Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Yama ? Amnesia ? |
Coraz więcej tematów i coraz większy zal... Czytając i stwierdzając fakty komuś tu zazdrość maksymalna głupota już odbija. To ze amnesia dobrze się zapowiada nie znaczy żeby odrazy pisać głupie posty i komenty na jej temat ze strony konkurencji a wyraźnie widać to ze Yamy... już robią wszystko chyba co tylko mogą żeby jej zaszkodzić no i ewentualnie wymyślić co raz to lepszy problem albo krytykę, Obserwując to wszystko z boku tragicznie to wygląda. Płacą wam za to żeby tak smarować na ten nowy klub?? Tylko i wyłącznie ośmiesza się Yama
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Yama ? Amnesia ? |
święte słowa ...... o boże podbiło mnie. ...... beeeeeeeeeeee....., takiego nabrałem do nich wstrętu. O to ci chodziło?
|
|
ATMOSFERA - to sie nazywa !!!!! amnesia nigdy nie bedzie miala tego co ma yama ! ! ! i nie wypatruj tutaj glupich wpisow bo nie wypada !!!! mario
|
|
Żenuła... kompletny gniot w tej Łomży, którego coraz trudniej mi jest zrozumieć... Nie dość, że widoczne są utrudnienia ze strony władz miasta do wielu przedsięwzięć to jeszcze sami jej mieszkańcy stają się infantylni narzekają na nowości (oczywiście nie wszyscy). Zauważam, nadmierną pompatyczność szeroko rozumianej konkurencji a tak na prawdę każdy chyba wie, że miastu trzeba nowych inwestycji nie koniecznie nawet na wysokim poziomie. Zdrowa konkurencja jest jak najbardziej potrzebna dla konsumentów którzy przecież sami wybierają gdzie chcą się bawić...
|
|
eh i tak wszedzie kolorowe bluzy z kapturami...
|
|
***** nie umiesz dopisać się do już istniejących paru tematów, tylko zakładasz nowy o tych syfach. Chyba, że ci powiedzieli co napisać ale zapomnieli wytłumaczyć jak to zrobić. cyt. z innego podobnego tematu "Autor: nerozgor (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 19-04-09 20:03 Coś mi się wydaje, że cały ten temat to jedna wielka prowokacja. Kiedyś współwłaściciel Rampy mówił, że to nawet lepiej jak źle piszą to wtedy wszystko idzie na konkurencję i można odgrywać rolę wielce pokrzywdzonego. Pracownnice najpierw pisały, że jest coś tam źle, a potem odpisywały, że to konkurencja tak pisze i że jest fantastycznie. Tutaj mamy doczynienia z czymś podobnym tylko, że oprócz odgrywania roli uciśnionych dochodzi rola patriotów, dla których najważniejsze jest dobro naszego miasta (jaki to ma wpływ na rozwój miasta?). Do tych wszystkich spelun nikt normalny z poza Łomży nie przyjedzie. Niewierzę, żeby właściciele rzymianki, yamy, 7kier, Pub9 niewiedzieli, że pisząc cokolwiek o konkurencji strzelają sobie samobuja, bo najpierw siłą rzeczy ich się o te wypisywanie będzie podejrzewało. Chba, że wszyscy są debilami Jedna wielka ściema"
|
|
I znowu. Po co zakładasz ten temat, kto będzie chciał to pójdzie, chocby niewiem co tu pisali. Po co to. Kto chciał to poszedł, kto nie chciał to nie poszedł. Na cholerę ktos smaruje kolejny temat o tym samym. Ewidentnie dla osoby ukrywającej sie pod nickiem "WieM" ktoś zapłacił. Zamiast wypisywac to się przejdź i sam oceń. I tak zrobi każdy normalny, zdrowy na umyśle, wolny człowiek. I z tego konkurencja sobie napewno zdaję sprawę, bo nie pierwszy i nie ostatni lokal w Łomży się otwiera.
|
|
Nina26 zgadzam się z tobą w 100% tylko chyba raczej tutaj ewidentnie widać że post WieMa jest zamówiony lub specjalnie napisany ponieważ pojawiły sie niepochlebne komentarze na temat tego lokalu(Amnezji). Ja chodzę czasami i do Yamy i Amnezji gdzie mam ochotę ale moje spostrzeżenie jest takie że to raczej Amnezja trochę zazdrości Yamie bo do tych 2 Amnezji razem wziętych przychodzi mniej ludzi niż do Yamy i tu chyba jest pies pogrzebany. Ale to ludzie decydują gdzie mają chodzić i chcą chodzić a nie jakieś oszołomstwo na forum. Pozdrawiam wszystkich z Yamy i Amnezji oraz ich klientów:))
|
|
u mnie w piwnicy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |