poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Złomowanie auta jak wygląda procedura

jak wygląda procedura???? czy musze oddać kompletne auto?????jak to jest z łomżyńskimi złomami???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Złomowanie auta jak wygląda procedura

jesli oddasz kompletne auto dostaniesz swistek z ktorym idziesz do urzedu i wyrejestrowujesz auto za free. Jesli niekompletne musisz zaplacic okolo 300zł w urzedzie komunikacji za wyrejestrowanie.

<-_->

A ile dostajesz za oddanie na złom?

no ale ja chce wiedzieć czy muszę oddać auto kompletne czy moge np samą karoserię z numerem VIN???? no bo jak mam im tam zapłacic przy tym 300 zł to co to za układ żeby on na nim jeszcze ze 2-3 tysiące przyciął????wole posiedzieć z kluczami i sam go rozebrać na części:P

ale wtedy nie wyrejestrujesz auta ale w sumie papiery do kibla i po sprawie jak jest coś wart to lepiej na graty sprzedać

jak sie dogadasz na skupie złomu że oddasz samą ramę to ok. tutaj trzeba mieć trochę znajomości.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org