poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
YOGA w Łomży!

Po raz pierwszy, pod patronatem Centrum Sivananda Yoga - Kraków.
Zajęcia z Yogi będą prowadzone w Łomży - przy ul. Legionów 40a w Studio Urody Ladies (w pobliżu Lukas Banku).
Ponadto raz w miesiącu uzdrawiająca kąpiel w dźwiękach gongu i mis tybetańskich prowadzi lek. med. L. Rukowska.

kontakt - 668 179 787 lub 792 711 531

Zapraszam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: YOGA w Łomży!

co to za lekarz, co gongami i miskami leczy?

Leczą dzwięki, które wibrując na specjajalnych czestotliwosciach przywracają prawilłowe funkcjonowanie komórek. Chozdi ci o kontakt z tym lekarzem? Jesli tak zapraszam do Studia Jogi-.Pozdrawiam

jestem zainteresowana :) czy bedzie jakas grupa dla poczatkujących?

Tak jest organizowana grupa dla poczatkujących... Szczegołowe informacje-tel.79271153.Organizowane są dwie grupy cwiczących.Jednak ze względu na powierzchnię sali przeznaczonej do zajęc -liczba osób bedzie ograniczona.sprytka napisał(a):

> jestem zainteresowana :) czy bedzie jakas grupa dla
> poczatkujących?

Ok, dzieki za info. Jutro rano dzwonię i się zapisuję. Zadzwonilabym od razu, ale w koncu niedziela jest :))))))

piszac 'co to za lekarz' bynajmniej nie szukalem z nim kontaktu. Wrecz przeciwnie, uciekalbym jak najdalej.

to pewnie Ferdek Kiepski i jego nowy interes :) a w gonga naparza Pazdzioch

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org