Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Alufelgi 4x100 |
Gdzie w Łomży mogę dostać używane alusy?? Interesują mnie 14 ewentualnie 15 o rozstawie 4x100. Najlepiej z oponami ale mogą być też i bez... Wiem co mówię, mówię co wiem... Dużo wiem, więc dużo mówię...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Alufelgi 4x100 |
a 17" nie chcesz?? :)
|
|
mam aluski 17 na niskim profilu 4X100 taka sama średnica jak 15 z oponami tanio i ładne
|
|
za duże bo 15 na niskoprofilówkach to już max Wiem co mówię, mówię co wiem... Dużo wiem, więc dużo mówię...
|
|
chcesz to tanio sprzedam 4 szt alu 15 cali w niskiej cenie jezdzily w golfie III 511861111
|
|
uzywane alusy mozesz znalezc w komisach samochodowych ewentualnie u wulkanozatorow. tylko nie idz do komisu na ul nowogrodzkiej do niedzwiedzkiego czy jak mu tam to zlodziej i oszust!! kupisz u niego drogo i felgi pogite albo jakies kradzione. podobnie jest z samochodami
|
|
piotr610 mogę prosić o jakieś foto tych felg na maila... b4lik@o2.pl Wiem co mówię, mówię co wiem... Dużo wiem, więc dużo mówię...
|
|
ja mam 4x108 - 14-stki z oponami jak nowe, jezdzilam na nich bardzo krotko i zmienilam samochod :) enya30@o2.pl - jak ktos chce fotki
|
|
mam felgi bardzo ladne z opnami stan bdb 15" 510463486
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |