Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
quady w Łomży lub okolicy |
Witam Czy ktoś wie gdzie w Łomży lub okolicy (do 20km) można pojeździć/wypożyczyć quady. Ewentualnie jakiś telefon kontaktowy/cena... NIE INTERESUJĄ mnie gokardy. Proszę o nie pisanie nie na temat i jakiś bzdur. Bo każdy post mówi tylko jaki jest autor. Pozdrawiam serdecznie. Z góry dziękuje .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: quady w Łomży lub okolicy |
jedz na sikorskiego tam kiedys byly klady w komisie moze dalej sa
|
|
thug nie wiem czy cos znajdziesz ja tez szukalem ale nic nie moglem znalezc
|
|
Sluchaj to co masz wypozyczyc i np za godzinke jazdy zaplacic przypuscmy 60 zlotych. Dajmy na to ze chcialbys z tej atrakcji korzystac 3 razy w miesiacu daje to nam 180 zlotych wiec mysle ze lepiej wziac na raty takiego quada i smigac a w okolicy lomzy jest duzo miejsc do pojezdzenia. Takie jest moje zdanie "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
koszt dobrego klada to ok 20-30k(oczywiscie uzywany i nie pisze tutaj o pojemnosciach 250 lub h..j wie jakiej firmy) za ta cene wole kupic sobie motorek badz samochod
|
|
Za Zambrowem jak kierujesz się na Warszawe jest gostek, który sprzedaje i wypożycza quady.
|
|
robrob masz jakies dokladniejsze namiary do tego goscia
|
|
nie mam ale masz do zambrowa 15 minut, a miejscowość to sędziwuje, jak skręcisz na warszawę w zambrowie to po prawej za zambrowem około kilometra i będziesz to widział
|
|
ok dzieki
|
|
a gdyby cos takiego powstalo ciekaw jestem ilu byloby chetnych???jak myslicie??warto w lomzy cos takiego zrobic mysle??
|
|
a gdyby cos takiego powstalo ciekaw jestem ilu byloby chetnych???jak myslicie??warto w lomzy cos takiego zrobic mysle??tzn mam na mysli oczywiscie wypozyczenie quadow za nie duze pieniadze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |