poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ciqecento 700 w gazie?

szukam właśnie takiego żeby tanio dojeżdżać do szkoły ale zastanawiam się czy istalacja bardzo niekorzystnie wpływa na tak mały silnik bo słyszałem że to małe silniki i szybko padają orientujecie się?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ciqecento 700 w gazie?

900 Ci mniej spali jak 700, tak benzyny jak i gazu

Zgadzam się z kolegą wyżej ;) Nie kupuj 700, bo jest wadliwa ;) Dołóż troszkę i kup minimum CC 900 ;) Życze udanego wyboru ;)

lepiej kup uno 899 w gazie.. bedzie lepiej szlo,spali ci 6 l gazu,jak 5 drzwi to wygodniejsze,i wogole ..no chyba ze masz gotowki tyle co na cc 700.. ale jak wsiadzie 4-5 osob to ja niewiem ..

iii cinquecento nie ciqecento hehe

5 osób wsiądzie i dwie kraty piwa do bagażnika, ale w 700 już się kółka ledwo będą kręciły, znam z autopsji :) jak już CC to 900, mniej pali, a i dynamiczniejsze w porównaniu do 700

otóz to :D bedziesz go katował ,bo trzeba sie bójac zeby to rozbujać jak jest komplet a wtedy to i spali swoje :PP kiedys mialem 704 to szedl jako tako :P ale byl 3 -letni no i benz..

wiecie ja tam pięciu schabów nie miałem zamiaru w nim wozić ale dzięki za rady napewno zmieniły mój pogląd na tą sprawę:P:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org