wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rozpoczęcie sezonu motocyklowego

Wszystkie skutery zapraszam na parking lidla o godz. 9.00
Z parkingu wyruszymy na rozpoczęcie sezonu motocyklowego.
Wszystkich chętnych proszę o pisanie na dole.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rozpoczęcie sezonu motocyklowego

zapraszasz same skutery? czy ich posiadaczy razem ze swoim sprzętem?

Posiadaczy ze sprzętem sorry że trochę głupio sformułowałem ale trochę się śpieszyłem a przyjedziesz :D

a o 10.00 pozniej na starym rynku?

no a podaj doklada date bo ja widzialem ulotke max bike ale niespojrzalem to ma byc 25 tak ?

cS ;d

skrentek piszesz tu o rozpoczęciu sezonu kosiarkowego, bo tego motorem nawet nie można nazwac, dalej czekam na info o rozpoczęciu sezonu motocyklowego

a wiec ja napisze :)

Rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego - Łomża dn. 25.04.2009

Plany

10.00 - 12.00 - Stary Rynek Zbiórka
12.00 - Parada Ulicami Miasta
12.30 - Przejazd Do Olszyn - 14 km od Łomży
13.00 - Poświecenie Motocykli

Impreza na wolnym powietrzu,
Muzyka na żywo - gra zespół Polityka,
Konkursy z nagrodami oraz inne atrakcje,
WIELKIE GRILLOWANIE !!!

Zapraszamy wszystkie motocykle, skutery...
... oczywiście z Włascicielami.

Informacje - 086 218-41-35, 791-719-252
Wejściówki dostępne w MaxBike
Al.Legionów 37. Łomża

www.maxbike.pl

Zapraszamy :)

.. To główne informacje z plakatu :)

cS ;d

ja tu widze rozbieznosc ... sezon motocyklowy a tu wyjezdza z kosiarka...to gowno nawet w 1% nie jest motocyklem... z fabryki na hute!!

Jaki ŻAL ........ No to wszystkie dzieci (posiadacze) Keeway ziipp-ów i reszty szajsu będą mogły się wkońcu wyszaleć, tylko uważajcie żebyście nie zajechali drogi i nie wymuszyli pierwszeństwa prawdziwym motocyklistom i innym uczestnikom ruchu drogowego.

A dzieci tylko nie próbujcie na kosiarkach back flipa robić , albo wheel bo to tylko da sie na prawdziwym motorze zrobić.

; )

Ja to już nawet nic nie chce mówić...

Support Your Local Football Team.

Zapraszamy wszystkie motocykle, skutery...
... oczywiście z Włascicielami.

Czytać najpierw trzeba umieć rozpoczęcie jest dla wszystkich jednośladów temat nie dotyczy komentowania tylko zgłoszenia że przed zlotem na parkingu lidla zbieramy się skuterami.

Bez komentarza.

@Moderator
musisz baranie innych obrazac?
Zastanawiam sie czy ty w ogole masz pojecie o co w tej zabawie chodzi
myslisz ze rozpoczecie sezonu to jazda na kółu,palenie gumy itd
niedouczony gowniarz

...a co na to policja?

Rozpoczęcie odbywa się 25 Kwietnia o 10 zbiórka się zaczyna. Ale jeśli ktoś jedzie sam, a nie chce sam jechać może zabrać się z nami. Lepszy widok wizualny będzie jak wjeżdża kilka naście motorów niż jeden. ;P A więc zapraszam. I nie chodzi tu o to, że skuter to gówno. Nie jeden z was, jak był młody, miał tyle lat co my, na pewno marzył o takiej ,,KOSIARCE". Więc teraz nie obgadujcie nas że ci na ,,Kosiarach" nic nie umieją bo chłopaka na zakończenie sezonu pokazali że jeżdżą na gumie lepiej od nie jednego na ścigaczu. Jak dorośniemy też będziemy tacy jak wy. Śmigać na CBR-ach 1000 i nie tylko. Tak więc proszę o wyrozumiałość ale na innych motorach niż na kosiarkach na razie nie możemy jeździć gdyż nie mamy uprawnień.

Dziękuję za uwagę :D

Wodeczka

O 10 zbiórka na paradę a o 9:00 zbiórka na wspólny wjazd na zbiórkę ;) Będziemy czekać 30 minut aż się wszyscy zbiorą i pojedziemy :D

Wodeczka

wszystkich chętnych proszę o pisanie na specjalny numer gg 7264110

PS Finq przyjedziesz ;)

chetnie.....tylko te kilometry;(

...a co na to policja?

a ile masz ??:P

Autor: wodeczka (---.elomza.pl)
Data: 17-04-09 14:04

"Rozpoczęcie odbywa się 25 Kwietnia o 10 zbiórka się zaczyna. Ale jeśli ktoś jedzie sam, a nie chce sam jechać może zabrać się z nami. Lepszy widok wizualny będzie jak wjeżdża kilka naście motorów niż jeden. ;P A więc zapraszam. I nie chodzi tu o to, że skuter to gówno. Nie jeden z was, jak był młody, miał tyle lat co my, na pewno marzył o takiej ,,KOSIARCE". Więc teraz nie obgadujcie nas że ci na ,,Kosiarach" nic nie umieją bo chłopaka na zakończenie sezonu pokazali że jeżdżą na gumie lepiej od nie jednego na ścigaczu. Jak dorośniemy też będziemy tacy jak wy. Śmigać na CBR-ach 1000 i nie tylko. Tak więc proszę o wyrozumiałość ale na innych motorach niż na kosiarkach na razie nie możemy jeździć gdyż nie mamy uprawnień"

Tylko nie każdy chce słuchać tego dźwięku. Co z tego że nie masz uprawnien jak i tak wsadzacie tam sportowe tłumiki, większe cylindry zdejmujecie bloakdy no powiedz mi jaki w tym sens...

PS. Ja też chce przyjść na rozpoczęcie idę do piwnicy piłe motorową naprawić bo mi kosiarki szkoda. Bo to chyba nie robi różnicy?

@skrentek
1500

...a co na to policja?

D****Z18 to nie musisz tam jechać ciekawe czy w ogóle czymś jeździsz ??
Dzieci które nie mają karty rowerowej D****Z18 nie wtrącają się.

PS. Jak ktoś nie myśli to ma taki pierd..... we łbie.

Morał z tego taki że debile dostają w prezencie internet i rozsiewają debilizm.

Bez komentarza.

Skrentek popisz popisz bo starasz się mi pocisnąć ale jak wyobrażę sobie dzieciaka max 15 lat (oby) który chce tego dokonać to śmiać mi się chce:) Poprawiłeś mi humor na wieczór dziękuje i dobranoc.

PS. A z której strony w tym Twoim sprzęcie trawa wylatuje z prawej czy z lewej? No chyba że masz z pojemnikiem to wtedy szacun jesteś super gość:)

Po pierwsze chcę tam jechać dla dobrej zabawy.
Po drugie nikt cię tam nie zaprasza.
Po trzecie nam jest gorzej od motorów bo samochody bardziej uważają (a skuterek to nie zdąży można mu wyjechać).
Po czwarte trawa to mi z pod koła idzie (przy starcie)
Po piąte może i mam te 15 lat ale bardziej jestem rozwinięty umysłowo niż ty.

Myślę że wystarczy.

"Po czwarte trawa to mi z pod koła idzie (przy starcie)"

ro jest bardzo ciekawe

NO ale nie wiem czemu wy tak na ans ,,polujecie". Sportowe tłumiki nie tylko w skuterach są montowane. Zakładają je w samochodach, Ścigaczach i my jesteśmy najbardziej narażeni na to, że ktoś nas potrąci lub przejedzie. Nie wiem czemu, ale każdy uznaje że jak skuterek to nie da rady wyjechać. I tu się mylicie! To prawda że nie pojedziemy tych 200 km/h ale do 100 dochodzimy bez tuningu!. A blokady się zdejmuje dlatego żeby nie utrudniać ruchu drogowego bo na pewno byś się wkurzył gdyby ktoś przed tobą jechał 40 km/h. Skutery GIT i RULEZ a innym Paszoł won!!

Takie moje zdanie :P

Wodeczka

D...18, mowisz ze to sie nie nadaje, a czyjegos maluszka bondz corsa 1.1l przy innym sprzencie (dla ciebie motor musi miec jak widac litr) to takie samo guwno w poruwnaniu z innymi samochodami.

zdejmowanie blokad jest jak najbardziej ok, z prostego powodu. bo powiedz kto stwarza wieksze zagrozenie na drogach (gluwnie poza miastem): skuterek ktury ciongnie sie 50km/h czy razem z innymi pojazdami 80/90 km/h?

mam sporo lat, ruwniez czasem jezdze skterkiem, i wole to niz jazda samohodem. czasem morzna mnie w lomzy znalezc, np dzis ;P

jedyny prawdziwy jasio :}

A bezpieczniejszy jest dorosły człowiek w Corsie czy małolat na skuterze? Wszystkie moje docinki zmierzają właśnie do tego! Droga nie jest dla gówniarzy bo oni po prostu nie umieją jeździć. Jesteś dorosły to rozumiem bo jeździsz zapewne spokojnie i jazda tym skuterkiem ma dla Ciebie jakiś konkretny cel. A nie szpan i głupoty. Na wiosce też lubię stare "komarynki" wyciągnąć i pośmigać:)

akurat niekoniecznie pierwwszy albo drugi. obaj moga takie same problemy stwozyc. ale wole widziec doroslego, ja bym swemu dziecku 13letniemu nigdy bym nie dal tym kierowac, jakos nie mam zaufania do dzieci. a skuter, bo nie musze stac rano w 7 kilometrowym korku stac na al. jerozolimskich ;) wole miec 10 minut do pracy niz godzine ;)

Dam komentarz tego co tu przeczytałem:
Po 1 według mnie bezpiecznieszy jest małolat na skuterze niż dorosły który będzie chciał pokazać w mieście że wyprzedzi 49ccm.
Po 2 jak leci ścig to nikt nie powie otwarcie właścicielowi, że jest zagłośny tylko czepia się młodzieży która tuninguje 49ccm.
Po 3 znam przypadek że właściciel wjeżdzając swoim choperem na posiadłość w nocy daję gazu do odcięcia, a dzwoni na policję widząc skuter na kole.
Po 4 większość właścicieli aut widząc moto na światłach podjeżdza gazuje i chce się ścigać, choć i tak nie mają większych szans(no chyba że 200KM pod maską).
Po 5 większość wypadków z udziałem motocykli w mieście powodują kierowcy aut zajeżdżając drogę.
Po 6 większość chciała mieć "komara" lub "motorynkę" w czasach młodości
Po 7 inaczej byście mówili gdybyście mieli motocykle.
Po 8 49ccm Rulez!
Po 9 skuter bez blokad jest bezpieczniejszy ponieważ nie wyprzedzacie go jak rower zajeżdżając mu drogi.
Po 10 w Łomży jest sporo kierowców którzy muszą wyprzedzić tak jak mnie wczoraj prawą stroną na legionów(skrzyżowanie Legionów i Piłsudskiego) chociaż i tak nic to nie dało kierowcy.
Po 11 nie stoję w korkach, gdyż ostatnio jest ich coraz więcej (Przejechanie Legionów autem=30min, moto=10min)
Po 12 jak coś mam 16 lat.

Komentujecie!

No i samsing5 ma w zupełności racje przyjedziesz pod lidla??

E tam i tak będzie więcej kosiarek niż prawdziwych motocykli... Nie ma sensu wchodzić z Wami w zbędną polemikę. Inaczej myślicie:)

po 5 większość motorów podjeżdza pod auto z 100 na 3 biegu bo na 4 nie da sie kisić z 60tką i zdziwienie 0_0 rozumiem to, ale pamiętajcie, że fakt że dobrą CBRę można kupić za 300 Euro nie robi z was elity na drogach...

ulice są dla samochodów!!!! ;-) nie dla kosiarek i wiertarek

Otóż to ulice są dla samochodów:)

a chodniki dla pieszych

Dobrze że wspomniałeś Jasiek o chodnikach bo po tych też na skuterach jeżdżą... Do póty będe przeciw kosiarom do póki dzieci nie nauczą się na nich jeździć:)

Człowieku gdzie ty żyjesz policja jak tylko zobaczysz to jest wszędzie a ty mówisz że skuterami jeżdżą po chodnikach (grozi kara w postaci mandatu)
Gadasz na nas a sam nie znasz przepisów ruchu drogowego ojciec ci prawko załatwiał??
W tym jest problem że jeden z drugim dostał neta i chce po wkurzać innych niech rodzice opłacą wam internet bo zabiorą wam okno na świat.

