Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wyrabianie napisów |
Chce sobie wyrobic napisy na bluzce ale nie wiem gdzie w Łomży zajmują sie czyms takim... czy robia to w jakis drukarniach czy cos w tym stylu???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wyrabianie napisów |
Nom mnie też to interesuje jak by ktoś wiedział niech napisze ;P ___________________________________ Wodeczka
|
|
I jeszcze pytanko... Gdzie można kupić farby akrylowe do tkanin??
|
|
Gorąco polecam firme Tampss, na Al. Legionów 114b zaraz przy Media Expert oni zajmuja sie wszelkimi nadrukami
|
|
wiem napewno ze jest cos takiego w zambrowie jadac od za skrzyzowaniem z ul.bialostocka skrecic w prawo i tam po lewej stronie bedzie mialem kiedys wizytowke ale gdzie sie zapodziala...
|
|
a farby akrylowe mysle ze beda w sklepie poniżej epoki ( po schodkach w dol)
|
|
My dla całej drużyny robiliśmy w Libra Print
|
|
Wszelką odzież z napisami reklamowymi (nie tylko sportową), inne rzeczy z nadrukami oraz najtańsze gadżety w Łomży (różne rewelacyjne bajery) ma w swojej palecie firma PROGRESS, Aleja Legionów 62A (w głębi za hurtownią elektryczną ASAJ). Znajomi się tam stale zaopatrują. Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Na Bernatowicza jest firma zajmująca się takimi rzeczami, w tym samym budynku co Gruszfeld.
|
|
Tak tylko we wszelkich tych firmach pojawia się wielki problem przy malych zamówieniach a o ile dobrze zrozumiałam ktoś szuka firmy do JEDNEJ bluzki. Projektujac targi dla poczatkujacej firmy z wawki chcialam dac zarobić naszym, łomżyńskim firmom i szukałam takiej, która ( ze względu na ograniczone środki finansowe) wykonałaby po kilkaset ( 200-300 sztuk) różnych, wybranych gadżetów reklamowych. Nawet nie było dyskusji o ilości poniżej 500 - 1000 sztuk. Nie tylko jesli chodzi o nadruki na gadżetach ale też druk ulotek. I niestety byłam zmuszona dać zlecenia w Warszawie i Łomiankach. Nie było żadnego problemu. Myslą przyszłościowo. Firma się rozwinęla i teraz dostają stałe zlecenia na kilka tys sztuk... Im się opłacało odpalić maszynkę...naszym nie...cóż. Mozesz ewentualnie zaprojektowac napis i sam ( sama) nadrukować na specjalny papier do naprasowanek ( do nabycia na allegro). Pozdrawiam
|
|
Niestety nie ma edycji postów więc post pod postem - sorry :) Tu masz papiery do nadruków. http://www.allegro.pl/search.php?string=naprasowan*&description=1&category=17254&country=1 pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |