Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wycena Xbox'a 360 |
Witam ile można wziąść za Xbox'a 360 , przerobionego, z poprawionym chłodzeniem,zabezpieczonym przed RROD, przerobionym najnowszym flashem IEXTREME, 2 gry w zestawie, okablowanie(brak pada bo zostal do Elite). X pochodzi z wersji premium.Czy moglibyscie mi zasugerowac za ile $ mozna go sprzedac.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wycena Xbox'a 360 |
cchesz moge dac tobie 400zl
|
|
ja dam 410zł
|
|
allegro.pl
|
|
Dolców? Normalnie nowy bez przeróbki chodzi po 300$. Po przeróbce (o ile jest w dobrym stanie) poprawione chłodzenie itp. Opyliłbyś za ok 430$ - brak pada=400$ ;P A propos do rzeszty: maciejet pyta się w nie w PLN a w $ ;P
|
|
Sprzedam go w następnym tygodniu bo teraz idzie do niego lepszy wiatrak , aby chlodzenie bylo jeszcze bardziej wydajne , wiec nowy wlasciciel jak cos to bedzie mial konsolke z nowym wiatraczkiem.
|
|
to po kiego te guwno kupiles? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
używka max 800 zł Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
Gówno pisze się przez "ó" tak do wiadomości. Xboxa zakupiłem dawno temu dbałem o niego , lecz ostatnio w prezencie dostałem Elitkę , więc ten jest mi zbędny.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |