Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
otwarte dziś sklepy |
hej, czy są dziś otwarte jakieś sklepy? jak tak to dajcie znać jakie i do której. dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: otwarte dziś sklepy |
Na Piłsudskiego przy Stopce tzw. "u żyda" oraz na Księcia Janusza na przeciw Pizzerii. Więcej nie widziałem. Support Your Local Football Team.
|
|
a chciałbyś w świeta pracować w sklepie???? dzieki takim pojebom jak ty niektórzy muszą !!!
|
|
MUSZĄ????? Z tego co mi wiadomo od jakiegoś czasu w Święta NIE WOLNO postawić w sklepie pracownika. Może stać sam właściciel...a skoro mu się nudzi niech sobie stoi. Jego biznes. Dla niektórych pieniądz jest ważniejszy niz rodzina.
|
|
ja pracuję w sklepie i niechciałbym pracować w święta i nie pracuję, ale prawo nie zakazuje otwarcia sklepu zatrudniającego poniżej 5 pracowników pod warunkiem, że w dni wolne od pracy właściciel sam w nim sprzedaje. i o takie właśnie sklepy mi chodziło. ps dzięki takim poj... jak ja, którzy nie zaopatrzyli się dostatnio przed dniem wolnym od pracy, bo np pracowali i nie mogli tego zrobić, właściciele sklepów korzystają.
|
|
ja pracuję w sklepie i niechciałbym pracować w święta i nie pracuję, ale prawo nie zakazuje otwarcia sklepu zatrudniającego poniżej 5 pracowników pod warunkiem, że w dni wolne od pracy właściciel sam w nim sprzedaje. i o takie właśnie sklepy mi chodziło. ps dzięki takim poj... jak ja, którzy nie zaopatrzyli się dostatnio przed dniem wolnym od pracy, bo np pracowali i nie mogli tego zrobić, właściciele sklepów korzystają, otwierając sklep w święta, a to z jakich pobudek to robią nie powinno nas interesować.
|
|
pracujesz w sklepje i zakupuw nie zrobiles? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
nie zamierzałem robić zakupuw, nie zrobiłem zakupów. istnieją nie tylko sklepy spożywcze (to taka drobna uwaga).
|
|
Niekoniecznie musi pracować sam właściciel, może też stać za ladą pracownik, pod warunkiem że na ten konkretny świątecny dzień jest zatrudniony na umowę o bodajże o dzieło.
|
|
Niekoniecznie musi pracować sam właściciel, może też stać za ladą pracownik, pod warunkiem że na ten konkretny świątecny dzień jest zatrudniony na bodajże, umowę o dzieło.
|
|
dokładnie benny
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |