Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bokserki... jajka... czy powiedzieć mu prawdę? |
Post na forum Cyt: "namówiłam chłopaka żeby kupił taki piękny abażur, po kolacji z winem postanowił go zawiesić, postawił krzesło na nim mały taboret i wziął się do roboty Stoję taka szczęśliwa, obserwuję jak mój orzeł pod sufitem majstruje (a on był, nie wiem po co w szerokie bokserki ubrany), przenoszę wzrok niżej, i co ja widzę z tych sympatycznych bokserek wypadło mu jedno jajeczko, no i ja taka rozczulona tym widokiem biorę i tak lekko pstryknęłam paluszkami po tym jajeczku. Mój tygrys w tej sekundzie jak poleciał w dół z tej estakady wraz z abażurem, który rozbił się całkowicie na małe kawałki, wstaje szybko i z ostatkami abażuru w rękach podskakuje do mnie...myślałam, że zabije mnie, a on mówi - Ku__wa, ale mnie prądem pie****neło, aż do jąj doszło, dobrze, że nie na śmierć! I teraz mój dylemat powiedzieć mu prawdę czy nie bo jeszcze nigdy go nie oszukałam" Nie wiem jak Wam, ale mi się historia podobała. Ot tak na radosny początek dnia ;-) Źródło: Bokserki, jajka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bokserki... jajka... czy powiedzieć mu prawdę? |
BOSKI KAWAL - nie moge zasnac (tak sie smieje ) !!!!!!!!!!!!! mario
|
|
ja pierdole!!! Rece mi powyginalo;)
|
|
lux
|
|
dobre dobre ale ten twój tygrysek mało rozgarnięty hehehehe dobry żart Ze mną to jak z dzieckiem za rękę i do baru... :-)
|
|
buhaha:P zapraszam ze ściereczką:) normalnie monitor oplułem:P
|
|
Dobre;) ...a co na to policja?
|
|
hahahha dobre:) konam:D kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
spadłem z krzesła -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
niesamowitego masz tygryska:):) nie wiem czy śmiac sie czy płakac moim zdaniem prawde i tylko prawde powinnas mu powiedziec hehehe pozdrawiam
|
|
dobreeeeeeee ;DDD
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |