Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Atom / Amensii Maxx |
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090319/REG20/225418281
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Atom / Amensii Maxx |
WoW!!
|
|
No i już wiadomo, że 2 maja zawita Angelo Mike http://www.myspace.com/angelomikemusic Czyżby hasło "Open air" sugerowało, że zapowiada się większa impreza pod gołym niebem?
|
|
Super !!! wreszcie będzie gdzie wyjść w weekend !
|
|
Będzie zajęcie dla policji i Pogotowia
|
|
gwiazda sceny hip-hop'olowej Liber na otwarcie klubu już widzę tłumy heheh(żal) "a następnie sobowtór Dody, czyli impreza pod hasłem "Dzaga Show", co to k....wa za kabarety i to ma byc jakiś porzadny klub
|
|
heh mozliwe ze im to nie wypali <brak zainteresowania>
|
|
brawo cudowna propozycja dla lomzynskiej mlodzierzy na 100% idiota nie pomyslal ze w lomzy nowy klub dziala max 7miesiency a potem upada.on upadnie jeszcze szybciej L3
|
|
logic86 no tak ciekawe co by cię zadowoliło pewnie zespół "FASOLKI", i tak pewnie będziesz pierwszy, który kupi bilet lub no cóż nie ma się swoich latek i trzeba Vivę oglądać albo z płytki słuchać - bo ci co pójdą na koncert będą mogli posłuchać na żywo A tak po za tym nie słyszałem, aby jakiś klub z Łomży ściągał takie gwiazdy, a Dżaga show - no cóż - trzeba się z czegoś pośmiać znając mentalność niektórych forumowiczów zaraz posypią się jakieś wymiociny, plwociny do tego trochę jadu i zazdrości.............. itd Nara wszystkim popaprańcom będzie się działo!!!
|
|
A nie mówiłem CPH- pierwsza oznaka zazdrości.......... będzie się działo!!!
|
|
samezmiany pewnie że bym wolał fasolki, biletu pierwszy nie kupie bo nie jestem zainteresowany takimi "atrakcjami" dla gimnazjalistow, jak bys troche pomyślał/a to byś sie zorientowała/a po moim nicku ze mam wiecej lat niz myslisz, vive mam i oglądam dzieki moim sąsiadom do których sie nielegalnie podłaczyłem(pozdrawiam), płyt nie kupuje tylko sciągam piraty z neta(jest taniej) :) Jakie oznaki zazdrosci hehe wes nie zartuj nie rob z siebie pośmiewiska, pisze że impreza takiego typu sie nie przyjmie się w tym miasteczku i takie jest moje zdanie którego nie zmienisz.
|
|
Oj imprezka przyjmie się przyjmie ;)) ''dorastająca'' młodzież z Łomżyńskich szkół wykupi wszystkie bilety , ale mówie wam będzie SHOW .!.
|
|
logic86- ty po prostu jesteś głąb kapuściany . Nigdy nie byłeś na koncercie Libera z grzeszczakową więc nie mów, że się nie przyjmie- - fajna nuta a po za tym robią niezłe show. Napisz na kogo byś się wybrał a nie piszesz bzdety - tak każdy potrafi. Po za tym w klubie mają być Angelo Mike DJ Nakadia Jay Delano!!! będzie się działo!!!
|
|
samezmiany te wyzwiska na mój temat świadczą o twojej głupocie i prostocie unosisz sie z byle powodu, Ty chyba jesteś jakimś udziałowcem w tym teatrzyku ze tak rozkminasz w sumie to ma by klub dla mlodzieży w wieku 15- 18 lat tak więc nie będę się wypowiadał w tym temacie bo mnie on nie dotyczy, narazie
|
|
LoGIC ZGDOZĘ SIĘ Z TOBĄ LIBER I GRZECZAK MAJĄ SUPER PIOSENKI .bO WPADAJĄ W UCHO . lOGIC A MOŻE CIE ZADOWOLI DJ TJESTO TO DOSTANIESZ PODNIĘTY ŻE OOOO a LEPSZA GWIAZDA TA NIŻ ŻADNA INNA
|
|
ważne, że coś sie dzieje, jak wam nie pasuje to stworzcie cos swojego i wtedy zobaczycie jak jest. Dobrze, ze ktos chce poprawic wizerunek byłego Atomu i zaprasza takie osoby. BRAWO ! Łomżyniacy potrafią jedynie narzekać, a nie pochwalać, takie życie......
|
|
ahhhaah owianym złą sławą klub Atom ma już tako renome i jest w takim miejscu polorzony ze zanim dojdziesz zasniesz i zanim zastanowisz sie czy pojsc w te odludzie gdzie bedo sami malolaci to .... tam nigdy nie bedzie kulturalnie to rejony owiane zla slawa ehee
|
|
heeee? Ul. Poznanska wcale nie jest owiana zla slawa ;] wedlug mnie, ATOM byl wspanialym klubem i zdania nie zmienie! Wiele osob sie ze mna zgodzi ;) chyba, ze nie beda mieli odwagi powiedziec o tym glosno.. poza tym do F12 - zanim cos powiesz glosniej - zastanow sie pare razy.. "tam nigdy nie bedzie kulturalnie to rejony owiane zla slawa ehee" - a gdzie Ty mieszkasz? Nie wierze w to, co tutaj czytam.. Z tego, co zdazylam sie juz zorientowac, ta cala 'Amnesia' porownywana jest z MILANO :D czytalam juz niektore posty na innych stronach, odnoszace sie do tego tematu i zgadzam sie z niektorymi. Moim zdaniem, to bedzie kicha ;) P.S.- na odludziu, mieszkasz Ty F12 ;] pozdro <peace_of_shit> d(-_-)b
|
|
i w zupelnosci zgadzam sie z logic86 ;] d(-_-)b
|
|
A Wy jak zawsze narzekacie. Nie ma klubu to źle jest klub to jeszcze gorzej. Puki co nie ma co prorokować.. zobaczymy za kilka miesięcy czy sie utrzyma. Wg mnie jest to dobry pomysł. Jeśli właściciel dotrzyma wszystkich obietnic to będzie to strzał w 10.. wiadomo na początku zawsze jest pod górkę. Jeśli o mnie chodzi to klub Amnesia jest fajnym miejscem na spędzenie czasu. Owszem w piątki przypomina Milano ale tylko pod względem muzyki. W żaden inny sposób nie jest podobne do wiejskiej potupaji. Po za tym jest tam zawsze kulturalnie, w razie jakiś problemów ochrona reaguje od razu. Gdy wszystkie miejsca siedzące są zajęte to nie wpuszczają już gości i to jest wielki plus, nikt sie na Ciebie nie pcha i nie ma wielkiego tłoku, że ciężko do łazienki lub baru się dostać. Mi się tam podoba. Pozdrawiam Latika
|
|
prosze tylko nie laczyc libera ze scena hip hopowa bo mnie smiech ogarnia to jest muzyka pop i to na nienajlepszym poziomie, ta Grzeszczak ma nawet fajny glos i czasem fajnei ryknie :] Who's Your daddy?!!!
|
|
A Stasiek Wiszowaty tez bedzie dawal koncerty!!!:)))))
|
|
To bedzie mieszanka 'You can dance' z 'Kuba Wojewodzkim' ;D - a cos czuje, ze te cale DODA SHOW zwyciezy wszystko! Skoro juz mierzymy tak wysokie progi, to powinni zaprosic kononowicza, bo tez dobre bity zapuszcza ;D jak sie bawic, to sie bawic! ;D <haha> dla mnie, to porazka ;) co bedzie, to sie okaze.. najbardziej denerwuje mnie to, w jaki sposob mowia o poprzednim klubie - Atomie i ulicy, na jakiej to wszystko sie dzieje ;/ niektorzy zupelnie nie wiedza, co pisza ;] d(-_-)b
|
|
do Latika - mi nie chodzi o Amnesie, ktora juz jest w Lomzy, ale o ta, ktora bedzie :) nie wiem nawet, gdzie miesci sie tamten klub. Takze spoko ;] d(-_-)b
|
|
Atom był klubem dobrym bo przynajmniej nie było tam żadnych pajaców Liberów itp to ze chodzilo duzo małolatów to tylko i wyłacznie wina włascicieli bo to do nich nalezy legitymacja :) muzyka i sprzęt w atomie był na najwyzszym poziomie co do Amnesii Maxx 1.Angello Mike ********* sprawa na duzy plus ! 2.Liber i Jakies Dody ? Powiedzcie na ch*j to komu ? Na to chętnie by przyszły piszczące małolatki ale jak własciciele sie zarzekają zapewne raczej tam nie wejdą :) To ma byc klub czy kabaret ? Wedłog mnie jesli ktos czyta to z tego grona włascicieli proponowałbym zmienic repertuar przynajmniej na sam początek Ja bardzo chętnie bym przyszedł - mam sentyment do ATOMu ale się mocno zastanowie bo nie wiem czy mam ochote słuchac pedałów Łomża leży na Mazowszu !
|
|
w zupelnosci zgadzam sie z HokusPokus :) ta nazwa tez mi sie nie podoba. Dziwnie to wszystko zostalo przedstawione. Sentyment do ATOMU pozostanie.. Wiele osob zaluje, ze klub musial zostac zamkniety. Coz.. zycie.. Czas pokaze, co z tego bedzie :) d(-_-)b
|
|
ja na atomie sie wychowałem i co by nie mówić o nim to można tam było zajebiście sie pobawić kiedyś było inaczej póżniej zaczęła być lipa mało ludzi , małolaty dymy, z drugiej strony ja miałem troche rozumu i byłem z dala od tego całego barłogu:P chętnie się tam przejde choćby z sentymentu
|
|
do wszystkich forumowiczów: więc tak: 12 kwietnia powstaje w Łomży nowy club - Amnesia Maxx- jeśli chodzi o nazwę to dziwne żebyśmy zostawili taką samą skoro właścicielem jest ktoś inny, a po za tym chcemy stworzyć coś naprawdę innego na całkowicie innym poziomie. Jeśli chodzi o dobór gwiazd: - Z gustami i guścikami się nie polemizuje jednemu będzie się podobać drugiemu nie - nie ma nawet co dalej rozwijać tematu jeśli chodzi o wiek gości Clubu - Club jest skierowany dla gości w wieku 18+ (musisz mieć ukończone 18 lat) . Niestety jeśli wyglądacie młodo musicie mieć przy sobie dowód osobisty. Pamiętajcie również ważną zasadę NO DRES NO STRESS – czyli osoby w dresach, bluzach z kapturami nie będą mogły wejść na teren Clubu. i dalej - nie zapomnieliśmy również o naszych młodszych gościach. Dla nich przygotowaliśmy Clubową dyskotekę o wdzięcznej nazwie “MAŁOLAT PARTY” w każdy czwartek między godz. 18.00 a 22.00. W tym dniu na głównym barze nie będzie można zakupić żadnego alkoholu. Dla osób pełnoletnich będzie otwarty bar na VIP STREFIE. Każda osoba, która będzie chciała wejść na VIP STREFĘ będzie musiała okazać dowód dla SELEKCJONERA – osobom niepełnoletnim nie będzie można tam wejść Będziemy jednymi z najlepiej wyposażonych Clubów w województwie (nie tylko naszym) jeśli chodzi o sprzęt nagłośnieniowy oraz oświetleniowy. Aby zapewnić maxxymalne bezpieczeństwo dla gości Club będzie wyposażony w kilkadziesiąt kamer (na zewnątrz oraz wewnątrz) Tak na marginesie pomysł z Kononowiczem nie jest taki zły - warte przemyślenia z naszej strony A tak na poważnie jeśli chodzi o gwiazdy: proponuję założyć temat "JAKĄ GWIAZDĘ ŚCIĄGNĄĆ DO "AMNESII MAXX" lub coś w tym stylu. niestety, żyjemy w Łomży do której nie wszystkie "gwiazdki" chcą przyjechać więc uszanujcie to, że staramy cokolwiek zrobić w tym mieście pozdrawiam i życzę maxxymalnej zabawy w dniu otwarcia Clubu AMNESIA MAXX TEAM
|
|
Widać że właściciel pręży się i robi reklamę tu na forum same uchy i achy a jak będzie to zobaczymy to samo było w przypadku amnesi na sienkiewicza miały być gwiazdy koncerty a jak jest to każdy wie niemiła obsługa i ochrona no jedyną gwiazdą która tam występowała był Stanisław Wiszowaty:)))) no ale czas pokaże tak jak w przypadku pierwszej amnesi z dużej chmury mały deszcz.
|
|
Po pierwsze - żadne uchy i achy Po drugie- wszyscy artyści są już zabookowani i są podpisane umowy - dla tych co nie znają się w temacie artystów bookuje się co najmniej z trzymiesięcznym wyprzedzeniem Po czwarte- pewnie dużo słyszałeś plotek(janusz kos) i je teraz powielasz zapraszam do nas to się przekonasz jeśli chodzi o ochronę i obsługę Po piąte- wiemy, że konkurencja się nas obawia no ale cóż taki biznes Po szóste - tak jak napisaliśmy poprzednio nie urodził się taki co każdemu by dogodził pozdrawiamy Amnesia, Amnesia Maxx Team
|
|
baaaardzo jestem ciekawa, co z tego bedzie.. ;) d(-_-)b
|
|
witam. z tego co zauważyłam otwarcie będzie w święta wielkanocne. to można było przewidzieć. tylko mam kilka pytań: a) po ile bilety? b) ten liber to będzie śpiewał całą noc czy przewidziani są również inni 'artyści'? c) dlaczego organizatorzy nie robią dwudniowej imprezy? jak to bywa jest w święta wszędzie. d) czy sala na dole również została wykorzystana? e) czy za łazienkę trzeba będzie płacić? (hehe) i najważniejsze f) z jaką częstotliwością będą organizowane imprezy z muzyką prawdziwie klubową? w zasadzie i tak nie wybieram się tam na owe otwarcie ale obiecuję, że z racji takiej iż mam do tego miejsca wielki sentyment kiedyś zajrzę wybadać sytuację ;] no chyba że ten klub prędzej splajtuje, co jest bardzo możliwe w mieście naszym kochanym :) pozdrawiam! We are such stuff as dreams are made on.
|
|
Motylek02 - trafilas z samo sedno ;D bardzo mi sie to podoba. Ciekawa jestem, co na to Team Amnesii Maxx ?! a ja mam jeszcze jedno pytanie od siebie, co z balkonem na gorze? d(-_-)b
|
|
Hehe no ładnie ... Jeszcze klub nie otworzony ,a część ludzi już spekuluje.Jacyś jasnowidze :P Nie trzęście portkami. Ja na pewno odwiedze. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Hehe no ładnie ... Jeszcze klub nie otworzony ,a część ludzi już spekuluje.Jacyś jasnowidze :P Nie trzęście portkami. Ja na pewno odwiedze. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
No cóż pożyjemy.... zobaczymy.... Jaka Łomża jest każdy widzi.... nic się nie dzieje w tym mieście. Jak sobie poczytać kilka tematów niżej, to każdy praktycznie narzeka na to, że w Łomży nudy, że to dziura i brakuje porządnych klubów w tym mieście - TAK - taki argument się przewijał co chwilę. W sumie to się nie dziwie, że nie ma jak każdy rzuca zaklęcia i uroki:"nie uda się! Zamkną za miesiąc!". Ludzie! Jak będziemy tak krakać to naprawdę nam tu wszystko upadnie! ;-P Bardzo chłodno patrzyłem na to co się działo ze starym Atomem, bo zwyczajnie myślałem, że właściciel robił "rebranding" jak to miało miejsce w "Alibi"(a wcześniej się to nazywało: Metro, Piwnica, i Bóg wie ile nazw jeszcze miało). Jak dowiedziałem się kto tam ma grać to pierwsze na myśl mi przyszło: "znam tylko Libera i Angelo Mike'a"... I tylko dlatego, że lubię Amnesie(tak to jest REKLAMA, bo uważam jest to jedno z niewielu miejsc, gdzie mogę zabrać dziewczynę na obiad i nie uważać, żeby jakiś menel mnie browarem nie oblał) to pokusiłem się sprawdzić kto to są te osoby co tam grają... na stronie nie znalazłem takich informacji(w budowie czy coś....????), a odtwarzacz z muzyką nie działa jak powinien, więc..... Liber i Sylwia Grzeszczuk - http://verbenka.wrzuta.pl/audio/u4pnIQ66wN/sylwia_grzeszczak_i_liber_-_mijamy_sie Tu jeszcze nie bardzo wiedziałem co to za kobitka śpiewa ze znanym mi Liberem.... Po tej nucie mi się rozjaśniło http://ania1701.wrzuta.pl/audio/fCEEgU8KUY/sylwia_grzeszczak_liber_-_co_z_nami_bedzie Sprawdzamy dalej: Dj Nakadia - nie znam i nie wiem kto to jest, ale..... http://dj.powerplay.pl/?dj=nakadia http://www.myspace.com/nakadia Dopiero jak zobaczyłem fotki, to coś mi się kojarzy, że byłem na jej imprezie w klubie w Krakowie.... Impreza była całkiem niezła, ale nie pamiętam, czy to na 100% była ona. Jedziemy dalej - Jay Delano.... obiło mi się o uszy gdzieś to nazwisko..... że w tańcu z gwiazdami, czy w gwiazdy tańczą na lodzie będzie, ale nic więcej Pierwsza nutka z wrzuty rozjaśniła: http://ilovehiphop.wrzuta.pl/audio/vTcqqKHCtp/jay_delano_-_here_comes_the_sun Kawałek z radia znany, więc już dalej nie sprawdzam.... Dalej jest Angelo Mike to go nie musiałem sprawdzać, bo znam bardzo dobrze chociażby na Mayday grał. Kolejna "ikonka" na Waszym www to Dżaga SHOW ???? Pomyślałem, że Doda ma być ;-) Po googlowaniu udało mi się znaleźć tylko info, że była w "Mam talent" i u Wojewódzkiego, no i że występy ma po Polsce.... Ona... On.... Ono.... kimkolwiek jest ;-) Murzyńską robotę wykonałem za Was ;-) Byście postawili piwo, albo wejściówkę na Libera dali ;-) Właśnie... dołączam się do pytania - ile kasy za wejściówkę na Libera i Mika Angelo? U "konkurencji" zasłyszałem jakieś legendy, że coś ok 50zł ?!
|
|
Aha... Jeszcze jedno... Na stronie było też takie info, że będzie grał "Mickey Soph aka Dj Sopran"(jak dobrze napisałem....) i jeszcze ktoś, kogo nie zapamiętałem. Znaczy to, że ich nie będzie, czy chwilowo info się nie pojawiło bo strona w budowie... ????
|
|
No No No wreszcie jakieś pozytywy....... Nie ma sprawy kxnn piwko masz i wejściówka też się znajdzie nawet dwuosobowa na Vip strefę podaj swoje namiary (imię i nazwisko, nr tel, na club@amnesiamaxx.pl) a tak po za tym: - oczywiście gramy dwa dni 12 i 13.04 - za łazienkę oczywiście nie będzie trzeba płacić - sala na dole jak najbardziej zostanie wykorzystana -będzie to chiliautowa strefa bardziej do posiedzenia niż do bawienia się - całą imprezę będzie prowadził Dj Soprano a Liber & Grzeszczak dadzą normalny w świecie koncert na przygotowanej wcześniej scenie - motylek 02 nie wiem za co uważasz muzykę Clubową ale taką będziesz miała podczas występu Dj Nakadi i Angelo Mika - jeśli chodzi o cenę biletów no cóż wszystkiego dowiecie się 25.03 pozdrawiamy Amnesia Maxx Team
|
|
re. Amnezia Maxx Myślę, że Zbyszek z Jeziorka jakoś sobie poradzi, bo innej konkurencji to w Łomży nie ma, no chyba, że liczycie na klienta z np. Białegostoku, W-wy, to tu wam przyznam rację, że napewno się was obawiają. cyt. "pewnie dużo słyszałeś plotek(janusz kos) i je teraz powielasz zapraszam do nas to się przekonasz jeśli chodzi o ochronę i obsługę" - nie wiem straszysz czy jakiś pokaz Panowie zademonstrują i zapraszasz. Ja osobiście uważam, że to będzie prawdziwa mega wypasiona imprezownia, bo inaczej przecież być nie może, gdy nad wszystkim czuwa Pan ze zdjęcia. Jak powstawała Amnesia to cała konkurencja drżała ze strachu, Teraz powstaje Amnesja Maxx i też wszyscy drżą, rozmawiałam z handlarką jajek z Manhatanu i ona jest poprostu sparaliżowana ze strachu. - Co to Pani będzie, pójdziem wsie na bruk... - tak do mnie zagadała, Ja robię z mężem w branży budowlanej i też się was boję, bo ponoć na Łąkowej powstaje Amnezja FULL, a stary miewa ciągoty. Ale na szczęście wszystko już jest oprócz tzw. Pań lekkich obyczajów. Zapomnieli zabukować. p.s. Jedźcie uspokoić "bettera" z kebabowni bo ze strachu zasra się biedak i nie będzie gdzie pożądnie zjeść. Pa
|
|
cyt. "pewnie dużo słyszałeś plotek(janusz kos) i je teraz powielasz zapraszam do nas to się przekonasz jeśli chodzi o ochronę i obsługę" - nie wiem straszysz czy jakiś pokaz Panowie zademonstrują i zapraszasz. koleżanko (a może kolego) pokaż nam w którym miejscu w powyższym zdaniu niby straszymy ??? ciekawe...... Amnesia Maxx Team
|
|
hmm.. figlarka zdaje się, że źle zrozumiała ale komentarz generalnie dobry. uśmiałam się. muzyka klubowa to dla mnie przede wszystkim różne odmiany house, progressive, minimal, electro, i nie pytałam kto będzie tylko z jaką częstotliwością będzie impreza z w/w rodzajem muzyki do posłuchania itp. We are such stuff as dreams are made on.
|
|
już odpowiadamy: jak najbardziej będziemy organizować tematyczne imprezy tj. - CLUB NIGHT - czyli muzyka, która wpadnie w ucho dla Motylek02 - R'N'B NIGHT - sama nazwa mówi za siebie plus mała domieszka POP-u - ROCK NAIGHT - jak wyżej - OLD TIME NIGHT - muzyka lat 70' 80, i 90 Każda z powyższych imprez odbywać się będzie raz w miesiącu w piątek To tyle na sam początek. Mamy nadzieję, że już w niedalekie przyszłości sami będziecie mogli decydować kogo chcecie usłyszeć i zobaczyć w naszym Clubie Pozdrawiam wszystkich przyszłych Maxxymalnych Clubowiczów Amnesia Maxx Team
|
|
MAŁOLAT PARTY - to mnie rozbroiło ;)) no wiadomo nawet na dzieciach trzeba zarobić nie ma bata ,już się boje co to będzie hehe ;)) _______ucha______Ucha_____
|
|
Dla mnie super :) Zapowiada się ciekawie. Na pewno odwiedzę ale nie w święta bo mam już rezerwację w Amnesii. Mam nadzieję, że będzie tak miło, kulturalnie i tak swobodnie jak na Sienkiewicza. Życzę powodzenia. Pozdrawiam. Latika
|
|
Proponuję wrzucić na stronkę, jakąś sondę lub forum i wtedy o tym kto miałby zagrać w nowym clubie bedą decydować jego bywalcy na zasadzie głosowania. Osobiście chętnie przyszedłbym na: Sonic Trip, Poziom X, Lezbend, Karol XVII, Greg Access, Carla Roca, Siasia. O artystach zagranicznych będzie można pomyśleć jak już zobaczymy jak to wszystko się będzie kręciło. Pozdrawiam
|
|
A po co tam w ogóle chodzić? Uszy roztrajać? Nerwy uśmiercać? Młodzi! Ratujcie swe głowy! He He
|
|
amnesia maxx: "Nie ma sprawy kxnn piwko masz i wejściówka też się znajdzie nawet dwuosobowa na Vip strefę podaj swoje namiary (imię i nazwisko, nr tel, na club@amnesiamaxx.pl)" He he :-) Zajebiście, dzięki :-) Zaraz wysyłam namiary :-) Puki co to narazie się tylko domyślam co to ta Vip strefa... ale jak VIP to VIP :D Czyli rozumiem, że to na Libera? No i mam nadzieję, że mnie nikt nie wkręci, bo już zapraszam koleżankę na imprezę ;-)
|
|
Dobra rada. Zamiast zapraszać libera, który jednak nie jest raperem na najwyższym poziomie proponowałbym zapraszać w przyszłości ludzi którzy maja uznanie w całym kraju i graja najlepsze koncerty. Mam tu na myśli np Tede czy Gural lub Peja. Dawno nie było w Łomży przedstawicieli najwyższej ligi rapu (nie licze tu występu ostr i piha'a). Ci ludzie przyciągają tłumy na swoje koncerty i sadzę, że w Łomży przydałby się w końcu jakiś mocny akcent. Zapraszając tych ludzi macie darmową reklamę w postaci plakatów na stronach tych raperów i w serwisach o hip-hopie.
|
|
Najlepsza muzyka jest w ciszy. Ale trzeba miec czyste sumienie. He He
|
|
bardzo dobry pomysl Malolat Party popieram w 100% ciekawi mnie tylko ile wjazd na libera, na pewno nie malo. i jest fajnie
|
|
Amnesia maxx bardzo mnie cieszy ze wypowiadasz sie na forum i potrafisz odpowiadac konkretnie nie to co pan better z tematu który kebab lepszy :) a wiec osobiscie jesli moge cos zasugerowac to jesli chcecie miec zyski i publike to ja wciaz naciskam na to że bardziej powinniscie nastawic się na muzykę klubową niz na Old Time itp To jest Fajne zawsze jakas odmiana ale nie cały czas ! Liber wporządku skoro Ci się podoba ale prostą drogą dedukcji dojdźmy do tego Małolaty nie są wpuszczane do klubu mi to się podoba ! ale to własnie dziewczynki w granicach wieku +14 są słuchaczkami tej muzyki i tego pana z koleii wszyscy starsi raczej mają na to ******** brzydko mówiąc napewno będzie publika bo to otwarcie itp Ktoś wyżej napisał że lepiej raperow z najwyższej półki fakt to prawda wtedy i chętnych bedzie wiecej... a jesli klub wyrobi marke sobie napewno będą chcieli przyjezdzac nasi gwiazdorzy jesli chodzi o muzykę clubową nie trzeba daleko szukac bo w Łomży mamy DJa swiatowej klasy Tomka (Mike Wind) który robi swiatową kariere a inni napewno nie bedą robic problemów bo w Łomży zawsze dobrze się bawili :) Nie przesadzcie z cenami biletów na starcie nie mozecie spłoszyc klijentów Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Na pewno będziem się starać aby jak najwięcej muzyki Clubowej było w Amnesii Maxx. to co napisaliśmy wcześnie (old time tp.) będą się dobywać w jeden piątek miesiąca . Jeśli chodzi o cenę myślimy, że nię będzie źle. Na pewno nie będzie to 50 zł jak pisał Kxxn- kwota będzie o wiele mniejsza. standardowe ceny wejścia będą oscylowaly od 5 do 15 zł (w zależności jaki dzień i czy Pani czy Pan :)) Wiadomo, że ściągnięcie jakielkolwiek gwiazdy wiąże się z dużymi kosztami bookingów (gaża, hotele, przejazdy itp) więc też bilet na takie gwiazdy będzie większy. Myślimy jednak, że cenybiletów będą stały na bardzo przyzwoitym pozimie. pozdrawiamy AMNESIA MAXX TEAM
|
|
Panie za darmo!! i jest fajnie
|
|
madziusmadzius.... jak coś to dostałem wejściówkę dla dwóch osób na Libera ;-)
|
|
madziusmadzius: jak coś... to mam wejściówkę dla dwóch osób i wcale nie widzę tego dużego baneru w Twoim poście ;-)
|
|
ok zgadzam sie;p i jest fajnie
|
|
a ja wam powiem tyle , ta impreza to bedzie, ale rozpierdolona, uwaga leworwer naładowany,,,,,,,
|
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa We are such stuff as dreams are made on.
|
|
madziusmadzius wszpolczuje twojemu mezowi jak ty juz przed slubem latasz na prawi i na lewo za glupia wejsciowke to co bedzie potem???
|
|
wszpolczujesz mi?? hehehe i jest fajnie
|
|
no no no jak usłyszałem o tej amnesii to od razu pomyślałem że za 2 miesiące będzie to samo co vipy 7kier i inne meliny oblęzone przez koksów co cały parkiet napompowani obtoczą w 10 i nikomu nie dadzą przejść ale patrze właściciel ma ciekawe pomysły:)
|
|
co by nie bylo w tej amnesii maxxxxxxxx to i tak lipa ATOM był i sie skonczył skonczylo sie i to miejsce...powodzenia heh
|
|
Wam to się nie dogodzi, nic nie ma to źle, jak coś robią to też niedobrze. Widać, że odzywają się osoby w dresach, które nie będą mogły wejść :D Zamiast narzekać idzcie kupić sobie normalne ubrania lub siedźcie w domu pod pierzyną, nie wychodźcie nigdzie i się nie odzywajcie. Mnie się pomysł podoba. Lepsze to niż Yama w której przejść nie można bo taka zapchana
|
|
No ale tak na logikę, to nikt Wam nie karze tam chodzić! To nie jest przymusowa służba wojskowa. To jest klub, dla ludzi, którzy CHCĄ się rozerwać, powtarzam CHCĄ! Po kiego wała narzekacie, jak tam chodzić nie będziecie? Weźcie się ludzie za robotę, bo z nudów to już palma na główce urosła! A jeżeli już musicie narzekać, to poczekajcie do otwarcia, jak tam będzie i czy będą powody do narzekania, chyba że macie dar jasnowidzenia, to zacznijcie grać w totolotka, na lepsze Wam to wyjdzie niż siedzenie przed kompem i pisanie jak to w tej Amnisii będzie!
|
|
cóż w Łomży bezrobocie duże to ludzie nie mają co robić tylko smarują na forum co im popadnie :D buractwo i prostactwo...
|
|
to jest tak zwana próba wyniszeczenia konkurencji he ............JA napewno pójde i zobaczę jak tam będzie widziałem budynek od srodka i wygląda bardzo ładnie i napewno taki klub sie przyda a konkurencja najwidoczniej sie chyba strasznie boi jak posuwa sie do pisania takich opinni na forum .....................no ale to jest poprostu życie nie ma sie co komu dziwić
|
|
anak w 100 procentach popieram jakieś dresy to piszą hehe a w ich pojęciu rozerwać to nie iść z Kobietą się pobawić tylko z kolegami burakami zastawić wejście do klubu i obić komuś morde bo przyszedł z panną a zakompleksiony dresu nie ma bo go żadna nie chce hehe hehe
|
|
re. anak A kto tu narzeka, każdy pisze swoją opinię. Ja swoja opieram na fakcie, że znam bardzo dobrze Gregorę (poprzedni właściciel Atomu) i to on stwierdził, że tego klubu nie da się w takiej Łomży podnieść. Za jego kadencji Atom przechodził wiele reaktywacji w tym parę razy wiązało się to z poważnymi nakładami i jak on to określił chujnia. Dziś w Polsce duże dyskoteki są wypierane przez kluby z max 200-400 miejscami. Wielkie spędy to już tylko na wiochach. Ale, że Łomża to wiocha także szanse są dla nowej odsłony Atomu. Byłam wczoraj w 54 i yamie i faktycznie jebie gównem. Obsrani są nie na żarty. Ponoć właściciel 7 kier na uspakajających od miesiąca jedzie a ci z rzymianki mają umówione wizyty u psychoanalityka. Wszyscy walą preparat, bo na trzeźwo tego nie zniosą. I to wszystko przez ATOM REAKTYWACJA. ps. baba z targowicy postanowiła zawiesić działalność i wyjeżdża na Śląsk, bo z taką konkurencja sobie nie poradzi...
|
|
Mam tylko nadzieję że w nowym klubie będzie wybór piwa a nie tak jak jest w tej chwili tylko piwo Łomża ja rozumiem że trzeba wspierać browar Łomżyński ale nic na to nie poradzę że tego piwa akurat nie lubię a co do obsługi to jest ok jedzenie też pyszne muzyka jak najbardziej dobra.I może jednak będzie jakiś klub w Łomży do którego człowiek nie będzie się bał iść żeby butelko nie dostać.
|
|
Patrze, ze zdania sa juz podzielone. Obserwuje od jakiegos czasu wszystkie komentarze i.. w sumie sie nie dziwie, ze kazdy mysli zupelnie inaczej. Dla jednych moze to byc super rozrywka, a dla innych - nuda. W zaleznosci od tego, kto jaki rodzaj muzyki lubi, na tym bedzie sie opierac frekwencja w tym klubie. Ja osobiscie zaluje, ze nie bedzie juz Atomu. Poza tym, stare wnetrze bardzo mi sie podobalo :) i nic bym tam nie zmieniala.. Uwielbialam tam chodzic.. Muzyka poprostu docierala do mojego serca. Nigdy nie potrafilam opisac tego uczucia, jakiego tam doznawalam. Dzieki temu miejscu, poznalam swoich terazniejszych przyjaciol, no i cudownego chlopaka :) jak to mowimy - 'pamiec o tym klubie nigdy nie zginie' :) d(-_-)b
|
|
extasy :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Tak przyglądam się rozmowie i powiem szczerze, że naprawdę nie wiem czym kierują się Ci "czarnowidze".... Zazdrością? Lękiem przed zmianami? Nie mam zielonego pojęcia i wogóle ich nie rozumiem... To Wam(do Was "czarnowidze" mówię ;-) ) powinno zależeć, żeby Łomża się rozwijała. Ja się bardzo cieszę, że w Łomży powstaje nowy klub i z całego serca życzę temu klubowi, żeby wypalił i miał się dobrze pomimo, że tak rzadko bywam w naszym kochanym mieście. 12 kwietnia na 100% idę na Libera i do tego czasu wstrzymam się z wszelkimi komentarzami. Chociaż z pewnością nie mam na co narzekać, bo dziś w Amnesii odebrałem dwie świeżutkie wejściówki na Libera... a alko dla mnie i towarzyszki dostanę na imprezie ;-) Swoją drogą wszystko za 0zł, więc już z czystym sumieniem stawiam duuuuuży PLUS dla Amnesii :-) Bilety - takie paski w czerwono-bordowych kolorach z numerami..... Pytanie dlaczego nie dostałem nr 1 i nr 2 ;-P Nie było cen na biletach, ale chyba 20-coś złotych... Myślę, że skoro już mają wejściówki itd to można zadzwonić tam i się zapytać jak ktoś chce - strona widzę jeszcze nie działa, ale mówili, że dziś w nocy ma ruszyć wersja "testowo-informacyjna" i że jakieś konkursy itd. ale puki co tylko telefonicznie chyba można się dowiedzieć. Pewnie, gdyby nie otwierali nowego klubu, to bym szedł do Amnesi tej obecnej lub jak by się nie udało dostać to bym pchał się do Yamy, albo do 54. Jednak trochę mnie męczy w Yamie to, że ludzie jak śledzie się cisną w klubie, a o tańczeniu w wielu przypadkach nie ma tam mowy. No a w Święta będę chciał rozruszać kolana w towarzystwie znajomych ;-) Jedna sprawa, której się nie dowiedziałem... bo zapomniałem... :/ Ile będzie trwał sam koncert Libera... bo później będzie grał normalny dj i typowo klubowa impreza. Anvil666 - Co do wystroju nowej Amnesii... hmmmm pokazali mi jakieś zdjęcia, ale jeszcze remont jakiś a i nie bardzo pamiętam jak było w Atomie wcześniej, więc ciężko mi powiedzieć. No i gratuluję takich wspomnień :-)
|
|
Witamy!!! żeby rozwiać wszelkie wątpliwości... Bilet na Libera&Grzeszczak kosztuje 25,00 zł i jest już do kupienia Właściwa strona rusza dzisiaj w nocy (jeszcze nie w pełni sprawna ale...) Pozdrawiamy AMNESIA MAXX TEAM
|
|
czy mozna liczyc na jakies koncerty hip-hopowe w tym klubie w najblizszym czasie??? Who's Your daddy?!!!
|
|
hahaha jaka porażka ;)) słabo się cenisz 25zł (wjaściówka) i robić tako reklame i ohy ahy ? bez komentarza ;] tak mezo.pl verba.com liber.uk ;] = żal.
|
|
KGB - szczerze Ci powiem, że nie zrozumiałem Ciebie.... Chodzi Ci o to, że za tani bilet?
|
|
Że jak ci dadzą gówno to zjesz i jeszcze pochwalisz przed zasmakowaniem ;]
|
|
Dalej KGB Ciebie nie rozumiem.... Chodzi Ci o cenę? Czy chodzi Ci o Libera? Uważam osobiście, że cena nie jest za wysoka. Jeżeli chodzi o Libera.... to uważam, że wiele osób chętnie pójdzie na koncert zwłaszcza, że później będzie normalna impreza i zwłaszcza, że w Łomży pojawia się coś nowego, a nie ciągle te same kluby... ta sama muzyka... KGB - ja bym był ostrożny z takimi komentarzami, a wiesz czemu? Bo mam wrażenie, że na któryś koncert do Amnesii pierwszy kupisz bilet ;-) Nie chcę, żeby to odemnie wychodziły jakieś "legendy", ale jak odbierałem wejściówkę na koncert to rozmawiałem z jakimś człowiekiem w Amnesii i mówił mniej więcej kto będzie w grał wkrótce w Amnesii i szczerze powiem, że nie wiem, czy aż nie za duże te "gwiazdy" jak na Łomżę.... No ale szczerze to nie moja sprawa - fajnie, że ściągnął takie osoby do Łomży. Ale jak mówię, chyba nie mi mówić takie rzeczy, więc siedzę cicho ;-)
|
|
a jaki jest adres strony???
|
|
www.amnesiamaxx.pl
|
|
http://www.amnesiamaxx.pl/ Tylko się nieco zdziwiłem, że testówka funkcjonuje
|
|
Ja nie wiem, czy jest jakikolwiek sens, zeby w to wnikac.. Ja osobiscie bede miala okazje zobaczyc, co to za miejsce, jak przyjade na wakacje, bo tymczasowo przebywam zagranica, a mieszkam na ul. Poznanskiej. Bardzo ciekawi mnie, jak to wszystko bedzie wygladac. Moze troche za surowo ocenilam wlasciciela i Amnesie Maxx, ale strasznie bylam rozgoryczona faktem, ze Atom juz nie wroci.. Coz - dotarlo do mnie, ze taka jest kolej rzeczy. Nie bede tego wiecznie oplakiwac, ale nie kryje, ze ciezko mi w to wszystko uwierzyc. Mam nadzieje, ze z tym hip-hopem, to nie bedzie zbytniej przesady. W Lomzy praktycznie wszedzie slyszy sie muzyke POP, czasem hip-hop, a nie ma tak naprawde prawdziwego klubu z muzyka CLUBOWA i moze dlatego staje w obronie Atomu. Mam nadzieje, ze wlasciciel Amnesii Maxx wezmie pod uwage to, jaka muzyka kiedys byla tam grana. Osobiscie, mam nadzieje, ze bede miala okazje zobaczyc, co tam sie dzieje, bo powiem, ze jestem baaaardzo ciekawa. Jesli moglabym zapytac, jacy Dj'e beda mieli okazje zagoscic w klubie Amnesia Maxx? Bardzo mi zalezy na tej wiedzy.. P.S.- Przepraszam, za moje wczesniejsze wybuchy mendzera i pracownikow ;) d(-_-)b
|
|
napewno bedzie Angelo Mike sami widzicie ze na forum większosc ludzi zachęca do muzyki klubowej głownie :) tak więc weźcie to pod uwage Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Po koncercie Libera będzie Dj Sopran.... Dj Nakadia też napewno będzie.....
|
|
nie wyobrazam sobie tego klubu w stylu muzyki POP, czy tez hip-hop ;/ naprawde.. w naszym miescie, musi byc jakis klub w ktorym mozna spotkac sie z prawdziwa muzyka klubowa.. d(-_-)b
|
|
Niezrozumiem tylko jednego , wszyscy "praktycznie" narzekają , że nie ma to lokali u nas , i nuuudno i syf . Otwierają coś nowego to niepasuje , trudno co niektórym dogodzić , trzeba sie cieszyć tym co jest ;-).Więc czekamy i ocenimy . Z tego co czytam to moze byc ciekawie , chodź Liber to nie moje gusta , ale z czasem może ktoś "lepszy" będzie. Pewnie jak za darmo by było to też byłby problem..heh taka niektórych mentalność:-)
|
|
Najbardziej boli mnie to, że Jay Delano na którego chciałam iść jest 25 kwietnia.. a ja wtedy naprawdę nie mogę.. No cóż może jeszcze zaprosicie go do n
|
|
Drodzy forumowicze. żeby była jasność: - wszystkie koncerty trwają zazwyczaj około godziny maksymalnie półtorej - przed i po koncercie gra rezydent (w przypadku otwarcia clubu dj Sopran) - jak najbardziej będzie też tzw. muzyka clubowa - będzie również pop, muzyka zwana dancową, r'n'b r'n'g, itp (będą nawet minimale każdy będzie mógł znaleźć coś dla siebie. Powstaje club dla każdego a nie dla wybranej grupy, która słucha tylko jednego rodzaju muzyki (no może nie dla słuchaczy disco polo, heavy metal itp) - co prawda istnieją świetne przeróbki np. niezły kawałek heavy metalowy Metalici na kawałek hausowy. muzyka muzyką ale nie tylko człowiek nią żyję. Będzie mnóstwo innych imprez nie związanych z muzyką - jakich proszę o chwilę cierpliwości- po ruszeniu Clubu wszystko się wyjaśni. Zapewniamy, że takich imprez nie uświadczycie w całym województwie podlaskim. Cóż już Białystok musi się obejść smaczkiem ponieważ stracił możliwość zorganizowania we wrześniu jedną z sześciu imprez które odbędą się w całej Polsce (oczywiście jedna z tych imprez będzie u nas) Także myślimy,że wbrew temu co niektórzy forumowicze opowiadają staramy się aby odnieść sukces. Inaczej- jesteśmy przekonani, że to się nam uda. Mamy nadzieję, że w krótkim czasie przekonamy wszystkich, że naprawdę warto odwiedzić nasz Club za jego atmosferę, ludzi, którzy będą w nim pracować, rezydenta, klimat muzyczny, i wiele innych pozytywnych cech Pozdrawiamy i do zobaczenia na Wielkim Otwarciu Clubu Amnesiia Maxx Amnesia Maxx Team
|
|
Czy będzie również możliwość posłuchania reggae lub może zorganizowania takiego typu koncertu?
|
|
ja to życzę Wam powodzenia :) bardzo fajnie, że coś się w końcu dzieje! będę śledzić losy tego klubu. pozdrawiam! We are such stuff as dreams are made on.
|
|
mogę powiedzieć tylko tyle ... clubbing pełną parą <he he he> luz blues i orzeszki
|
|
"żeby była jasność: - wszystkie koncerty trwają zazwyczaj około godziny maksymalnie półtorej - przed i po koncercie gra rezydent (w przypadku otwarcia clubu dj Sopran) - jak najbardziej będzie też tzw. muzyka clubowa - będzie również pop, muzyka zwana dancową, r'n'b r'n'g, itp (będą nawet minimale " Tylko jedno pytanie mam , Czy muzykę dancową,r'n'b r'n'g, itp (nawe minimale) będzię mixował jeden pan?:> hi hi luz blues i orzeszki
|
|
makkaron ad1 -clubbing występuje wtedy gdy jest możliwość w ciągu jednego wieczoru odwiedzić kilka lokali - więc nie mamy pojęcia o co Ci chodzi... ad2 będzie się i tak działo, że jednego wieczoru będzie miksować wszystkie gatunki muzyczne jeden"pan" - i nie wiemy czy to jest jakiś problem - może dla Ciebie bo na pewno nie dla naszego rezydenta Poniżej przedstawiamy nasz regulamin REGULAMIN AMNESIA MAXX (DLA UCZESTNIKÓW IMPREZ) PRAWO WSTĘPU 1.Prawo wstępu do Clubu na dyskoteki lub koncerty mają: osoby, które ukończyły 18 lat osoby, które posiadają ważny bilet wstępu na imprezę lub zaproszenie wystawione przez organizatora, osoby, które wyrażają zgodę na publikację swojego wizerunku w celach marketingowych klubu, przedstawiciele prasy, radia i innych mediów posiadający ważną akredytację na imprezę, przedstawiciele służb państwowych i medycznych uprawnionych do czynności kontrolnych na podstawie ważnych legitymacji po uzgodnieniu z przedstawicielem organizatora. 2.Na imprezy organizowane przez klub Wstępu nie mają: osoby będące pod wpływem alkoholu lub innych środków odurzających osoby ubrane w dresy, bluzy z kapturem osoby wpisane do rejestru prowadzonego przez Komendanta Głównego Policji osoby, którym ochrona klubu odmówi prawa wstępu na imprezę. Ochrona nie ma obowiązku podawania przyczyny odmowy wstępu !!! PAMIĘTAJ!!! DOSTOSUJ SWÓJ UBIÓR DO CHARAKTERU CLUBU ZASADY BEZPIECZEŃSTWA 1.Uczestnicy imprezy zobowiązani są do bezwzględnego przestrzegania niniejszego regulaminu, 2.Uczestnicy imprez masowych są zobowiązani zachować w sposób nie zagrażający bezpieczeństwu innych osób 3.Uczestnicy zobowiązani są do bezwzględnego zastosowania się do wskazań i poleceń ochrony oraz organizatora imprezy i osób odpowiedzialnych za imprezę, 4.Nad bezpieczeństwem uczestników imprezy czuwać będzie profesjonalna ochrona 5.Zabrania się wnoszenia napojów alkoholowych, środków odurzających 6.Zabrania się posiadania, wnoszenia materiałów wybuchowych oraz innych przedmiotów i narzędzi, które mogą zagrażać bezpieczeństwu uczestników zabawy, 7.W przypadku zakwestionowania przedmiotów, przy wnoszeniu ich na teren imprezy będą odbierane przez ochronę klubu i przekazane uprawnionym organom 8.Uczestnicy imprezy zobowiązani są do zastosowania się do wskazań i poleceń ochrony klubu 9.Ponadto zakazuje się: - Wchodzenia na obszary, które nie są przeznaczone dla uczestników imprez - Rzucania wszelkimi przedmiotami - Sprzedawania, reklamowania, akwizycji, -Przeprowadzania zbiórek pieniężnych bez zgody organizatora 10.Osoby nie przestrzegające ustaleń powyższego regulaminu i nie stosujące się do poleceń ochrony klubu zostaną usunięte z terenu Clubu lub przekazane Policji 11.W przypadku zaistnienia spraw spornych nieuregulowanych niniejszym regulaminem decyzje podejmuje organizator 12.Za nieprzestrzeganie regulaminu grozi odpowiedzialność karna AMNESIA MAXX TEAM
|
|
ZASADY BEZPIECZENSTWA ad4). a co to będzie za profesjonalna ochrona??? bo już słychać że to chłopcy z półświatka łomżyńskiego:) no to widać że lokal idzie na profesjonalizm pełną parą:))) chyba że się mylę to przepraszam z góry;)
|
|
A co z reggae ? Składy takie jak East West Rockers w Łomży jest mnóstwo (!) słuchaczy tego gatunku i jestem pewien że podczas takiego koncertu wszystkie miejsca byłyby zajęte ! Przykładem może być ostatni koncert EWR w Białymstoku i liczna publika która przybyła, a co do samej imprezy była " kozacka " i konkretny klimat. Pozdrawiam i uważam że " szefostwo " powinno rozważyć taką opcję.
|
|
Chodziło ma bardziej o zespoły czy kapele grające reggae z prawdziwego zdarzenia. Składy typu EastWest Rockers czy Natural Dread Killaz moim zdaniem za wiele wspólnego z reggae nie mają chociaż nie twierdzę, że grają złą muzykę. Bardziej komercyjną i pod publikę ale na ich koncert z pewnością w takiej Łomży bym się przeszedł. Do tego jeśli by dołożyć jakiegoś dobrego reggae-dancehall'owego selektora typu 27Pablo lub Kuba1200, a impreza na pewno zebrałaby sporo ludzi.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=B2vo24D1bUQ
|
|
Małolat Party hahaha nie bądzcie śmieszni ;P Ale ogółem muszę przyznac ze pomysł jest ciekawy ;)
|
|
Jak zarezerwować stolik??
|
|
ad ad1 -clubbing występuje wtedy gdy jest możliwość w ciągu jednego wieczoru odwiedzić kilka lokali - więc nie mamy pojęcia o co Ci chodzi.. Chyba o to, że łomżyczka będzie miała 2 kluby... to już prawie clubbing, troche sarkazmu nie zaszkodzi. ad ad2 będzie się i tak działo, że jednego wieczoru będzie miksować wszystkie gatunki muzyczne jeden"pan" - i nie wiemy czy to jest jakiś problem - może dla Ciebie bo na pewno nie dla naszego rezydenta Dla mnie to żaden problem, życzę mu powodzenia, pytam z ciekawości i może trochę więcej luzu... luz blues i orzeszki
|
|
Cześć. Co u Ciebie? Zawsze w katalogu publicznym było wpisane: Czesio???? ;> Zresztą nie ważne.... Więc tak... Zostajemy w Łomży i do nowej Amnesi idziemy 12 kwietnia,bo Liber z Sylwią Grzeszczak gra.... Jak się wszyscy nie spotkamy 12-go to trudno. Ja, Kaśka i Karol idziemy na 100% na Jaya Delano(tego co w tańcu z gwiazdami tańczy). Zresztą wejdź sobie na stronkę http://amnesiamaxx.pl i sobie zobaczysz kto gra i kiedy to może innego dnia się spotkamy. Aha... wejdź na stronkę http://viabaltica.myzlomzy.pl i wpisz się wkońcu... Piotrek BTW: to mój numer to możesz sobie dopisać :-) / \ | | a to wszystko mi przyszło jako wiadomość na gg, co za herezje ku.rwa mać ja sobię nię życzę, kurierem kopertę z napisem VIP !!! to może i bym przylazł bo kupiłem nowy błyszczący dresior
|
|
Niby profesjonalny lokal, więc reklama jak najbardziej "profesjonalna". Jeżeli z resztą jest podobnie, to ja podziękuję.
|
|
witam, i jak tam? co się działo w w/w lokalu w święta? hehe czekam na recenzje. We are such stuff as dreams are made on.
|
|
Jak dla mnie to nic specjalnego z dużej chmury mały deszcz tyle że troche odświeżyli wnętrze;) nie za wiele ludzi jak na taki duzy lokal no i świeta ,stanowczo za duzo awantur jak na pierwszy raz:( a drugiego dnia zamknięto już o 1 w nocy ale nie z powodu żałoby a braku klientów jednym słowem KLAPA.
|
|
hmm.. no drugiego świąt dnia przejeżdżałam obok tego miejsca sobie około 2 i rzeczywiście, wielka pustka. mam zamiar obejrzeć sobie to i owo 2 maja. bo wcześniej z tego co wiem, nie będzie żadnych rewelacji, jak dla mnie. tylko jedna osoba się wypowiedziała na temat klubu, tyle wcześniej pisali, przeżywali, a teraz co tak cicho?? We are such stuff as dreams are made on.
|
|
A BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU We are such stuff as dreams are made on.
|
|
Motylek02: no ja byłem 12 kwietnia, ale co mam się wypowiadać jak dostałem wejściówkę, loże i drinki jeszcze :-) No mogę być nie obiektywny :-) Znajomi w loży też mogą być nieobiektywni :-) Co do 2 maja mówisz... No 2 maja to jestem na 100%, bo będę akurat w Łomży i na Mika Angelo bardzo chętnie pójdę. Na Jaya Delano też bym poszedł, ale mnie nie będzie. Tak wygląda mój pogląd na tą sprawę :-)
|
|
dzięki chociaż za tyle ;p We are such stuff as dreams are made on.
|
|
okropnosc
|
|
uran
|
|
Alfa 1 jesteś kur*** naćpany czy co ,że podbijasz wszystkie tematy?
|
|
no i w końcu nadszedł dzień, w którym mogę powiedzieć coś obiektywnego na ten temat. tak więc wczoraj byłam sobie w amnesii ze znajomymi. podobała mi się obsługa, miła, uśmiechnięta. występ Sokoła i Pono na plus. chłopaki wiedzą jak rozruszać i poruszyć publikę :) nagrałam sobie nawet kilka kawałków na tel. wielki minus za to, że Rod grał 'radiowe techno'. wystarczy, że czasem mam wątpliwą przyjemność słuchać tego na falach eski. Kasia zbojkotuje go za to w pracy :D obiecała. co do wystroju : zmienił się całkowicie. średnio do mnie przemawia. jest bardzo ładnie i stylowo, ale jakoś tak 'sztywno'. nie podoba mi się ta ściana między lożami. jeśli chodzi o charakter tego lokalu, zdecydowanie zbliżony do tego w yamie: niby więcej miejsca itp, lecz spojrzenia (tzw. obcina) ta sama. brak luzu. ludzie bardziej interesują się innymi ludźmi niż tym co mają w szklankach. to by było narazie na tyle. pozdrawiam :) We are such stuff as dreams are made on.
|
|
a jednak, pamięć mnie zawiodła i o czymś zapomniałam. pominęłam fakt, który być może zdecyduje o tym, czy wybiorę się tam jeszcze czy też nie. gdy chciałam wyjść na dwór w trakcie imprezy, zatrzymali mnie ochroniarze i powiedzieli : "Jeśli pani teraz wyjdzie, to już nie wpuścimy spowrotem". pytam się "Nawet na chwilę nie mogę wyjść?" - "Niestety nie, właściciel ma prawo tak zdecydować. Będzie pani musiała raz jeszcze zapłacić za wstęp." no i za to MINUS GIGANT. We are such stuff as dreams are made on.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |