie też...przynajmniej jak ja robiłam kurs 3 lata temu to był taki wymóg (lub przynajmniej w trakcie zdobywania wykszt.) Kurs to koszt rzędu 60-90 złotych, spotkania w zależności od jednostki organizacyjnej, np 3 dni po 8 godzin lub z 5 sobót po 3 godziny lub od piątku do soboty...kwestia dogadania z organizatorami :P
|
|
OHP przygotowuje się do zorganizowania kursu, Turlomza również, kiedyś słyszałem, że Caritas też podejmował próby. Wyższa Szkoła Menedżerska w Białymstoku robi taki kurs chodź tu trzeba liczyć dodatkowo dojazd. Wiem, że w żadnej z tych instytucji nie ma wystarczającej liczby osób. Dla tego prościej zebrać te listy w jedną żeby w ogóle taki kurs się odbył w Łomży. Ja również chcę wysłać kilka osób zainteresowanych tymi uprawnieniami ...
|
|
ja tez właśnie zadzwoniłam i się zapisałam ale i tak bardzo mało osób narazie jest zapisanych
|
|
foczka gdzie sie zapisalas?? i ile osob juz jest??
|
|
rozmawiałam z Panem Żelechowskim z ODN i narazie 7 osob jest takze malutko
|
|
ok i jest fajnie
|
|
hura
|
|
I jak wiadomo coś w tej sprawie?? anias
|
|
cisza i jest fajnie
|
|
Dzwoniłem dzisiaj do ODN, zapewniali że odbędzie się kurs w połowie maja. Tak więc warto zadzwonić lub się zapisać.
|
|
aha, tylko ciekawe ile osob sie zbierze i jest fajnie
|
|
dzwonili do mnie z ODN, spotkanie organizacyjne 23 maja o godz 9.00 i jest fajnie
|
|
A czy wiadomo jaki to koszt?? I czy można się jeszcze zapisać?
|
|
nie wiem jaki koszt, zapisac sie na pewno mozna na tym spotkaniu. i jest fajnie
|
|
OHP robił w zeszłym roku, koszt wynosił około70zł (juz dokladnie nie pamietam) i cena nie była zalezna od ilosci osób, w tym roku prawdopodobnie równiez tak bedzie ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Ale teraz robi ODN. A OHP też robi w tym roku?
|
|
czy był ktos na tym spotkamiu w sobotę?? ja nie mogłam. jakies ustalenia są??
|
|
Ej, można się jeszcze na to zapisać? Będzie jakiś kurs tego typu organizowany w czerwcu? "Gdyby nie Internet to bym nie wiedział, że tylu idiotów jest na świecie" S.Lem
|
|
koszt kursu to 70 zl i mysle ze jeszcze mozna bedzie się zapisac zajęcia są w sobote i w niedzielę od 9 do 13
|
|
iza bylas? ile to trwa dokladnie? i jest fajnie
|
|
Dla dzieci z wrocławskich świetlic środowiskowych, 40 dzieci z podstawówki oraz kilkoro z gimnazjum, organizowana jest kolonia - w miejscowości Strzeżewko koło Rewala. Szukamy wolontariuszy chętnych zająć się dzieciakami. Praca wymagałaby 1-2 godzin dziennie poświęconych dzieciom. W zamian oferujemy, nocleg, wyżywienie i dojazd gratis. Jest to doskonały sposób na zdobycie doświadczenia jako opiekun kolonijny i spędzenia udanych wakacji. Termin obozu to:25 VI - 8 VII 2011 Szczegóły i zgłoszenia tutaj: [http://www.v4sport.eu/pl/news/showNews/1756/kolonia-dla-dzieci-animator-czasu-wolnego]
|
|
Dla dzieci z wrocławskich świetlic środowiskowych, 40 dzieci z podstawówki oraz kilkoro z gimnazjum, organizowana jest kolonia - w miejscowości Strzeżewko koło Rewala. Szukamy wolontariuszy chętnych zająć się dzieciakami. Praca wymagałaby 1-2 godzin dziennie poświęconych dzieciom. W zamian oferujemy, nocleg, wyżywienie i dojazd gratis. Jest to doskonały sposób na zdobycie doświadczenia jako opiekun kolonijny i spędzenia udanych wakacji. Termin obozu to:25 VI - 8 VII 2011 Szczegóły i zgłoszenia tutaj: [http://www.v4sport.eu/pl/news/showNews/1756/kolonia-dla-dzieci-animator-czasu-wolnego]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |