wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ginekolog?

Hej dziewczyny znowu poruszam ten temat ale opinie sie wciaz zmieniaja wiec mam pytanie prosze o opinie lomzynskich ginekologow poniewaz jestem z poza lomzy i nie mam pojecia gdzi i jakiego szukac, z gory dzieki za podpowiedzi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ginekolog?

Dr Leszek Poppe.Prowadził mi ciążę i jestem zadowolona.Przyjmuje prywatnie na Ks.anny

na Żeromskiego jest jeden prywatny,(facet) ten sam przyjmuje też w NFZ na polowej,koło ul.Moniuszki chyba na Wyszyńskiego też NFZ przyjmuje facet i kobieta i chyba na Wesołej prywatnie (kobieta).

kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką

A moja żona chodzi do Pijagina i jest bardzo zadowolona, nasza opinia na jego temat jest niezmiennie zadowalająca, sporo naszych znajomych chodzi właśnie do niego. Wszystkie są zadowolone.

ja proponowała bym dr. Załęską. jest bardzo sympatyczna i można się u niej rozluźnić i dowiedzieć konkretów.Polecam.

ooooo mój wcześniejszy post zniknął :))

czyżby admin był wielbicielem pana Poppe? :)

polecam link:

http://www.znanylekarz.pl/lekarz-23548-leszek-poppe-ginekolog-lomza.php

Ja polecam dr.Podeszwik-Malinowską przyjmuje na Wyszyńskiego i na Makowej.Fajna bardzo miła i sympatyczna kobieta która zna się za rzeczy.

ja polecam Pijagina swietny lekarz prowadzil ciaze i polecam go kazdej naprawde warto

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org