A oto mój słynny morał: Powinni zabronić dzieciom neo pisać na forach.

Witam a jak ja Np. mam 125cm a nie mam jeszcze uprawnien a chce bardzo jechac na zlot.... jakie jest prawdopodobienstwo ze jestem narazony ze miski moga mnie zlapac????

wiesz co mnie boli??że w głowach sie Pi**doli zakłócony pokój ludziom Dobrej woli!! (PFK)

Jak 50 na 50 bo albo cię złapią albo nie ale może cię nie złapią ;P

szkoda benzyny

Hanes - tak na marginesie---- kupię od Ciebie każda CBR-kę na chodzie za te 300Euro o których piszesz... pozdrawiam

No i oczywiście widzimy sie wszyscy w sobotę na Starym Rynku
Z tego co już wiem to pobijemy rekord!!!!!!!!
Jeszcze nigdy tyle sprzętów do Łomży nie zjechało

a ja zapraszam na rozpoczecie sezonu 25 kwietnia na lotnisku na Bemowie, ot taki malutki zjazd ;)

Ile kosztuje wejściówka i co jest wliczone w cenę?

no wlasnie? ile kosztuje wejsciowka? i co to jest ta wejsciowka- do czego ona służy- co jest w nia wliczone?

??????????

jesli chodzi o bemowo - 20zl, ponizej 14rz 10,

Jeśli chodzi o Łomżę to wjeściówka 30 zł i tam masz jedzonko, picie, dobrą zabawę no i coś tam jeszcze ;)

A to do wszystkich jeżdżących na skuterach i motorowerach:

25 Kwietnia 9:00 - 9:30 Parking LIDL MASZ BYC Z SWOJĄ EKIPĄ!!

Wodeczka

szkoda rze mnie nie bendzie, hetnie bym sie wybral...

jaka trasa pszejazdu w lomzy?

do Max-bike

wiem że te motory są warte wiele więcej napisałem to w tym kontekście że wiele osób jeździ trupami po naszych ulicach czując się nie wiem jak to nawet nazwać "streetfighterami" hehe siedze z żoną na Starym Rynku jedzie pajać czwarty raz pod rząd wokoło i jebie do odcięcia na 1 biegu i rozgląda się czy ludzie patrzą - tak patrzą bo se myślą co to kur*a?? komuś na staraku piec kaflowy wyjebało?? czy w ratuszu ktoś granat odpalił...

znam kilka osób które jazdę na motorze traktują jako pasję i sam wiem że to ********* sprawa chociaż sam nie wsiądę bo wiem że się nie nadaję :), tak samo jest z kozakami w trupach na 4 kołach z laminatem siatexem i "mugenem" z tyłu hehe ale o tym można bez końca....

jak by nie było zawsze ustępuje drogi 2 kółkom o ile zdąże je zauważyć ;)

pozdro

zdjecia:

http://www.flickr.com:80/photos/37773780@N06/

Hanes--- odbudowałem swoje zaufanie do Ciebie heheh;-)
Pozdrawiam serdecznie

Faktycznie skrentek na zdjeciu zrobionym podczas otwarcia sezonu, gdzie chłopaczek na niebiesko zółtym skuterku pisze sms potwierdza w zupełności Twoje słowa na temat dojrzałości tejże grupy motoryzacyjnej..
Ale w razie wypadku oczywiście on miał oczy naokoło głowy i był cały czas czujny..i są niestety conajmniej dziesiątki podobnych sytuacji..
http://www.4lomza.pl/fotogaleria.php?id=57911

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org