wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Policja test sprawnościowy gdzie ćwiczyliście?

Interesuje mnie gdzie można wynająć salę gdzie można by było poćwiczyć tor sprawnościowy chodzi o rekrutację do Policji. Bardzo proszę o podpowiedż

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Policja test sprawnościowy gdzie ćwiczyliście?

Idzi na strazaka nie na psa ! chyba ze nie masz chonoru

Ze mną to jak z dzieckiem za rękę i do baru... :-)

lepiej idź na studia

Najlepiej idziesz do swojej szkoły w której się uczyłaś, prosisz wf-istę, żeby Ci rozstawił tor i wszystko.

Rekrutacja - Policja - tu masz filmik jak to wygląda i wytyczne jak tor ustawić i tyle.

i co będziesz łaził z buta idzi na studia jak kolega powiedział i do jakiejsi firmy do pracy a nie zycie chcesz sobie zmarnować

A może w zwykłej firmie bym sobie życie marnował? I czy każdy policjant myślisz szoruje chodniki?

widać dziewczyna inteligentna, komputer umie obsługiwać to niech idzie na policjantkę przyda się jedna mądrzejsza

hehe patrze ze lomza powoli zaczyna robic sie miastem gdzie 90% spoleczenstwa bedzie zatrudnione w policji

HwDp na psa niespojrze nigdy jak na czlowieka.!

Jeżeli uważasz że do policji idą ludzie nie inteligentni i bez studiów to się grubo mylisz, a po za tym w policji nie szoruje się tylko chodników, są też inne zajęcia. Więc jeżeli nie masz pojęcie proszę nie wypowiadaj się na ten tamat!!

" licznik " dzięki za info

z tą inteligencją u policjantów to bywa różnie, szczególnie jak się czyta na forum policjantów nominacje do złotych pał

http://www.ifp.pl/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=listarticles&secid=13

a to mój ulubiony
6. Nominacja dla 02 KPP w Wołominie, który zażyczył sobie pisemnych wyjaśnień: "dlaczego psy służbowe szczekają na kojcach" Przewodnicy musieli pisemnie wyjaśniać Komendantowi że cztery psy potrafią porozumieć się między sobą poprzez szczekanie i nie potrafią robić tego szeptem. Uprzedzili również o możliwości wycia czworonogów zwłaszcza podczas pełni księżyca.

ok zgodzę się ale nie oceniaj wszystkich jednogłośnie

ja osobiście nie mam nic do policjantów, sam chciałem zostać jednym ale oblałem multiselect dlatego, że się nie przygotowałem albo może jestem skrzywiony psychicznie :). dla dziewczyny najtrudniejsze są rzuty kulą , jak byłem w szczytnie to dziewczynom wypadały z rąk po dwóch rzutach. To warto potrenować no i kondycja powiem szczerze, że dostałem zadyszki po tym teście :)

Właśnie o tym słyszałam ze najgorsze są te rzuty, dlatego też chciałbym potrenować

90% łomży do policji? bzdura. temat na 4lomza o testach ms jest jednym znajpeiej rozbudowanych w tej grupie tematycznej w Pl, mozna sie sporo dowiedziec a odwiedzaja go ludzie z wielu polskich miast-wiec nie mwoimy tylko o lomzyniakach.
jesli chodzi o salke do cwiczen to ja cwiczylem w sp10, mozna sie dogadac tak ze nawet za free sie wejdzie czasem

SwS- głośno szczekasz bo za klawiaturą siedzisz, a na byle jakim teście sprawnościowym odpadłbyś w przedbiegach-ćwicz dalej palce na swej liczącej maszynce, i nie obrażąj ludzi wyższego pokroju

Pała to Pała !!! Są psy i policjanci psy to pała , rura ico najgorsze i po cywilnemu taki sam a policjant to człowiek który rozumnie obywatela i nie szuka jak by go tu udupić !!! to trzeba rozróżnić ich ale szkoda ze mało policji bo są prawie same psy!!!

a po drugie idz na sudia tak sie sklada ze jestem po studiach i co z tego nie oszukujmy sie ciezko jest znalezc dobrze platna prace w polsce !!! wiec jezeli nie masz rozeznania sam idz na studia i do biura za 1000zl dziękuję

fantazjusz- może masz i troche racji, ale to jak w każdym zawodzie, idziesz do sklepu i Cie sprzedawca wpieni, z policjantem tak samo, to też człowiek a czasem zdarzają się taborety:P

Wybij sobie z głowy szukać na komendzie pracy..

Pomysłowo.

ale z was barany........ nikt tak na prawde nie ma zielonego pojecia o pracy w policji a wypowiadacie sie....... a sami jakie szkoly skoczyliscie????????

"fantazjórz" dzieciaku nie chonoru tylko honoru.

Fantazjusz, przemądrzałku - napisz jak ty marnujesz swoje życie, wszyscy sie pośmiejemy

Fantazjusz sam jesteś pies i w dodatku analfabeta. Hahahahaha. Masz chociaż podstawówkę skończoną? Czy zaocznie właśnie robisz?????

Fantazjusz zapewne pochodzi z tego stada, co manifestuje, że "kto nie skacze ten z policji" - kto płodzi takich ułomków?

nando -zdziwiłbyś się
"ale z was barany........ nikt tak na prawde nie ma zielonego pojecia o pracy w policji a wypowiadacie sie....... a sami jakie szkoly skoczyliscie????????"
część z Nas tu obecnych ma duże doświadczenie w policji, czyli i pojęcie o pracy w niej-zdziwł byś się jak duże
co ma piernik do wiatraka w Twoim rozumowaniu: praca w policji-skończona szkoła-wyzywanie od baranów?

Kiedyś podeszłam do tego testu sprawnościowego bez żadnego przygotowania i oczywiście oblalam. Juz sam 30-kilogramowy manekin mnie wyczerpał a jak dobiegłam do tych piłek-rzuciłam dwie a dalej już zabrakło sił. Dalej nie próbowałam-jednorazowa przygoda w Szczytnie, juz mi fascynacja przeszła :P

maniek to 27/28 kg, przynajmneij obecnie, chyba naj.b. wyczerpujace to brzuszki przed skrzynia

nie dane mi było dojść do brzuszków :P

witam
to jakie doradzacie treningi przed testem?? Bieganie?? Prosze o wasze wypowiedzi. Dzięki

Witam
Pochodz na basen i poplywaj, wycwiczysz sobie rece, noi troche pobiegaj. 2 tygodnie i spokojnie przechodzisz ten test fizczny w dobrym czasie.

Faral Jak Oni Sa Wyzszego Pokroju To chyba Spadles z krzesla jak to pisales
HWDP To IDea Ulic! niejeden to potwierdzi i niejeden mysli tak jak ja zaden policjant niema szacunku mowia tobie nie kradnij rzad nie lubi kakurecij

SwS jest pedałem doodbytniczym, szok, to jest nawet jego ideą, mało tego wciąga w to innych, nawet ulice. Ciekawe, co na to ulica?

ulica na to HwDP Frajerze !

Autor: fantazjusz (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 17-04-09 10:46

Idzi na strazaka nie na psa ! chyba ze nie masz chonoru

ty na pewno nie masz słownika,chociaż honoru pewnie też nie;)

SwS - krzesło mam całkiem dobre i z niczego nie spadłem, napisałem że jak w każdym zawodzie są czarne owce -> taborety, i słowa swoje podtrzymuję. Ile razy słyszałeś że policjant w łapę dostał? Wiele razy ale i ktoś w tę łapę dać musiał. Nie słyszałeś nigdy o "pale" którą zrobiła coś dobrze? Ja słyszałm, widziałem. JAK W KAŻDYM ZAWDZIE-LUDZIE IDĄ NA PRAWO I NA LEWO. Nie generalizuj.
Czemu "psa" nie lubisz? Bo pod blokiem na ławeczce pić nie pozwala? Na meczu kamieniami nie pozwala machać? że i ja trochę generalizuję ale więkość tych co tak tu głośno krzyczą że pała pałą będzie to tylko anonimowo w necie/tłumie głośno "szczeka". Chcesz coś zmienić-zostań dobrym "psem"
Jeszcze jedno: "ulice" nie kradną??
Wyzywać nikogo tu nie zamierzam gdy ktoś ma swoje zdanie (ziomex).

co do polecanych ćwiczeń- to ogólnorozwojowe. na górze masz link do filmu jak wygląda TS. poćwicz szybkość, brzuszki a jak masz możlwiość to idz na salę, ustaw tor i dygaj

w piwnicy złap wszystkie szczury, jak już wsio wyłapiesz to cie przyjmą i będziesz mogła przyjść połapać u mnie :)

SwS (---.xdsl.centertel.pl)
To ja Ci powiem inaczej znam dużo osób co kiedyś wykrzykiwali hasła na policje za małolata a teraz szkolą się na policjantów więc nie pisz że HWDP jest ideą ludzi ulicy bo może było ale kiedyś

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

CHWDp !! haha a co to znaczy ??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org