Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
praca w niemczech |
Jest tu ktos na forum kto moglby pokierowac mnie/pomoc zalatwic prace w niemczech najlepiej na pierczarki lub szparagi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: praca w niemczech |
hehe ;-))) to i ja poproszę ;-DDDD też bym sie przejechał;-D
|
|
Zabieram się z wami ;]
|
|
to kieruj się jakieś 650 km na zachód Polski,tam powinnaś znaleźć.szukaj nisko,najlepiej na czworaka.
|
|
niestety madzius nie jest tak latwo z praca w niemczech, z reszta wszedzie za granica, przydadza sie dobre znajomosci, ja pracowalem w wakacje w niemczech w branzy elektrycznej, bez dobrych kontaktow ani rusz... a zalatwianie przez urzad pracy jest tez bez sensu bo Cie oskubia jak kure na rosol. Wniosek jest taki ze trzeba byc ostroznym i to bardzo przy podejmowaniu pracy a w szczegolnosci za granica... git
|
|
Szczerze to za pozno juz na takie szukanie teraz moglas sie wczesniej rozgladac za taka praco... bo takie wyjazdy sa 2 miesiace przed juz jest grupa stworzona grupa ktora tam jedzie mozesz poszukac najlepiej na necie lub w lomzy w urzedzie. Ale na poczatek wakacji watpie ze znajdziesz.
|
|
bylam dzis w ohp, jeszcze nie ma ofert na wakacje
|
|
www.ottopraca.pl polecam najblizszy oddzial maja w bialymstoku- znajomi jezdzili bez zadnych znajomosci i nie za takie psie pieniadze. powodzenia zycze bigi2004
|
|
dziekuje bardzo
|
|
Troche puzno sie zdecydowalas jeszcze miesiac wczesniej moglem cos zalatwic.Jak znajde numer do osoby ktora mi zalatwila zadzwonie i spytam sie moze jeszcze potrzebuja kogos.Wczesniej potrzebowali kilka osob.
|
|
byla bym wdzieczna
|
|
To jest telefon na pieczarki niem kom. (+49) 0-17626050501 ta pani ma na imie Aneta,
|
|
dzieki:)
|
|
czy jest ktoś z łomży kto załatwiłby pracę w niemczech? mogą być truskawki, borówki itp. ktoś ma jakiś kontakt?
|
|
kogo moje pjenkne oczy widzom !
|
|
|
A pytałem jakiś czas temu, kto chce jechać w wakacje do Niemiec do pracy, mogłem załatwić fajną robotę w zajebistej atmosferze i z eleganckimi warunkami mieszkalnymi, zgłaszało się kilka osób, ale głównie było tak: No ja nie wiem jeszcze nie mam pewności ale jak coś to mnie zapisz może pojadę, zapisywałbym tak każdego "może" to sam sobie narobiłbym lipy. Trzeba było korzystać!
|
|
Zenit bo większość nie potrafi zaryzykować.Boją się.I tak zostaną do końca życia w Łomży. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
takie sa skutki jak sie uczyc nie chcialo :] do burdelu!!!!!!!!!!!!!!! ŻyCiE jEsT jAk PaPiEr, SzArE dŁuGiE i DoDuPy
|
|
Zenit a jakie miałeś wymagania i jakie stanowiska/stanowiska oferowałeś? I jeśli można wiedzieć jak wyglądało ogłoszenie? Pozdrawiam.
|
|
kto nie ryzykuje ten nie ma
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |