wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Hipermarket w Łomży

wiadomo coś na ten temat ?? bo ja widac to budowa aalerii i w ogle jakiegoś większego sklepu w naszym mieście się bardzo odwleka ... niedługo Zambrów nas prześcignie a miasto 3 razy mniejsze niz Łomża ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Hipermarket w Łomży

Ostrołęka rusza już z budową hipermarketu (ma 54 tys. mieszkańców),Augustów podobnie (ma 30 tys. mieszkańców) ,Suwałki także (mają 69 tys. mieszkańców) i jak tu mówić ,że miasto się rozwija?? Cóż z tego ,że planowana jest Akademia Łomżyńska (świetny pomysł oby na pomyśle się nie skończyło) władze nic nie robią by miasto było atrakcyjne dla mieszkańców i ewentualnych turystów ,których jakoś nie widać chyba,że liczymy warszawiaków jadących na Mazury.Miasto wymiera i trzeba temu zapobiec!!!

Módlta sie...

W czerwcu rusza budowa na Bawełnie. Już wcześniej zaczeliby, ale zmieniły się przepisy i musieli zrobić dodatkowe badania wpływu na środowisko naturalne, czy jakoś tak.

Tak więć drodzy łomżanie, bądźćmy dobrej myśli, może i my wreszcie przestaniemy jeździć na zakupy do Białego, czy Wawy.

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

hahaha to jeszcze wam mało wieśmacy

Ja co szukasz guza buraku ?? Po kiego siejesz zamarache na forum??

Dosłownie wieśniacy, market najważniejszy dla rozwoju miasta- śmiech na sali...

jezeli wam hipermarket tylko w glowie to tempaki jestescie. centrum handlowo-rozrywkowe, i rzeby tak jeszcze wrucili do pomyslu z lat 50, by zatrzymac ruh turystuw i zrobic duuuzy zalew miendzy lomzo a piatnico

jedyny prawdziwy jasio :}

Takich miast jak Łomża jest tysiące. One mają ten sam problem. Wygląda na to, że nadal będą miały. Sukces gwarantuje władza i pieniądze na tym samym, wysokim poziomie. Jedyne, co u nas, nadal utrzymuje się na wysokim poziomie to stan wód. Spróbujcie trafić 6 w lotka-wybierzcie dobre władze.
Z szerokim uśmiechem - pozdrawiam.

W Łomży jedynym problemem są "handlowcy", prowadzący małe sklepiki i buntujący innych przed dużym sklepem. Swoją drogą zobaczcie co się dzieje ze Stokrotką... sklep podzielony na 3 mniejsze a to tylko dlatego bo łomżyńscy pseudo handlowcy w jakiś sposób zabronili budowy sklepu wielkopowierzchniowego to stokrotka wybudowała 3 ale mniejsze - zastanawiam się co by było żeby ten sklep był jako jeden i jeszcze piętrowy (na prawdę dużo powierzchni by miał).

z utęsknieniem czekam na duży porządny market w Łomży jak chociażby Galeria Biała w Białymstoku czy ALFA

-tommeknet- ty się zdecyduj czy chcesz marketu czy galeri czy centrum handlowo-rozrywkowego
a mały sebo19 pewnie szuka guza

Caly ten Lomzynski handel to pic na wode!Jest drogo,a bedzie jeszcze drozej!I tu macie racje piszac o pazernosci naszych "handlowcow".Jakikolwiek sklep o pow.np.50 m2 plus dwie osoby zalogi nie gwarantuje zadnych rewelacji cenowych!!
A ratunek dla Lomzy? Zaklady produkcyjne!

tommeknet Ty chyba nie rozróżniasz marketu od centrum handlowego xD chcesz marketu to idź do społem xD

Autor: Donald (---.elomza.pl)
Data: 19-04-09 21:40

Widzisz Donald, może nie spowoduje to rozwoju Łomży jako miasta, ale na pewno zatrzyma oszukiwanie nas - kupujących na cenach w takich sklepach jak te na Długiej i inne. Kosmetyki, ubrania, czy wreszcie produkty spożywcze - mam nadzieję będą tańsze ( tzn ceny będą bardziej normalne) - tak jak w innych większych miastach.

Tak jak zauważyłem markowe ubrania w galeriach w mieście Białystok są droższe niż w Łomży...

oj buraki buraki .Szxczyt marzeń połazić po sklepach i kupic bułkę kajzerkę . Kuu...wa gdzie się podziałi ludzie na poziomie w łomzy ?????????

Czy wszyscy musieli wyjechac do większych miast by nie zarazić sie takim myśleniem ?

Nie wiem kogo wyzywasz od wieśniaków, kolego z wielkiego miasta.
Co robisz na tym forum łomżan (dla ciebie wieśniaków)
Skoro czujesz się taki wielkomiejski i taki dowartosciowany to przenieś się na forum miastowych.
Jak widzisz, nie napisałem żadnego epitetu na Twoja osobę, bo nie będę zniżał się do Twojego poziomu umysłowego.

Jeśli chodzi o rozwój Łomży, to napewno budowa dużych sklepów nie jest najlepszym sposobem, natomiast budowa Via Baltiki na pewno tak. Tak samo jak każde nowe miejsce pracy w branży produkcyjnej, bo w tej chwili rozwija się głównie sektor usług i handlu.

Budowa dużego sklepu ucieszy każdego konsumenta i dlatego o tym napisałem. Nigdy zaś nie twierdziłem, że jest to konieczne do rozwoju Łomży.
Poza tym nie chodzi nam o sklep, bo ich w Łomży jest sporo, ale o porządne kino, kręgielnie, kawiarnie i bary jakie powstaną przy centrum handlowym.

Pozdrawiam wszystkich ludzi dobrej woli, którym los Łomży i łomżan nie jest obojętny.

Autor: Donald (---.elomza.pl)
Data: 19-04-09 21:40

Donaldzie -
Nie wiem kogo wyzywasz od wieśniaków, kolego z wielkiego miasta.
Co robisz na tym forum łomżan (dla ciebie wieśniaków)
Skoro czujesz się taki wielkomiejski i taki dowartosciowany to przenieś się na forum miastowych.
Jak widzisz, nie napisałem żadnego epitetu na Twoja osobę, bo nie będę zniżał się do Twojego poziomu umysłowego.

Jeśli chodzi o rozwój Łomży, to napewno budowa dużych sklepów nie jest najlepszym sposobem, natomiast budowa Via Baltiki na pewno tak. Tak samo jak każde nowe miejsce pracy w branży produkcyjnej, bo w tej chwili rozwija się głównie sektor usług i handlu.

Budowa dużego sklepu ucieszy każdego konsumenta i dlatego o tym napisałem. Nigdy zaś nie twierdziłem, że jest to konieczne do rozwoju Łomży.
Poza tym nie chodzi nam o sklep, bo ich w Łomży jest sporo, ale o porządne kino, kręgielnie, kawiarnie i bary jakie powstaną przy centrum handlowym.

Pozdrawiam wszystkich ludzi dobrej woli, którym los Łomży i łomżan nie jest obojętny.

Łomża to miasto a ja mam w związku z tym miastowe myślenie ... więc wiem że market Łomży nie zbawi i dlatego nim się jak ty nie podniecam...

A odnośnie wieśniaków to największe skupisko takowych znajduje się w Warszawie, bycie wieśniakiem to głównie tok myślenia nie zamieszkania...

tyle się m

za duzo

dośc

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org