Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MAJÓWKA |
Jak w temacie ??? Czy ktoś z szanownych forumowiczów coś słyszał ??? Czy ktoś będzie ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MAJÓWKA |
rok temu nic nie bylo i pare lat wstecz wiec watpie zeby cos bylo w tym roku.
|
|
Temat przewija się już od paru lat i od lat nic się nie działo, a władze miasta mają na to wywalone. Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
wyj.ebane jajca :D
|
|
Też tak myślałem .A jedynie chyba będzie festyn w nowogrodzie i karuzlea
|
|
nie wiem czemu władze miasta nic nie robią w tym kierunku. przecież można by bylo zorganizować jakis festyn na muszli. znajduje się ona przy trasie na mazury gdzie jeździ połowa warszawki.mogliby przystanąć sobie wypic kawkę, czy coś zjeść. promocja miasta jak się patrzy.pamiętam czasy jak prezydentem miasta był Ś.P. Turkowski i zawsze było cos organizowane na muszli. a teraz to tylko wypychają sobie kieszenie w tym ratuszu i mają wszystko w głębokim poważaniu. byle im było dobrze a miasto zamiera. smutne ale prawdziwe.
|
|
nie wiesz czemu?? bo wladze miasta maja ******** na spoleczenstwo biora chajs i wszystko maja w d........ a pamietam kiedys takie fajne imprezy w nowogrodzie... pozdrawiam
|
|
Nie pozostało nam nic innego, tylko odliczać dni do końca kadencji tego pana z ratusza...
|
|
Co wy tacy pesymiści jesteście. Nasz kochany prezydent Brzeziński na pewno zorganizuję jakąś imprezkę...dla duchowieństwa zresztą jak co roku. Albo jakiś koncert filharmonii, on robi imprezy które jemu się podobają a nie społeczeństwo.
|
|
Tak jest. a kiedy się kończy ta kadencja?
|
|
jesli sie nie myle, to wybory w nastepnym roku? ale jaki miesiac?
|
|
dlaczego nażekacie na prezydenta jak go sami wybraliście??
|
|
sory *narzekać
|
|
Panowie z ratusza wolą sobie poprzyznawać ekstra premie za niby urzędowanie zapominając o ludziach, a przypomną sobie przy wyborach. mam nadzieję, że na wyborach to ludzie sobie przypomną o ich rządzeniu przez okres całej kadencji. taka majówka to by się przydała, przynajmniej ożywiło by się życie w naszym mieście, przynajmniej na początek maja.
|
|
ja tam go nie wybralem, a co smieszniejsze to chyba nie znam nikogo kto by sie przyznal, ze na niego glosowal? heh ale niestety sam sie chyba nie wybral?
|
|
Kochani nic a nic nie myślicie. W kategoriach "ekonomiki" zarządzania przez OBECNĄ EKIPĘ JERZEGO kulturą masową w Łomży, maj jest tylko miesiącem, który poprzedza SŁYNNE NA CAŁĄ POLSKĘ A MOŻE I ŚWIAT czerwcowe "DNI ŁOMŻY". Przecież wszystkim powszechnie wiadomo, ile trudu urzędnikom Ratusza sprawia doroczny kogel-mogel z różnorakimi imprezami, który z przyzwyczajenia niektórzy nazywają Dniami Łomży. Tak więc nie wymagajmy za dużo, bo niektórzy mogą nie wytrzymać napięcia nerwowego z powodu groźby dodatkowej "spontanicznej" imprezy majowej. Cierpliwe zaczekajmy więc do przyszłego roku /jak wiadomo-wyborczego/, a wówczas wszystko /nawet majówka/ może się zdarzyć, a może nawet ziszczenie słynnej obietnicy wyborczej /przed II turą wyborów/ w TV Łomży o bezpłatnym bezprzewodowym internecie dla wszystkich mieszkańców Łomży. Tak więc apeluję o więcej cierpliwości i wyrozumiałości dla trudu rządzenia przez obecną EKIPĘ SAMORZĄDOWĄ.
|
|
zgodzę sie jak wyżej .Tylko abysmy dobrze wybrali.
|
|
jestem za
|
|
pierdolicie tak jak przed wczesniejszymi wyborami na głosowanie czasu nie znajdziecie, a co do czego mohery wydłuża kadencje ,,prezydenta"
|
|
ja się w majowe zachleje, a atrakcje przyjdą same
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |