Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wynajem mieszkania |
Hej. Chcialbym sie zapytac ile mniej wiecej kosztuje wynajem kawalerki w łomży... ? Nie mam zielonego pojęcia o kosztach "takiego przedsiewziecia"...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wynajem mieszkania |
Tak Ci źle w Zambrowie?:) Myślę że za 200 odstępnego znajdziesz dolicz czynsz i opłaty i wyjdzie Ci mniej więcej. PS. Łomża nie łomża Support Your Local Football Team.
|
|
Za 200 zł to możesz wynająć, ale pokoik i to nie koniecznie.
|
|
M2-M3 kosztuje ok 500 zł odstępnego plus opłaty (czynsz prąd woda TV). Mieszkania w pełni urządzone i wyposażone w nowym budownictwie chodzą po 800-900 zł odstępnego (jak właściciel płaci podatki). Kawalerki z meblami i w stanie do zamieszkania nie znajdziesz taniej niż 350-500zł. Są oczywiście okazje, ale o nie trudno.
|
|
Nie warto wynajmować mieszkań w Łomży. Lepiej przeprowadzić się do Białegostoku.
|
|
Moja kolezanka placi 550 za kawalerke, z tym ze juz bez oplat.
|
|
Ja mówiłem o samym odstępnym. Razem z czynszem to 400-500 i plus prąd woda itd. Support Your Local Football Team.
|
|
no to jeden hu* wychodzi
|
|
ok.500zł plus opłaty kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |